Şimdi Ara

Kimi Raikkonen: ''Alonso Rakibim Değil'' (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
0
Favori
8.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: thekeys

quote:

Orjinalden alıntı: the_cantan

bile bile mantıksızlık yaptığının farkındasın.
    bence sen de ne akıl var ne mantık. habire kıvırıp kaçmaya çalışıyorsun.
    sen var ya emin bu forum seni de paklar

forum seni de paklar'daki "forum" dan kastın ferrarici üyelerse; ki öyle, valla arkadaşım senin paklanmaya ihtiyacın varsa dooooru en yakın hamama gidiyosun tamammı.adres belli yani.yok ben bilmiyorum dersen hemen şimdi pm den irtibata geçelim ben sana sööölerim ordan..baktım, ben seviyeli yazdıkça böle kriko durumları oluyo sende.demekki bundan anlayan bi adamsın.,
    şimdi aynen dediğim gibi paklanma konusunda yardımım olucak sana...ulaş bana pm den...ha birde ben ist.teyim bunu da dip not olarak algıla arkadaşım..hadi bakalım.............................

zuhahahahahah eveeet. belli belli

sen burada ki mantıklı ve saygılı arkadaşların (ki hepsi Ferrari taraftarı değil.değerli reno, mclaren, toyota, williams taraftarı var.ve sende FERRARI taraftarına takıntı yaptın ya nedensiz yere; fobik olmuş.neden anlaşıldı.) düzeyli, mantıklı açıklamaları karşısında bilerek, altta kalmamak için kıvırıyorsun. doğruları anlayamadığına verecektim insanlık hali deyip; bilerek provoke ve hoşnutsuzluuk yaratma derdinde olduğun belli.

ve senin gibi saygısız, bilgisizleri ister Ferrari ister mschumacher ister alonsocu olsun bu forum bir güzel paklar boşuna uğraşma. alınmazsın umarım.

• quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos

the keys,yazdığın yorumları bi okur musun?
    ama aklınla ve mantığınla hareket et
    alonso bu şekilde 10 şampiyonlukta alsa bi işe yaramaz
    kabul edin bunu artık,alonso çok iyi değil
    sizin geçen senelerde yerlere göklere sığdıramadığınız briatore bile alonsonun çok iyi olmadığını söyledi ki

Bu kanıya nasıl vardın merak ettim. Bakın size en basitinden şunu söyleyebilirim. Kariyerine 7 şampiyonluk sığdırmış. Formula-1 Rekorlar kitabına bakıldığı zaman rekorların 1. sırada ismi yazar bir pilot yarışırken kazanılmış 2 şampiyonluk. Heleki son aldığı şampiyonluğunuda bahsettiğim pilotla mücadele ederek aldı. Şimdi sen diyorsun ki kabul edin artık Alonso çok iyi değil. İyi olmayan pilotun 2 şampiyonluğu nasıl olur. Tarih Alonsoyu unutmayacak çünkü ismi çoktan formula-1 Şampiyonlar kitabına ismini yazdırdı.

Ben isterdim ki Raikkonen de şampiyon olsun. Ama anladım ki. Saf hız hep işe yaramıyor. Biraz araçla ilgilenmek gerekiyormuş. Size bir örnek vereyim. Coulthard ile Raikkonen birlikte yarışırken. Ben hep coultharda kızardım şu adama bak ne kadar yavaş diye. Ama analdımki (zaman geçtikce olgunlaşıyoruz ondan olsa gerek) coulthard yavaş değilmiş. Altındaki aracı bildiği için böyle gidiyormuş. Raikkonen teknik konuda zayıf. Bu da onun yaşadığı sorunların kaynağı olarak gösterilebilir. Challenger demişti galiba. Bir pilot yarış öncesi aracında bir sorun olduğunu söylemiş mühendislere. Mühendisler ise bir sorun olmadığını söylemiş yarış sonunda tekrardan sorun olduğu nu söylemiş. Mühendisler motoru sökmüş incelemiş. Ve pilotun dediği gibi motorda sorun olduğu anlaşılmış. Şimdi iyi bir pilot aracını bilecek. Ne kadar dayanacağını bilecek. Sesinden bile anlayacak sorun varmı yokmu. Schumi yıllarca böyle kazandı yarışlarını. Senna gibi kendiside çok üst düzeyde teknik bilgiye sahipti. Datalarla çok fazla ilgileniyordu. Aracının başarısında onun katkısıda çoktu hatta %80 diyebiliriz. Alonso ya gelince kendiside senna Piquet, senna, prost ve schumi. Mühendislerle çok fazla vakit geçiriyor. Aracını tanıyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: sarman61

