Şimdi Ara

Kimi Raikkonen: ''Alonso Rakibim Değil'' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
0
Favori
8.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Carmelo_Anthony

Eğer hatırlayan varsa 1. sırada Shumi onu kovalarken arka RÜZGARLIK kopmuştu oda virajı alamayıp briyerlere girmişti kaç sene oldu ama hala dün gibi aklımda

Zaten o anda 300 le falan gidiyordu

1. sırada giden schumacher di onu kovalayan raikkonen di.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadrazzam -- 12 Aralık 2006; 21:34:42 >
  • Ferrari'nin geçen sene neden o kadar hızlı olduğunu bu yıl tüm takımların Bridgestone takmasıyla birlikte gördük.Son Jerez testlerinde Ferrari'ler adeta dökülüyorlardı.Ayrıca ilk dört sırayı da Mclaren ve Renault'un aldığını da ayrıca belirteyim (Hamilton,Kovalainen,Alonso,Fisichella).Ferrari'nin bu yıl rakipsiz olacağına daha şimdiden hükmetmeyin.

Alonso da daha araca bindiği ilk gün son test gününün en hızlısı olan ve Mclaren aracında daha tecrübeli olan Hamilton'dan sadece 0.250 saniye yavaştı ve 3. sırada günü bitirdi.Bu ikili Ferrari'nin çok canını yakacak çokk...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Elbruz
    Ferrari'nin geçen sene neden o kadar hızlı olduğunu bu yıl tüm takımların Bridgestone takmasıyla birlikte gördük.Son Jerez testlerinde Ferrari'ler adeta dökülüyorlardı.Ayrıca ilk dört sırayı da Mclaren ve Renault'un aldığını da ayrıca belirteyim (Hamilton,Kovalainen,Alonso,Fisichella).Ferrari'nin bu yıl rakipsiz olacağına daha şimdiden hükmetmeyin.

Nedeni Ferrari' nin motor problemi yaşamasıydı. Yoksa daha önceki testlerde hep diğer takımlardan daha hızlılardı.

quote:

Alonso da daha araca bindiği ilk gün son test gününün en hızlısı olan ve Mclaren aracında daha tecrübeli olan Hamilton'dan sadece 0.250 saniye yavaştı ve 3. sırada günü bitirdi.Bu ikili Ferrari'nin çok canını yakacak çokk...

McLaren geçen yılki testlerde de hızlı dereceler elde etmişti. Sezon başlamadan erken konuşmamak gerek.

• quote:

Ferrari'nin geçen sene neden o kadar hızlı olduğunu bu yıl tüm takımların Bridgestone takmasıyla birlikte gördük.Son Jerez testlerinde Ferrari'ler adeta dökülüyorlardı.Ayrıca ilk dört sırayı da Mclaren ve Renault'un aldığını da ayrıca belirteyim (Hamilton,Kovalainen,Alonso,Fisichella).Ferrari'nin bu yıl rakipsiz olacağına daha şimdiden hükmetmeyin.

hamilton mclaren arabasıyla daha tecrübeli ancak alonso kaç yıldır f1de,bu acıdan hamilton'un az bi farklada olsa alonso yu geçmesi daha önemli duruyor bu noktada
    ayrıca araç tecrübesiyle kıyas yapacaksak geçen sene delarosa'nın kimi'ye fark atması gerekirdi ama kimiye yaklaşamadı bile
    başka bi örnek verirsek,madem aracı tanımak önemli o zaman ferrari,barrichello yerine luca badoer'i yarıştırsaydı o kadar sene,çünkü luca badoer'in ferrari araçlarını schumi kadar hatta schumi'den bile daha iyi tanıdığını söyleyen insanlar var
    demekki neymiş,istediği kadar aracı tanısın önemli olan f1 tecrübesidir

• quote:

Orjinalden alıntı: Challenger

quote:

McLaren geçen yılki testlerde de hızlı dereceler elde etmişti. Sezon başlamadan erken konuşmamak gerek.

Yalnız burada önemli bir nokta var,geçen seneki testlerde iyi dereceler elde eden araç MP4-21 değil 20 idi,yani 2005 yılında şampiyonluğu kovalayan araçtı.Bu yüzden iyi dereceler elde etmiş olması normal.

