Şimdi Ara

Kimi Raikkonen: ''Alonso Rakibim Değil'' (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
0
Favori
8.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: vaynett

Ben raikoneni seviyorum.çok zor şartlar altında yaptığı mücadelelerden dolayı takdir ediyorum onu.Ama bir formüla 1 fanatiği olarak Ferrariden ve mıchel sumi den nefret ediyorum tek kelimeyle nefret...İnşallah bu sene de başarısız olurlar..Hadi Alonsoooooooooooooooommmm yarış başlıyoorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

aynen...son iki sezonda schumi balonunu söndüren süper pilot alonso ,bu sezonda, kimi balonunu daha şişemeden patlatıcak... hele şu yarışlar bir başlasında o zaman birçok geveze, şimdiki kadar konuşamıcaklar.şimdilik sadece beklemedeyiz.az kaldı

• quote:

Orjinalden alıntı: thekeys
    aynen...son iki sezonda schumi balonunu söndüren süper pilot alonso ,bu sezonda, kimi balonunu daha şişemeden patlatıcak... hele şu yarışlar bir başlasında o zaman birçok geveze, şimdiki kadar konuşamıcaklar.şimdilik sadece beklemedeyiz.az kaldı

Böyle provokatif şeyler yazarak nereye varmaya çalışıyorsunuz? Schumi' nin kim olduğunu herkes biliyor. Kimse de Schumi'yi söndürmüş değil. Kimden bahsettiğinizi unutuyorsanız arada bir istatistiklere bakmanızı tavsiye ederim.

Bırakın artık provokatif şeyler yazmayı. İnsanları germeyin. Tartışacaksanız, adam gibi yazın tartışalım.

Sorması ayıp nerede patlatmış Alonso, Schumi balonunu? Nerede denk şartlar altında geçiş yaptığını gördünüz söyler misiniz? Hangi yıl? Hangi yarış?

• sen kendini provoke olmuş hissediyorsan,bişey diyemem.ben provakasyon filan yapmadım.sadece realiteyi söyledim.bırak şimdi eşit şartları falan. son iki sezonun vede bu sezonun en büyük şampiyon adayını alkışla...
    ve de kendin gibi düşünmeyenlere de saygı duymayı öğren. sonuçta F1 pistlerinin tribünlerin de oturanların 100%'ü "sizin deyiminizle argümanlarla" değil üstlerindeki forma,ellerindeki bayraklarla taraf tutuyorlar...
    dediğim gibi eğer anti-ferraricilerin yazmasını, görüşlerini belirtmesini istemiyorsanız topici açarken "ferrari sevmeyenler yazmasın" die bi not düşün de.... biz de yazmayalım !!

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thekeys -- 22 Şubat 2007; 15:28:17 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: vaynett

Ben raikoneni seviyorum.çok zor şartlar altında yaptığı mücadelelerden dolayı takdir ediyorum onu.Ama bir formüla 1 fanatiği olarak Ferrariden ve mıchel sumi den nefret ediyorum tek kelimeyle nefret...İnşallah bu sene de başarısız olurlar..Hadi Alonsoooooooooooooooommmm yarış başlıyoorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

tanıdık geliyorsun nedense. yer miyiz biz seni. senin gibiler aciz aciz dolanır ortalıkta.

• quote:

Orjinalden alıntı: the_cantan

tanıdık geliyorsun nedense. yer miyiz biz seni. senin gibiler aciz aciz dolanır ortalıkta.

dostum, eskiden konuştuğunuz birisi değilim.buna emin olabilirsin...sadece alonsonun F1 için önemli bir klik olduğunu düşünüyorum.

aciz ? acziyet kavramını bir daha oku.. ya da okuma....

• the keys,yazdığın yorumları bi okur musun?
    ama aklınla ve mantığınla hareket et
    alonso bu şekilde 10 şampiyonlukta alsa bi işe yaramaz
    kabul edin bunu artık,alonso çok iyi değil
    sizin geçen senelerde yerlere göklere sığdıramadığınız briatore bile alonsonun çok iyi olmadığını söyledi ki
  • ne alonso ne de schumi çok iyi değiller bana göre,öyle altına güzel araba almakla olmuyo bu işleraraçlar eşit şartlarda olsa button hepsine basar.alonso bu seneki performansıyla gösterecek vasat mı yoksa iyi mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos
    ....alonso bu şekilde 10 şampiyonlukta alsa bi işe yaramaz....

güzel laf !!

iyi pilot iyi...benim için seyir zevkine doyulmayan bir pilot. asıl bu sezon ispat edicek bunu. inanıyorum
  • quote:

sen kendini provoke olmuş hissediyorsan,bişey diyemem.ben provakasyon filan yapmadım.sadece realiteyi söyledim.bırak şimdi eşit şartları falan. son iki sezonun vede bu sezonun en büyük şampiyon adayını alkışla...