Bu kanıya nasıl vardın merak ettim. Bakın size en basitinden şunu söyleyebilirim. Kariyerine 7 şampiyonluk sığdırmış. Formula-1 Rekorlar kitabına bakıldığı zaman rekorların 1. sırada ismi yazar bir pilot yarışırken kazanılmış 2 şampiyonluk. Heleki son aldığı şampiyonluğunuda bahsettiğim pilotla mücadele ederek aldı. Şimdi sen diyorsun ki kabul edin artık Alonso çok iyi değil. İyi olmayan pilotun 2 şampiyonluğu nasıl olur. Tarih Alonsoyu unutmayacak çünkü ismi çoktan formula-1 Şampiyonlar kitabına ismini yazdırdı.

Ben isterdim ki Raikkonen de şampiyon olsun. Ama anladım ki. Saf hız hep işe yaramıyor. Biraz araçla ilgilenmek gerekiyormuş. Size bir örnek vereyim. Coulthard ile Raikkonen birlikte yarışırken. Ben hep coultharda kızardım şu adama bak ne kadar yavaş diye. Ama analdımki (zaman geçtikce olgunlaşıyoruz ondan olsa gerek) coulthard yavaş değilmiş. Altındaki aracı bildiği için böyle gidiyormuş. Raikkonen teknik konuda zayıf. Bu da onun yaşadığı sorunların kaynağı olarak gösterilebilir. Challenger demişti galiba. Bir pilot yarış öncesi aracında bir sorun olduğunu söylemiş mühendislere. Mühendisler ise bir sorun olmadığını söylemiş yarış sonunda tekrardan sorun olduğu nu söylemiş. Mühendisler motoru sökmüş incelemiş. Ve pilotun dediği gibi motorda sorun olduğu anlaşılmış. Şimdi iyi bir pilot aracını bilecek. Ne kadar dayanacağını bilecek. Sesinden bile anlayacak sorun varmı yokmu. Schumi yıllarca böyle kazandı yarışlarını. Senna gibi kendiside çok üst düzeyde teknik bilgiye sahipti. Datalarla çok fazla ilgileniyordu. Aracının başarısında onun katkısıda çoktu hatta %80 diyebiliriz. Alonso ya gelince kendiside senna Piquet, senna, prost ve schumi. Mühendislerle çok fazla vakit geçiriyor. Aracını tanıyor.

bi kere ilk şampiyonluğunu yaşadığında ferrari diğer takımlara oranla daha yavaştı ve alonso ilk şampiyonluğunu kimiye karşı kazandı
    ikinci şampiyonluğunuda öyle veya böyle ucu ucuna kazandı
    kısacası her iki şampiyonluktada diğer pilotlara ve özelliklede schumiye çok büyük üstünlükler kuramadı(kuramazda zaten)
    ayrıca şampiyon olmakla çok iyi pilot olunmuyor,zamanında jacq ta şampiyon oldu ama sonraları ne bu şampiyonluğa yakışıcak yarışlar çıkardı ne de f1 kariyeri uzun sürdü
    alonsonun jacq tan farkı sadece 1 şampiyonluk fazlası olması ve de şampiyonluk yaşadığı takımdan ayrılıp şampiyonlukta iddialı bir başka takıma geçmesi
    kim ne derse desin iki sezondada altında çok iyi araçlar vardı ve bu araçlar sayesinde şampiyonluk yaşadı
    her zaman söyledim söylemeyede devam edeceğim,alonso altındaki aracın ona verdiği performans kadar iyi yarışabilir
    şimdi bu sezon olurda mclaren yavaş kalırsa alonso yine zorlamayacak ve alabildiği kadar puan alıcak hemen arkasındanda "araç yavaştı ancak bu kadarını başarabildim" diyecek ve suçu mclaren a atıcak
    zaten daha takıma gelmeden "bu sene şampiyon olmam zor" gibisinden bişeyler söylemişti,baştan kendini sağlama alıyor eğer başarısız olursa "ben söylemiştim" diyecek başarılı olursada bunu kendi başarısı gibi göstericek sımarıcak,sağa sola küçümseyici laflar edicek vs bildiğimiz alonso tavırlarını sergileyecek
    gerçi ron dennis ve mclaren onu biraz adam eder(diye düşünüyorum)
    zaten mclaren a geçtikten sonra açıklamaları değişti işte şampiyonluğa odaklandım falan demeye başladı
    alemsin alonso

