Şimdi Ara

Kimi Raikkonen: ''Alonso Rakibim Değil''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
0
Favori
8.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ferrari'nin yeni pilotu Kimi Raikkonen, 2007'de şampiyonluk için en önemli rakibinin takım arkadaşı Felipe Massa olacağını söyledi.

Raikkonen, Ferrari'deki ilk sezonunda zirve mücadelesini çifte dünya şampiyonu Fernando Alonso ile değil, takım arkadaşı Massa ile yapacağına inanıyor.

Fin pilot, Alman Bild gazetesine yaptığı açıklamada, "en büyük rakibim Fernando Alonso değil Felipe Massa olacak" dedi.

Raikkonen, eski takımı McLaren'in Alonso'yu almasıyla ilgili olarak ise "bundan sonra McLaren'i sadece dikiz aynamdan göreceğim" ifadelerini kullandı.

Fernando Alonso ile 2005 yılında müthiş bir şampiyonluk mücadelesi veren ve sezonu İspanyol pilotun ardında ikinci bitiren Raikkonen Ferrari'de mutlu sona ulaşacağına inandığını vurguladı:

"Ferrari'ye katılmaya uzun süre önce karar vermiştim ve burada şampiyon olacağıma inancım tam. Hemen bu yıl olmasa bile amacım kesinlikle zirveye çıkmak."

Çok hoş bir röportaj olmuş değil mi

• kırmızıyı erken giymiş
  • en sonunda kimi den iddialı demeçler duyuyoruz
    tabiki mclaren da iken böyle demeçlr veremezdi cünkü kendisine güvense bile aracına güvenmiyordu
    ama artık kendine güvendiği gibi güvenebileceği bi araca sahip,tabi ferrari bildiğimiz ferrari gibi olursa
    "Mclaren'ı dikiz aynamdan göreceğim"
    bu kadar yıl sabretti en sonunda patladı Mclaren'a
  • Gelecek sene goruruz dikiz aynandan sana tur bindiren Alonso'yu hep beraber Kimi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: maxiyavuz

Gelecek sene goruruz dikiz aynandan sana tur bindiren Alonso'yu hep beraber Kimi...

başkada bişi demiorum
  • quote:

Gelecek sene goruruz dikiz aynandan sana tur bindiren Alonso'yu hep beraber Kimi...

Bu söylediğine kendinde inanıyor musun?
  • quote:

Bir sezon boyunca elinde Kimi Raikkonen gibi süratli, hırslı ve kaliteli pilota sahip McLaren bu sezon galibiyet sevinci bile yaşayamamışken cümleleriniz hayalperestçe. Gerçekçi olalım lütfen lastik değiştirirken bile defalarca hata yapan mekanikerlerin olduğu bir takımdan söz ediyoruz nihayetinde..

Herşey bir yana yeni takımına güvenmeyip böyle bir açıklama yapan pilot için; ''F.Alonso: Şampiyonluk şansımı şu an neredeyse imkansız görüyorum. Ama ilk yarışlarda elde edilen sonuçlar sezonun kalanı için güven verebilir ve önünüzü biraz olsun görmenizi sağlar." taraftar kitlesinin umutlu olmaması gerek..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alonso akıllıdır.
    2006 sezonu boyunca Reno da ki iktidarsız ortamın onun pabuç kadar dili olmasını sağlamış olabilir diyodum.
    eğer ki rebel bu söylem doğruysa;

Nigel Mansell in sırf lafı yüzünden kariyerine son veren R.Dennis değişmediyse bilmem ki ne olur. Dennis ayarı çekerse alonso daha iyimser, objektif görüşler sunmaya başlar belki...umarım. yada homur homur homurdanır.Reno yu aramaya başlasın tamamdır.ama alonso bu r.dennis e bile kafayı takmaz.ciddiyim.ama araçlara bi laf etsin alonso...
    alonso ne yapar başka hemen kendine bahne aramaya başlar ben elimden geleni yaptım da yok bilmem ne...
    Kimi...
    sana ne demeli bilmiyorum ki...
    şurda 2007 sezonu için Massa en büyük rakibim demiş doğrudur ama bi o kadar da değil. Massa bana göre bazı yarışarda kendini gösterbilecek. değerli anlarda beceriksizlik yapabilir. bu sene mesela olası 2 Ferrari dublesi bu yüzden gitti. Japonya-herşey yolunda gitse idi eğer- ve İtalya da.misal.
    rakipleri hafife almamak gerekiyor. Reno boş durmuyor ya Kovalainen ben de güven yaratıyor. Mclaren sezonun ilk yarışlarında Alonso ile bir şeyler mutlaka yapar. en azından kazadan uzak, pinti delikanlı olmayan adam alonso ile puan puandır ile 2'li puan sisteminde geri kalmazlar. reno da öyle.
    diyeceğim Kimi bir şeyler yapmak istiyorsa arada bir kendini gerekiyorsa aracını her türlü sıkıntıdan uzak tutmasını bilmeli. Hakkinen den mi aldı mirası aracı habire zorlamak. motoru seversin Rossi geçerim diyen Alonso ya motor nasıl sürülür onu öğret zorla ne yaparsan yap diyecem de...

