Şimdi Ara

Kimi Raikkonen: ''Alonso Rakibim Değil'' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
0
Favori
8.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: uRcHiN

ama unutmayın shumi senna yada prost kadar akılda kalmayacak...

Senin aklında kalacak ya, yeter.
  • doğrudur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos

quote:

Orjinalden alıntı: the_cantan

Alonso akıllıdır.
    2006 sezonu boyunca Reno da ki iktidarsız ortamın onun pabuç kadar dili olmasını sağlamış olabilir diyodum.
    eğer ki rebel bu söylem doğruysa;

Nigel Mansell in sırf lafı yüzünden kariyerine son veren R.Dennis değişmediyse bilmem ki ne olur. Dennis ayarı çekerse alonso daha iyimser, objektif görüşler sunmaya başlar belki...umarım. yada homur homur homurdanır.Reno yu aramaya başlasın tamamdır.ama alonso bu r.dennis e bile kafayı takmaz.ciddiyim.ama araçlara bi laf etsin alonso...
    alonso ne yapar başka hemen kendine bahne aramaya başlar ben elimden geleni yaptım da yok bilmem ne...
    Kimi...
    sana ne demeli bilmiyorum ki...
    şurda 2007 sezonu için Massa en büyük rakibim demiş doğrudur ama bi o kadar da değil. Massa bana göre bazı yarışarda kendini gösterbilecek. değerli anlarda beceriksizlik yapabilir. bu sene mesela olası 2 Ferrari dublesi bu yüzden gitti. Japonya-herşey yolunda gitse idi eğer- ve İtalya da.misal.
    rakipleri hafife almamak gerekiyor. Reno boş durmuyor ya Kovalainen ben de güven yaratıyor. Mclaren sezonun ilk yarışlarında Alonso ile bir şeyler mutlaka yapar. en azından kazadan uzak, pinti delikanlı olmayan adam alonso ile puan puandır ile 2'li puan sisteminde geri kalmazlar. reno da öyle.
    diyeceğim Kimi bir şeyler yapmak istiyorsa arada bir kendini gerekiyorsa aracını her türlü sıkıntıdan uzak tutmasını bilmeli. Hakkinen den mi aldı mirası aracı habire zorlamak. motoru seversin Rossi geçerim diyen Alonso ya motor nasıl sürülür onu öğret zorla ne yaparsan yap diyecem de...

sezon içinde kimi de mclaren ile ilgili çok sert demeçler verdi ancak ron dennis buna karşılık hiçbir şey yapmadı
    nigel mansell olayını bilmiyorum ancak ron dennis eskisi gibi davranmıyor
    hakkinen den sonra bana göre çok değişti ron dennis,tutarsız açıklamaları ve bi sonraki sezon başlamadan çok çok önceleri tranfer açıklamaları ile takımda güvensizlik ve iktidarsızlık yaratıyor
    martin whitmarsh bile bu gibi konularda daha güven veriyor

bu arada cantan belki bunu söylemek haddim değil ancak yazılarının bazı bölümleri karmaşık oluyor ve anlaşılamıyor
    noktalama işaretlerini kullanırsan daha okunaklı olur yazıların

Kusura bakma bir türlü düzeltme, edit alışkanlığı edinemedim.

Bu arada Raikkonen suçu arıyorsunuz. Dostlkar Ferrari ye gelirken Kimi yi günah keçisi yapmayın. Alonso yu trnsfer eden, Kimi in yerini ve durumunu belirsiz eden r.dennis yada mclaren-mercedes tir. bunun sebebi vodafone gibi sponsor anlaşmları olabilir ki alonso yu almak ve çıkarlarını düşünmek pilot seçimlerini etkilemiş olabilir. e Ferrari bu boş mu duracak.