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanctus Diavolos -- 23 Şubat 2007; 17:48:26 >

• quote:

quote:

Kendini nimetten falan mı sayıyon

hayır !!!! YA SEN ??

BENCE EN KISA YOLDAN KIRSALINA GERİ DÖN... SENİ ORADA DAHA İYİ ANLARLAR.BURDA PARA ETMEZSİN BİRADER...

Seni para edecek bir hale sokabilirim haa ne dersin

• quote:

the_cantan

sen burada ki mantıklı ve saygılı arkadaşların (ki hepsi Ferrari taraftarı değil.değerli reno, mclaren, toyota, williams taraftarı var.ve sende FERRARI taraftarına takıntı yaptın ya nedensiz yere; fobik olmuş.neden anlaşıldı.) düzeyli, mantıklı açıklamaları karşısında bilerek, altta kalmamak için kıvırıyorsun. doğruları anlayamadığına verecektim insanlık hali deyip; bilerek provoke ve hoşnutsuzluuk yaratma derdinde olduğun belli.

eğer ferrari ve efradı hakkındaki her aleyhte post'u provakasyon olarak algılıyosan; evet ya, bu forumun en provakatör üyesi benim.. diyosunki ferrari taraftarlarına takıntı yaptın,saygısızsın,bilgisizsin.Önce sen bi saygı göster,düşünceye tahamül göster,merak etme karşılığını 10 katı alırsın.. senin doğru bildiğinin aksini söyleyince,bilgisiz mi olduk şimdi.. haadddiiii....
    siz alışmışsınız öle dier takım fanlarının ferrariye bişe dememesine. işte böle azcık gerçekleri yazınca ; ooo hoşgeldin provakatör saygısız ve dier ithamlarını aynen iade ediyorum sana ve aynı şekilde düşünen dierlerine.
    bak sana bişi sölimmm, umarım bu postları adminler ve modlar da okuyordur..F1 topiclerinde bir tahammülsüzlük, bir kalite düşüklüğü veya tahrik unsuru varsa bunun nedeni, senin gibi sürekli konuşmayı kişiselleştirme çabasında olanlar yüzündendir. saygısız filan ne demek. dh'ye üye olurken ferrari seven üyelerin her dediği doğrudur die bi madde okumadım ben.şimdi sana YANLIŞSIN dediğimde saygısızlık oluyo ölemi ?!!!...ya yürü git arkadaşım. kimsin.. nesin...

(bak alttakini de oku ne yazmış..o da senden, ferrarici. seviye, paçalardan şelale şeklinde........)

quote:

Orjinalden alıntı: ozgurfeci

quote:

quote:

hayır !!!! YA SEN ??

BENCE EN KISA YOLDAN KIRSALINA GERİ DÖN... SENİ ORADA DAHA İYİ ANLARLAR.BURDA PARA ETMEZSİN BİRADER...

tamam..kabul..hadi bakalım dur sözünde şimdi.. SÖZÜNÜ TUT AMA...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thekeys -- 24 Şubat 2007; 0:50:10 >