• quote:

Orjinalden alıntı: |Rebel|
    "bundan sonra McLaren'i sadece dikiz aynamdan göreceğim"

Biz buna Türkçede "Ben nankörüm" ün eş anlamlısı diyoruz.. Allah büyük ya Raikkonen bu zihniyetle şampiyon falan olamaz hatta belki bu sözleri bile yer..

Bir adam gibi takıma teşekkür edip ayrılmak var birde böyle.. Yıllarca yanlış adamın taraftarı olmuşuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: asilx

quote:

Orjinalden alıntı: |Rebel|
    "bundan sonra McLaren'i sadece dikiz aynamdan göreceğim"

Biz buna Türkçede "Ben nankörüm" ün eş anlamlısı diyoruz.. Allah büyük ya Raikkonen bu zihniyetle şampiyon falan olamaz hatta belki bu sözleri bile yer..

Bir adam gibi takıma teşekkür edip ayrılmak var birde böyle.. Yıllarca yanlış adamın taraftarı olmuşuz

Sence nankörlüğü kim yaptı?ron dennis mi yoksa kimi mi?
    bence dennis yaptı,daha iki pilotunda kontratlarının biteceği sezon başlamadan alonso yu transfer etti
    bu kısaca iki pilottan birine "seninle artık işim olmaz,güle güle" demekle eş anlamlı
    iki sene öncede aynı şeyi montoya yı transfer ederken yapmıştı

• quote:

Orjinalden alıntı: the_cantan

Alonso akıllıdır.
    2006 sezonu boyunca Reno da ki iktidarsız ortamın onun pabuç kadar dili olmasını sağlamış olabilir diyodum.
    eğer ki rebel bu söylem doğruysa;

Nigel Mansell in sırf lafı yüzünden kariyerine son veren R.Dennis değişmediyse bilmem ki ne olur. Dennis ayarı çekerse alonso daha iyimser, objektif görüşler sunmaya başlar belki...umarım. yada homur homur homurdanır.Reno yu aramaya başlasın tamamdır.ama alonso bu r.dennis e bile kafayı takmaz.ciddiyim.ama araçlara bi laf etsin alonso...
    alonso ne yapar başka hemen kendine bahne aramaya başlar ben elimden geleni yaptım da yok bilmem ne...
    Kimi...
    sana ne demeli bilmiyorum ki...
    şurda 2007 sezonu için Massa en büyük rakibim demiş doğrudur ama bi o kadar da değil. Massa bana göre bazı yarışarda kendini gösterbilecek. değerli anlarda beceriksizlik yapabilir. bu sene mesela olası 2 Ferrari dublesi bu yüzden gitti. Japonya-herşey yolunda gitse idi eğer- ve İtalya da.misal.
    rakipleri hafife almamak gerekiyor. Reno boş durmuyor ya Kovalainen ben de güven yaratıyor. Mclaren sezonun ilk yarışlarında Alonso ile bir şeyler mutlaka yapar. en azından kazadan uzak, pinti delikanlı olmayan adam alonso ile puan puandır ile 2'li puan sisteminde geri kalmazlar. reno da öyle.
    diyeceğim Kimi bir şeyler yapmak istiyorsa arada bir kendini gerekiyorsa aracını her türlü sıkıntıdan uzak tutmasını bilmeli. Hakkinen den mi aldı mirası aracı habire zorlamak. motoru seversin Rossi geçerim diyen Alonso ya motor nasıl sürülür onu öğret zorla ne yaparsan yap diyecem de...

sezon içinde kimi de mclaren ile ilgili çok sert demeçler verdi ancak ron dennis buna karşılık hiçbir şey yapmadı
    nigel mansell olayını bilmiyorum ancak ron dennis eskisi gibi davranmıyor
    hakkinen den sonra bana göre çok değişti ron dennis,tutarsız açıklamaları ve bi sonraki sezon başlamadan çok çok önceleri tranfer açıklamaları ile takımda güvensizlik ve iktidarsızlık yaratıyor
    martin whitmarsh bile bu gibi konularda daha güven veriyor

bu arada cantan belki bunu söylemek haddim değil ancak yazılarının bazı bölümleri karmaşık oluyor ve anlaşılamıyor
    noktalama işaretlerini kullanırsan daha okunaklı olur yazıların