• quote:

Orjinalden alıntı: the_cantan

Bu arada Raikkonen suçu arıyorsunuz. Dostlkar Ferrari ye gelirken Kimi yi günah keçisi yapmayın. Alonso yu trnsfer eden, Kimi in yerini ve durumunu belirsiz eden r.dennis yada mclaren-mercedes tir. bunun sebebi vodafone gibi sponsor anlaşmları olabilir ki alonso yu almak ve çıkarlarını düşünmek pilot seçimlerini etkilemiş olabilir. e Ferrari bu boş mu duracak.

bence ne raikkonen ne de mclaren suçlu çünkü 2004 yılında ferrari iyice raikkonen le ilgilendiğini belli etmişti raikkonen ise hiçbir zaman mclaren de kalacağı hakkında net konuşmadı zaman gösterir gibisinden laflar etti mclaren mercedes ise 2005 yılının sonunda raikkonen in bu belirsizliği sonucunda alonso yu transfer etti yani raikkonen i beklese ve raikkonen de ferrari ye geçmiş olsa bu sırada da alonso renault da kalsa kim gelecekti mclaren in koltuğuna(2006 yılının başında montoya nın da durumu belirsizdi mclaren de o da raikkonen gibi huzursuzdu) yani illa şampiyon ya da o potansiyele sahip birilerini getirmesi gerekecekti.Uzun lafın kısası şu anki durumdan hem mclaren hem de raikkonen memnun ben ikisinde de suç aramıyorum ikisi de kendileri açısından en doğru kararı vermişler kanımca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadrazzam -- 20 Kasım 2006; 23:17:12 >

• Ferrari sauber'den beri kimi ile ilgilenir. alonso ya yaptığı gibi mclaren aldı. Ferrari ilgisi normal. kimi birde mclaren yerine ferrari ye gelseydi? bilinmez geçti zaman.
    Dışrdan gördüğüm kadarıyşla Mclaren de elinden gelen çabayı göstermemiş gibi görünüyor. elbette göstermişlerdir hiç bir geri yansıma görmedim. 2005 sezonu mu? sezon başına bakın. o sezon bile toparlandıklarında çok ucuz bir mücadele sergilediler.şampiyonluk için daha zorlayıcı olmalıydılar...
    bilemiyorum yani burada bir suçlu aramamak lazım diyorum.mesajların seyri o yönde gidiyor çünkü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Challenger

quote:

ama unutmayın shumi senna yada prost kadar akılda kalmayacak...

Senin aklında kalacak ya, yeter.

hayır benim aklımdada kalmayacak...
  • quote:

hayır benim aklımdada kalmayacak...

Çık dışarıya, tut bir çocuğu/genci, "Senna kim?" ya da "Prost kim?" diye sor.
    Sonra bir de "Schumacher kim?" diye sor.

Hangi soruna cevap alabileceksin bakalım.
  • ıyıde mıchael donemlerı ozellıkle 2000 sonrası turkıyede F1 yaygınlastı. sokaktakı cocuk bıle sumı ısmını bılıyor ama aynı durum 87 lerde baslasaydı mutlaka sokaktakı cocuk senna ları prost ları bılırdı
    en basıt ornek ben asla canlı ızleyemedım her zaman onları banttan ızledım bır tek prost u gordum oda prost peqouet sahıbı ıken
  • quote:

Orjinalden alıntı: MMX 166

ıyıde mıchael donemlerı ozellıkle 2000 sonrası turkıyede F1 yaygınlastı. sokaktakı cocuk bıle sumı ısmını bılıyor ama aynı durum 87 lerde baslasaydı mutlaka sokaktakı cocuk senna ları prost ları bılırdı
    en basıt ornek ben asla canlı ızleyemedım her zaman onları banttan ızledım bır tek prost u gordum oda prost peqouet sahıbı ıken

İşte sırf bu nedenle bile "Senna ya da Prost kadar akılda kalmayacak" demek yanlış.

Bundan 20 yıl sonra istatistiklere bakan birisi O' nu izlemiş kişilere "Schumacher nasıl bir yarışçıydı?" diye sormadan edemeyecektir.