• quote:

quote:

the_cantan

eğer ferrari ve efradı hakkındaki her aleyhte post'u provakasyon olarak algılıyosan; evet ya, bu forumun en provakatör üyesi benim.. diyosunki ferrari taraftarlarına takıntı yaptın,saygısızsın,bilgisizsin.Önce sen bi saygı göster,düşünceye tahamül göster,merak etme karşılığını 10 katı alırsın.. senin doğru bildiğinin aksini söyleyince,bilgisiz mi olduk şimdi.. haadddiiii....
    siz alışmışsınız öle dier takım fanlarının ferrariye bişe dememesine. işte böle azcık gerçekleri yazınca ; ooo hoşgeldin provakatör saygısız ve dier ithamlarını aynen iade ediyorum sana ve aynı şekilde düşünen dierlerine.
    bak sana bişi sölimmm, umarım bu postları adminler ve modlar da okuyordur..F1 topiclerinde bir tahammülsüzlük, bir kalite düşüklüğü veya tahrik unsuru varsa bunun nedeni, senin gibi sürekli konuşmayı kişiselleştirme çabasında olanlar yüzündendir. saygısız filan ne demek. dh'ye üye olurken ferrari seven üyelerin her dediği doğrudur die bi madde okumadım ben.şimdi sana YANLIŞSIN dediğimde saygısızlık oluyo ölemi ?!!!...ya yürü git arkadaşım. kimsin.. nesin...

(bak alttakini de oku ne yazmış..o da senden, ferrarici. seviye, paçalardan şelale şeklinde........)

quote:

quote:

quote:

hayır !!!! YA SEN ??

tamam..kabul..hadi bakalım dur sözünde şimdi.. SÖZÜNÜ TUT AMA...

Kendi seviyenin bulutların üzerinde falan mı olduğunu zannediyorsun. Senin kanaatince BALONSO 2 şamiyonluğu ikisinide 7 dünya şampiyonu karşısında ezerek almış olabilir (Tabii o taktığın AT GÖZLÜKLERİNİ de belirtmeden geçemeyeceğim. ) Ha sen şimdi bunu da seviyesiz bulursun ama önemli değil senin seviyenide biz biliyoruz zaten. Birincisi 2005 yılında ki şamiyonluğu 7 dünya şamiyonu Şumi sorunlarla boğuşurken aldı. Eğer bunu inkar edersen sana 3 yaşında F1 izlemiş çocuk bile güler hemde PİS PİS 2005 yılında sen anlayabilirmisin bilmiyorum ama Raikonen ile çekişti ve Mclaren , Mercedes ve kendi arabayı harap eden sürüşü ve inadı yüzünden kaybetti.

2006'daki şampiyonluğunu ise unutmamız zaten mümkün değil daha onun üzerinde herhangi bir sezon yaşamadık ve Jaonya yarışını izle anlarsın SADECE BAL BAL BAL

Anladın Sen Oni (Arkadaşım bu dilde yazılanları anlayamıyorsan arkadaşlardan rica edecem FRANSIZCA'ya çevirsinler belki anlarsın)

• quote:

Kendi seviyenin bulutların üzerinde falan mı olduğunu zannediyorsun. Senin kanaatince BALONSO 2 şamiyonluğu ikisinide 7 dünya şampiyonu karşısında ezerek almış olabilir (Tabii o taktığın AT GÖZLÜKLERİNİ de belirtmeden geçemeyeceğim. ) Ha sen şimdi bunu da seviyesiz bulursun ama önemli değil senin seviyenide biz biliyoruz zaten. Birincisi 2005 yılında ki şamiyonluğu 7 dünya şamiyonu Şumi sorunlarla boğuşurken aldı. Eğer bunu inkar edersen sana 3 yaşında F1 izlemiş çocuk bile güler hemde PİS PİS 2005 yılında sen anlayabilirmisin bilmiyorum ama Raikonen ile çekişti ve Mclaren , Mercedes ve kendi arabayı harap eden sürüşü ve inadı yüzünden kaybetti.

2006'daki şampiyonluğunu ise unutmamız zaten mümkün değil daha onun üzerinde herhangi bir sezon yaşamadık ve Jaonya yarışını izle anlarsın SADECE BAL BAL BAL

Anladın Sen Oni (Arkadaşım bu dilde yazılanları anlayamıyorsan arkadaşlardan rica edecem FRANSIZCA'ya çevirsinler belki anlarsın)

unutmayalım monzadada alonsonun motoru patladı
    evet schumininki daha kritik bi yarışta oldu ama monzadada alonsonun motoru patlamasaydı schumide farkı 10 puan değil daha az kapatabilecekti
    yani rakibin motorunun patlamasını bal sayarsak bu durumda alonso-schumi 1-1 berabere demektir bu da ortada bi balın olmadığı anlamına gelir
    yinede alonsonun aldığı iki şampiyonluğun çok görkemli olmadığı açıkça görülüyor