• en çokta bu laf hoşuma gitti

bundan sonra McLaren'i sadece dikiz aynamdan göreceğim
  • Biri buna bi cevap vermişti sanırım;"Mclaren tur bindirmek için arkadan yaklaşırken" demek istiyor olabilir. Ya da daha gerçekçi bir ifadeyle "Mclaren günleri benim için artık dikiz aynasında" diyordur.
  • ulan sevindiydim varya rai-alonso ikilisi mclerende diye ama gitti gitti
  • bu yılkı f1 in gecen seneden daha zevklı olacagı kesın
  • quote:

Orjinalden alıntı: maxiyavuz

Gelecek sene goruruz dikiz aynandan sana tur bindiren Alonso'yu hep beraber Kimi...

karışmak gibi olmasın ama; kimi, alonsonun anca yüzünü görür. podyumda

• Alonso çok iyi pilot ama McLaren problemli. Renault'daki kadar iyi gidemeyecektir.
  • çok doğru söylemiş Massa olacak onun tek rakibi
  • Çok iyi yerlere geleciğini kaç senedir tahmin ediyordum.Sonunda ferrariye de geldi.Bence bu sene Kimi'nin sezonu olucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tagopasa -- 23 Ocak 2007; 23:01:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: integrale

Alonso çok iyi pilot ama McLaren problemli. Renault'daki kadar iyi gidemeyecektir.

Bundan o kadar emin olmayın.Mclaren 2006'daki Mclaren olmayacak.Kimi'nin de işi 2005'teki kadar zor olacak,testlerden az çok fikir sahibi olduk.
  • testlerden az çok fikir sahibi nasıl odun? ben testlerden bir şey anlamadım. aslında senin gördüğünü görmüyor değilim de. nasıl eminsin onu anlıyamadım.
  • bence kimi,alonso rakibim değil demekle''bu sene ona rakip olamam,takım arkadaşımı geçmek ilk sene için bana yeterli''demek istemiş

• quote:

Orjinalden alıntı: ((juan))

bence kimi,alonso rakibim değil demekle''bu sene ona rakip olamam,takım arkadaşımı geçmek ilk sene için bana yeterli''demek istemiş

komik insan,kimi öyle ikinciliklerle yetinecek bir pilot değil
    alonsoyla karıştırdın sanırım

• quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos

quote:

bence kimi,alonso rakibim değil demekle''bu sene ona rakip olamam,takım arkadaşımı geçmek ilk sene için bana yeterli''demek istemiş

sevgili arkadaşım kimiyi alonso ile karıştırdığımı düşünüyosun ama sana sorarım son2 senenin dunya şampiyonunu ve raikkonenin kaçıncı olduğunu?sanırım sen komik olmaya çalışıyosun.şakacı seni

• quote:

quote:

Kimi o duruşunu geçen seneki canada gp de kaybetti. Herkez yaptığı o çirkin davranışı gördü sanırım. Bizlerki Mclaren taraftarları o yarışta mutlak 2.lik beklerken Kimi raikkonen resmen Schumiye yol verdi. Bu yaptığı ne oluyor. Kendisinden 2.li bekleyen Mclaren taraftarlarına olan saygısı. Ben Raikkonen in kafamdan o yarıştan sonra sildim. Yarıştığı takıma saygısı olmayan bir pilottan ne beklenir. Ben ki kendisinin en büyük hayranıydım ama kendisinden hiç beklemediğim bir hareketle hayal kırıklığı yaşadım.

• quote:

Orjinalden alıntı: sarman61

quote:

quote:

Kimi o duruşunu geçen seneki canada gp de kaybetti. Herkez yaptığı o çirkin davranışı gördü sanırım. Bizlerki Mclaren taraftarları o yarışta mutlak 2.lik beklerken Kimi raikkonen resmen Schumiye yol verdi. Bu yaptığı ne oluyor. Kendisinden 2.li bekleyen Mclaren taraftarlarına olan saygısı. Ben Raikkonen in kafamdan o yarıştan sonra sildim. Yarıştığı takıma saygısı olmayan bir pilottan ne beklenir. Ben ki kendisinin en büyük hayranıydım ama kendisinden hiç beklemediğim bir hareketle hayal kırıklığı yaşadım.

yapma sarman hoca.. bunu geçen sene yarıştan sonra da tartışmıştık.. kimi o noktada birkaç kez sorun yaşamıştı, en sonunda da geçildi.. sadece kimi değil hiçbir f1 pilotunun öyle birşey yapacağını sanmam

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.