Pardon ama ben provoke olmuş hissediyorum demedim, provokatif sözler söylüyorsunuz dedim. Ben vaktiyle alkışladım alkışlayacağımı. Bu sezon kazansın yine alkışlarım. "Şunu bunu söndürdü" diye hazımsızlık yapmam.

Basit bir soru sordu: Söndürdüğü tek bir yarış göster bana.

quote:

ve de kendin gibi düşünmeyenlere de saygı duymayı öğren. sonuçta F1 pistlerinin tribünlerin de oturanların 100%'ü "sizin deyiminizle argümanlarla" değil üstlerindeki forma,ellerindeki bayraklarla taraf tutuyorlar...
    dediğim gibi eğer anti-ferraricilerin yazmasını, görüşlerini belirtmesini istemiyorsanız topici açarken "ferrari sevmeyenler yazmasın" die bi not düşün de.... biz de yazmayalım !!

Pardon ama lafı başka tarafından anlamanıza sebebiyet veren ne? Anti-Ferrari' ciler demedim. Tuhaf tuhaf şeyler yazmayın dedim. Burada yeri geldiğinde Fernando Alonso' yu da savundum, Kimi Raikkonen' i de. Saygıyı öncelikle sizden bekliyorum. Zira konuyu başlatan sizsiniz. Siz saygılı yazmazsanız, karşınızdakinden saygı bekleme hakkınız yoktur. Kaldı ki ben saygı sınırları çerçevesinde konuştuğumu ve kimse hakkında "söndürme, nefret vs." gibi sözler kullanmadığımın farkındayım.

Saygı bekliyorsanız, öncelikle siz saygılı yazın. Saygısız yazıyorsanız, tepki aldığınızda veryansın etmeye hakkınız yok maalesef.

• quote:

sizin geçen senelerde yerlere göklere sığdıramadığınız briatore bile alonsonun çok iyi olmadığını söyledi ki

Ben böyle düşünmüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Challenger

quote:

Ben böyle düşünmüyorum.

Ben de böyle düşünüyorum sporda taraftarlık normaldir ve olmalıdır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: quaking
    ne alonso ne de schumi çok iyi değiller bana göre,öyle altına güzel araba almakla olmuyo bu işleraraçlar eşit şartlarda olsa button hepsine basar.alonso bu seneki performansıyla gösterecek vasat mı yoksa iyi mi

Altına güzel araba almak? F310' dan ve F300' den haberiniz var mı sizin? Schumi'nin bunlarla neler yaptığından? Tarihin tozlu yapraklarını açın lütfen. Ne çabuk unutuldu bunlar?
  • quote:

........Basit bir soru sordu: Söndürdüğü tek bir yarış göster bana............

ne yarışı challenger ya..yani son iki sezonu şampiyon bitirmiş adam..hala matematiksel hesap peşindemisin...yok o virajda geçti,yok pitten 2 saniye evvel çıktı, yok yanlış lastik seçimi yaptı..madem schum'in o kadar iyiydi, interlagos'ta patlatmasaydı lastiğinide alonsoyu bi şekilde yarış dışı bırakıp/bıraktırıp sezonu ve kariyerini şampiyon bitirseydi. eee nie yapamadı. pöh...
    tüm sezonun istatistiksel bilgilerini dökmek realiteyi değiştirmiyor değil mi ?
    kaldıki schuminin seri şampiyonluklar döneminde F1'in nasıl renksiz birhal aldığını da anımsıyosundur umarım.
    schuminin F1 pilotluğunu bırakmamasını çok isterdim.alonso'yla olan rekabetindeki tabela skorunun geleceği açısından...