• quote:

YA HADİ KARDEŞİM HADİ....YAPMA BENİM POSTLARIMA REPLY BUNDAN SONRA...İYİCE İLKOKUL SEVİYESİNE İNDİRDİN OLAYI... YAZMASI KOLAY YAPMASI ZOR... ATIP TUTUYOSUN, HADİ DİYORUM ;Bİ ARABA LAF YIĞINI... HADİ GAZLA... ÇOLUK ÇOCUKLA, GEYİK YAPMA YAŞINI BİTİRDİK ÇOKTAN....

• quote:

quote:

YA HADİ KARDEŞİM HADİ....YAPMA BENİM POSTLARIMA REPLY BUNDAN SONRA...İYİCE İLKOKUL SEVİYESİNE İNDİRDİN OLAYI... YAZMASI KOLAY YAPMASI ZOR... ATIP TUTUYOSUN, HADİ DİYORUM ;Bİ ARABA LAF YIĞINI... HADİ GAZLA... ÇOLUK ÇOCUKLA, GEYİK YAPMA YAŞINI BİTİRDİK ÇOKTAN....

ALLA ALLA BEYFENDİ BAŞKA BİR İSTEĞİNİZ DE VARMIYDI. Sen benim yazılarıma alıntı ya ben seninkine yaamayayım. Sen kendini halen DARI ambarında zannediyon sanırım. Burası her üyeye açık bir yer. Yemiyosa girmez ve okumazsın. Ha Şumiyi 7 şamiyon ve rekorları tek tek kırmış birisi olarak halen aşşağılamaya çalışmanı ve haksızlığını yüzüne vuruyoz diye LAF YIĞINI mı yamış oluyoz. ÇOCUK dediğinin neredeyse senin kadar ÇOCUĞU var bilader. Lafını bil YEMİYORSA da girme anladın mı?

• quote:

bi kere ilk şampiyonluğunu yaşadığında ferrari diğer takımlara oranla daha yavaştı ve alonso ilk şampiyonluğunu kimiye karşı kazandı
    ikinci şampiyonluğunuda öyle veya böyle ucu ucuna kazandı
    kısacası her iki şampiyonluktada diğer pilotlara ve özelliklede schumiye çok büyük üstünlükler kuramadı(kuramazda zaten)

Hedi ya ciddimisin bu konuda. Beni güldürdün. Sen kısaca şunu yaz. Alonsonun şampiyon olmasını sindiremedim. Hazımsızlık yaptı o yüzden onu kötülüyorum. Doğrudur sindirememiş olabilirsin. Çünkü bende Raikkonene karşı kazandığı şampiyonluğu sindirememiştim. Ama sonunda kazanan o oldu. Demekki öyle çok hızlı gidip aracı zorlamak işe yaramıyormuş. Aracı limitlerinde kullanan şampiyon oluyormuş. Hızlı ve Öfkeli filmini izledinmi bilmem. İzlemediysen sana bir sahneyi hatırlatacam. Burdaki bir cümle gerçekten olayı özetliyor.
    Paul Walker - Brian OConner
    Vin Diesel - Dominic Toretto

Brian OConner : (Alaycı bir gülümseme )
    Dominic Toretto : Niye gülüyorsun?
    Brian OConner : Neredeyse yeniyordum seni ahbap.
    Dominic Toretto : Neredeyse beni yeniyor muydun?
    Dominic Toretto : Beni yenmedin. Arabana hakim olamadın.
    Dominic Toretto : 100 birim nitrojen oksit, emme manifoltunun kaynaklarını eritmediği için şanslısın.
    Dominic Toretto : Neredeyse beni yeniyormuş.
    Dominic Toretto : Şimdi bu çılgın bilim adamıyla ben|motoru söküp...
    Dominic Toretto : yaktığın piston segmanlarını|değiştirmek zorundayız.
    Dominic Toretto : İstediğin yarışçıya sor. Gerçek yarışçıya.
    Dominic Toretto : Ha santim farkıyla yenmişsin,|ha kilometre farkıyla. Kazanmak kazanmaktır.
    Brian OConner : (Afallamışcasına bir gülümseme )