Daha birçok şey var onu unutturmayacak. Ama marjinal olmaya çalışanlar, unutulacak dese de en basitinden kendileri unutamayacaklar. 2000 - 2004 yılları arasında Formula 1' i domine etmesini unutabilmeleri için başlarını sert bir yere çarpmaları lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Challenger -- 22 Kasım 2006; 11:16:28 >

• helal be Rai adamım bee
  • Bu sene Kimi çok iş yapacak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SCHumit

Bu sene Kimi çok iş yapacak...

sene bitti
  • kimiye güveniyoruz

forza ferrari
  • Bence fazla güvenmeyin ferrari motoru kimi adını duyunca duman atmaya başladı. Aracı sürmeye başlayınca vay halinize. Bence ferrari teknikerleri düşünüyordur şimdi bu kimi ye nasıl bir araç yapmalıyız diye. İşleri çok zor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarman61

Bence fazla güvenmeyin ferrari motoru kimi adını duyunca duman atmaya başladı. Aracı sürmeye başlayınca vay halinize. Bence ferrari teknikerleri düşünüyordur şimdi bu kimi ye nasıl bir araç yapmalıyız diye. İşleri çok zor.

Evet, bu dünyada zaten herşey metafizik ile yürüyor değil mi sarman? Böyle saçma şey mi olur? Başlangıçta sadece bir geyikti. Bu kadar ciddiye alınır mı?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: maxiyavuz

Gelecek sene goruruz dikiz aynandan sana tur bindiren Alonso'yu hep beraber Kimi...

Bu söylediğine kendinde inanıyor musun?

1- inanmasam yazmazdim.
    2- hicbir sey soylemeden bize en yakin ornegi veriyorum. evvelki sene hic yaris kazanamayan ferrari(abd'yi saymayalim), gecen sene neler yapti hepimiz gorduk. inanmazsak asla basarili olamayiz.
    3- bekleyin ve gorun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxiyavuz -- 30 Kasım 2006; 12:31:20 >

• quote:

quote:

quote:

Gelecek sene goruruz dikiz aynandan sana tur bindiren Alonso'yu hep beraber Kimi...

1- inanmasam yazmazdim.
    2- hicbir sey soylemeden bize en yakin ornegi veriyorum. evvelki sene hic yaris kazanamayan ferrari(abd'yi saymayalim), gecen sene neler yapti hepimiz gorduk. inanmazsak asla basarili olamayiz.
    3- bekleyin ve gorun...

alonso dan daha çok şey biliyorsun sanırım mclaren ile ilgili
    bence ilk önce alonso nun düşüncelerini okuyun sonra böyle iddialarda bulunun

• quote:

quote:

quote:

quote:

1- inanmasam yazmazdim.
    3- bekleyin ve gorun...

allah allah adam iddiali konussa suc konusmasa suc. gecen senenin sonunda mclaren'in renaulttan daha iyi oldugunu dusunen alonso hem maccanin anlasma teklifini gozu kapali kabul etti, hem de aynen bu seneki demecleri gibi ikinci sampiyonlugun zor oldugunu soyledi. ama ne oldu gorduk. lutfen siz de gerekli arastirmalari yapmadan gelip buraya yazilan iddialara cevap vermeyin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

1- inanmasam yazmazdim.
    3- bekleyin ve gorun...

allah allah adam iddiali konussa suc konusmasa suc. gecen senenin sonunda mclaren'in renaulttan daha iyi oldugunu dusunen alonso hem maccanin anlasma teklifini gozu kapali kabul etti, hem de aynen bu seneki demecleri gibi ikinci sampiyonlugun zor oldugunu soyledi. ama ne oldu gorduk. lutfen siz de gerekli arastirmalari yapmadan gelip buraya yazilan iddialara cevap vermeyin.

alonso yu suçlamadım ki
    evet ikinci şampiyonluğun zor olduğunu söyledi ve gerçektende zor oldu,yanlış veya aldatıcı bir demeç değilki
    ne oldu gördük,yine şampiyon oldu ama bir önceki seneden dahada zorlandı

• quote:

Orjinalden alıntı: Challenger

quote:

Orjinalden alıntı: sarman61

Bence fazla güvenmeyin ferrari motoru kimi adını duyunca duman atmaya başladı. Aracı sürmeye başlayınca vay halinize. Bence ferrari teknikerleri düşünüyordur şimdi bu kimi ye nasıl bir araç yapmalıyız diye. İşleri çok zor.

Evet, bu dünyada zaten herşey metafizik ile yürüyor değil mi sarman? Böyle saçma şey mi olur? Başlangıçta sadece bir geyikti. Bu kadar ciddiye alınır mı?

Yahu ben gırgırına söylüyorum bunu.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.