• Hemen unuttu mclaren ı ama pişman olacak gittiğine. Alonso önümüzdeki sezon cok iddaalı olacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos

bence dennis yaptı,daha iki pilotunda kontratlarının biteceği sezon başlamadan alonso yu transfer etti
    bu kısaca iki pilottan birine "seninle artık işim olmaz,güle güle" demekle eş anlamlı

alakası yok kımı nın ferrarı ye gıdecegı sagır sultan ın kulagına kadar gıtmıs.ron sadece kımı den bosalan koltuga alonso yu aldı o kadar

kımı nın demeclerı profesyonel ce! ama dıkız aynamda gorurum lafı bıraz agır.
    ne bılıyım belkı kımı de alonso tarzı konusmaya baslar.ama kımı nın bu cumlesı bende net bır yargı uyandırdı ıyıkı gıtmıssın kımı
  • quote:

Orjinalden alıntı: MMX 166

quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos

alakası yok kımı nın ferrarı ye gıdecegı sagır sultan ın kulagına kadar gıtmıs.ron sadece kımı den bosalan koltuga alonso yu aldı o kadar

kımı nın demeclerı profesyonel ce! ama dıkız aynamda gorurum lafı bıraz agır.
    ne bılıyım belkı kımı de alonso tarzı konusmaya baslar.ama kımı nın bu cumlesı bende net bır yargı uyandırdı ıyıkı gıtmıssın kımı

kimi ferrari ile bu sezon içinde anlaştı ama ron dennis alonso yu daha sezon başlamadan transfer etti
    eğer mclaren bu sene kimi ye iyi bi araç verseydi belki kimi de ferrariye gitmeyecekti,evet gitmek istediği belliydi ama mclaren da kalma ihtimali de vardı
    kiminin ferrariyle anlaştığı dedikoduları bu sezon başladı,bu dedikoduların en büyük kaynagıda alonso nun transfer edilmiş olmasaydı

• kımı-ferrarı ılıskısı kesın oldugu ıcın alonso mclaren e getırtıldı yoksa hem kımı hemde montoya ıle mclaren devam ederdı
    neyse kımı ye basarılar.umarım gelecek sezon mclaren ıyı olurda alonso hamılton rekabetı gorurum
  • yazık valla çok yazık... bu kadar sene yarıştığı takımını kötülemeye başladı hiç profesyonel değilmişsin raikkonen... sezon başlasın yarışlar başlasın o zaman görüşeceğiz neler olup neler bitecek...
  • Bu kötülemek değil ki! Sadece McLaren' in önümüzdeki yıl çok iyi bir performans gösteremeyeceğini iddia ediyor. Haksız da sayılmaz. Zira Alonso da şampiyonluk umudu olmadığını ima etti.
  • kendi pilotunuz bile takımına güvenmedikten sonra kiminin bu söylediği pekte kötü sayılmaz
    alonsonun daha testler başlamadan "şampiyonluk hayal" demesi bence dahada eleştirilmesi gereken bi cümle

ayrıca alonso nun bu lafı ile ilgili birşeyler sormak istiyorum size
    schumi o kadar rekoru kırarken bunu başarmasına yardım eden en büyük etken kazanma hırsı ve zevkini kaybetmemiş olmasıydı
    alonso nun bu ve daha önceki "f1i bırakmadan önce bir kez daha şampiyon olmak istiyorum" laflarından sonra sanki onun "elde edebileceğim başarıları elde ettim bundan sonra bir şampiyonluk daha bana yeter" anlamını çıkarıyorum
    acaba alonso yu schuminin veliahtı ve schuminin rekorlarını kıracak pilot olarak görenler buna nasıl bi açıklama getiricek
    bence alonso schuminin başarılarının yarısına ulaşırsa kendini başaralı saysın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanctus Diavolos -- 19 Kasım 2006; 4:07:00 >
  • ama şunu unutmayın alonso geçen senede buna yakın cümleler kuruyordu :D ama unutmayın shumi senna yada prost kadar akılda kalmayacak... bence yarışlar başlamadan yorum yapmak anlamsız.. yarışlar başladıktan sonra ilerleyen yarışlarda neler olacak neler bitecek göreceğiz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uRcHiN -- 19 Kasım 2006; 4:45:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Challenger

Bu kötülemek değil ki! Sadece McLaren' in önümüzdeki yıl çok iyi bir performans gösteremeyeceğini iddia ediyor. Haksız da sayılmaz. Zira Alonso da şampiyonluk umudu olmadığını ima etti.
    bana kalırsa kotulemekle es deger
    "bundan sonra McLaren'i sadece dikiz aynamdan göreceğim" sankı; kurtuldum,bundan sonra mclaren ı sadece aynamda gorurum anlamı cıkarıyorum tabıı farklı yorumlayanlarda olabılır
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.