Burdaki yanan aracı mclaren olarak görebilirsin Brian arkadaşını Kimi Raikkonen güzel olur dimi.

quote:

ayrıca şampiyon olmakla çok iyi pilot olunmuyor,zamanında jacq ta şampiyon oldu ama sonraları ne bu şampiyonluğa yakışıcak yarışlar çıkardı ne de f1 kariyeri uzun sürdü
    alonsonun jacq tan farkı sadece 1 şampiyonluk fazlası olması ve de şampiyonluk yaşadığı takımdan ayrılıp şampiyonlukta iddialı bir başka takıma geçmesi
    kim ne derse desin iki sezondada altında çok iyi araçlar vardı ve bu araçlar sayesinde şampiyonluk yaşadı
    her zaman söyledim söylemeyede devam edeceğim,alonso altındaki aracın ona verdiği performans kadar iyi yarışabilir

Yine mantık dışı ve Alonso yu kötülemek için yada Alonsoya karşı nefretini dile getirmenin farklı bir yolu. Şimdi sana şunu sorayım Schumi için de zamanın da öyle demişler. Benettonda aldığı iki şampiyonluk ardından ferrari ile gelen başarılar. Buna ne diyeceksin. Ya senna için buda takım değiştirdi. Hakkinen 2 şampiyonluk yaşadı iyi pilot olmuyormu. Yada iyi pilot olmasına senmi karar veriyorsun. Şayet sen veriyorsan şampiyon olabilmesi için hangi kurallara uyması gerekiyor bizleri aydınlatırmısın. Aracın ona verdiği performansı iyi değerlendirip şampiyon olabiliyorsa o zaman çok iyi bir pilot. Çünkü takım arkadaşı fisichella gerçekten kötü durumdaydı.

quote:

şimdi bu sezon olurda mclaren yavaş kalırsa alonso yine zorlamayacak ve alabildiği kadar puan alıcak hemen arkasındanda "araç yavaştı ancak bu kadarını başarabildim" diyecek ve suçu mclaren a atıcak
    zaten daha takıma gelmeden "bu sene şampiyon olmam zor" gibisinden bişeyler söylemişti,baştan kendini sağlama alıyor eğer başarısız olursa "ben söylemiştim" diyecek başarılı olursada bunu kendi başarısı gibi göstericek sımarıcak,sağa sola küçümseyici laflar edicek vs bildiğimiz alonso tavırlarını sergileyecek
    gerçi ron dennis ve mclaren onu biraz adam eder(diye düşünüyorum)
    zaten mclaren a geçtikten sonra açıklamaları değişti işte şampiyonluğa odaklandım falan demeye başladı
    alemsin alonso

Zaman insanları olgunlaştırır. Ben bile düşünüyorumda ne kadar mantıksız şeyler söylerdim. Şimdi hatırladıkca gülüyorum kendime. Alonso nun o tarz söylemler söyleyeceğini nerden biliyorsun. Pilotlardan istenen fazlamı. Her takım pilotunun aracını limitlerinde kullanmasını ister. Fazlasını istemek zaten abesk kaçar yada dumanla sonuçlanır. Alemsin @Sanctus Diavolos

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarman61 -- 2 Mart 2007; 9:03:59 >

• şimdiki duruma bakınca adam pek de haksız sayılmaz yinede motorsporlarında iddialı açıklamalar yapmamak lazım geçen sene bunun örneği yaşandı zaten, ancak mclarenin geçen seneyi gözden çıkarmış olması vede bu sene alonsoya yapılan araba bence tüm bunlar raikkoneni bu tür açıklamaya itiyor geçen sene 2-3 yarışta bir motor patlatan adam bu sene tıngır mıngır giderek yarış kazanıyor zaten alonso bile itiraf etti kimiyi şimdi daha iyi anlıyorum diye
  • Alonso tecrubeli tam bir kurt raikonnen ise daha sağlam bir arabayla yarışıyor valla çok zevkli bir sezona benziyor...
  • sarman,sen hızlı ve öfkeli gibi basit bi filmle akıl dağıtıcaksan ben almayayım
    sen devam et,eminim serinin diğer filmlerinide izleyip gerçek hayata dair fikirler ediniyorsundur
    devam et devam

not:bu arada verdiğin cevabı bugü okudum,o yüzden bu kadar geç cevap veriyorum

not 2:zamanında alonsoyu yerden yere vurupta şimdi onun iyi olduğunu iddia eden mclaren cılardan çoğalıyor

• Raikonen'in bu açıklamasından sonraki ilk yarışın sıralama turunda Alonso Raikonen'i dikiz aynasında gördü

• quote:

Orjinalden alıntı: _uMaY_

Raikonen'in bu açıklamasından sonraki ilk yarışın sıralama turunda Alonso Raikonen'i dikiz aynasında gördü

umay,raikonen bu açıklamayı ne zaman yaptı bi bak istersen
    bu açıklama malezya gp'nin öncesinde yapılan bi açıklama değil,aylar öncesinde söylenen şeyler bunlar
    ayrıca avustralyayı izlemedin sanırım,kimi alonsoyu bi tek start anında dikiz aynasında görmüştür çünkü sonradan o kadar fark attı ki alonsoya

• quote:

quote:

Raikonen'in bu açıklamasından sonraki ilk yarışın sıralama turunda Alonso Raikonen'i dikiz aynasında gördü

bu açıklama malezya gp'nin öncesinde yapılan bi açıklama değil,aylar öncesinde söylenen şeyler bunlar
    ayrıca avustralyayı izlemedin sanırım,kimi alonsoyu bi tek start anında dikiz aynasında görmüştür çünkü sonradan o kadar fark attı ki alonsoya

Bu yıl izlediğim ilk F1 olacak valla Ekin, dediğin gibiyse yandık... Zaten Schumi yüzünden yıllarca McLaren'i hep ezik gördüm, şimdi yine aynısı olacağa benziyor... Motor sistemi değişince bir şeyler değişir dedik, yine değişen bir şey yok o zaman...

Bugün ki yarışta göreceğiz bakalım bizim yeni pilot nasılmış! Ben Hamilton'u da ilk defa izleyeceğim bugün

• ger
    quote:

quote:

gerçekten baya bi fark attı... nasıl attı o farkı öle yaa

• quote:

ger
    quote:

quote:

1- Dostum yorum yapmadan once usttekı msjları okuyomusun sen? yoksa anlamıyormusun

2- 1. yarısta kimi arkadasında olan Alonso ya fark attı(dıkız aynasından gormek budur , hem mecazı hem gercek anlamda) , bugunku yarısta alonso ıle kimi nin arasında Hamılton vardı , ya sen yarısları ızlemıyorsun ya da hıc bı seyden anlamıyorsun

• quote:

Orjinalden alıntı: vandosa

quote:

ger
    quote:

quote:

1- Dostum yorum yapmadan once usttekı msjları okuyomusun sen? yoksa anlamıyormusun

2- 1. yarısta kimi arkadasında olan Alonso ya fark attı(dıkız aynasından gormek budur , hem mecazı hem gercek anlamda) , bugunku yarısta alonso ıle kimi nin arasında Hamılton vardı , ya sen yarısları ızlemıyorsun ya da hıc bı seyden anlamıyorsun

1. SEN KİMSİN !!! DOSTUMLU FALAN HİTAP ETME.. NE BU SAMİMİYET........

2.YARIŞLARI SENDEN ÇOK DAHA DİKKATLİ İZLİYORUM... NE ANLAYIP NE ANLAMADIĞIMDAN SANANE..

KİMSİN DE BANA HİTABEN BÖYLE LİSELİ ÖĞRENCİ AĞZIYLA KONUŞUYOSUN....SANA HİTABEN Mİ YAZMIŞIM BEN O YAZIYI...POSTLARI DİKKATLİ OKU! ! ! ! CANIMI DA SIKMA BENİM

• the keys,vandosanın söylediklerinin çok mantıklı olduğunu sende biliyorsun ama cevap veremeyince böyle gerginlik yaratıyorsun
    vandosa haklı sen konu hakkında cevabını ver eğer vandosanın üslubunu beğenmiyorsan söylersin
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.