• quote:

quote:

........Basit bir soru sordu: Söndürdüğü tek bir yarış göster bana............

ne yarışı challenger ya..yani son iki sezonu şampiyon bitirmiş adam..hala matematiksel hesap peşindemisin...yok o virajda geçti,yok pitten 2 saniye evvel çıktı, yok yanlış lastik seçimi yaptı..madem schum'in o kadar iyiydi, interlagos'ta patlatmasaydı lastiğinide alonsoyu bi şekilde yarış dışı bırakıp/bıraktırıp sezonu ve kariyerini şampiyon bitirseydi. eee nie yapamadı. pöh...
    tüm sezonun istatistiksel bilgilerini dökmek realiteyi değiştirmiyor değil mi ?
    kaldıki schuminin seri şampiyonluklar döneminde F1'in nasıl renksiz birhal aldığını da anımsıyosundur umarım.
    schuminin F1 pilotluğunu bırakmamasını çok isterdim.alonso'yla olan rekabetindeki tabela skorunun geleceği açısından...

interlagostaki olay hem ferrari hemde reno cephesininde açıkladığı gibi basit bi f1 kazasıydı
    burda schuminin hatasını aramak cahilliktir
    schuminin seri şampiyonluklar döneminde f1 renksi olduysa bunda suçu schumide veya ferraride değilde diğer takımlarda aramalıyız
    ne yani adamlar sırf f1 heyecanlı olsun diye araçlarını mı yavaşlatsaydı
    komedisiniz ya
    bu arada o renksiz dönemlerin ikisinde alonso pistlerdeydi,madem schumiden iyiydi f1e renk katsaydı
    gerçi buna verilebilecek cevapları çok iyi biliyorum,neyse siz yazın

• quote:

ne yarışı challenger ya..yani son iki sezonu şampiyon bitirmiş adam..hala matematiksel hesap peşindemisin...
    yok o virajda geçti,yok pitten 2 saniye evvel çıktı, yok yanlış lastik seçimi yaptı..

Yanlış lastik seçimi zart zurt demiyorum. Geçiş göster diyorum. 1 tane göster. İkisinin de aracında hiçbir sorun yokken yarışıp da Fernando' nun Schumi' yi geçtiği tek bir yarış göster.

Gösteremiyorsun. Zira yok. Bir pilotun diğerine üstünlük kurduğunu söyleyebilmek için yarış içerisinde bir üstünlük görmemiz gerekir. Ama yok böyle bir şey. Ayrıca Schumacher karşısında 1 sezon kazandı, 2 değil.

quote:

madem schum'in o kadar iyiydi, interlagos'ta patlatmasaydı lastiğinide

Seninle biz aynı şeyi mi izledik? Arkadan lastiğe Fisichella' nın dokunup patlattığını görmedin mi? Bununla ilgili açıklamaları, yorumları?

quote:

alonsoyu bi şekilde yarış dışı bırakıp/bıraktırıp sezonu ve kariyerini şampiyon bitirseydi. eee nie yapamadı. pöh...

Geçmişte bunu 1 kere yapmaya kalktı ve başarısız oldu. Daha sonra da yaptığından ders aldı ve tekrar etmedi. Ama sana göre bu çok doğal değil mi? Schumacher yaptığında çirkeflik olur, yapmadığında beceriksizlik?

Pes. Gerçekten pes doğrusu. Senin F1' den anlayışın bu mu?

quote:

Bu sözünle mantık düzeyin açık seçik ortada. Fazla konuşmaya gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Challenger -- 22 Şubat 2007; 19:51:44 >

• quote:

quote:

doğrusun sonuçta bu da senin mantık düzeyin..
  • quote:

quote:

quote:

Shumi yıllar senin için sönük geçtiyse Balonsolu 2 yılda bizim için sönük geçti Kendini nimetten falan mı sayıyon

• quote:

Kendini nimetten falan mı sayıyon

hayır !!!! YA SEN ??

BENCE EN KISA YOLDAN KIRSALINA GERİ DÖN... SENİ ORADA DAHA İYİ ANLARLAR.BURDA PARA ETMEZSİN BİRADER...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thekeys -- 23 Şubat 2007; 2:41:03 >
  • quote:

quote:

quote:

alınma keys.

bence sen geldiğin yere dön. bile bile mantıksızlık yaptığının farkındasın.
    bence sen de ne akıl var ne mantık. habire kıvırıp kaçmaya çalışıyorsun.
    sen var ya emin bu forum seni de paklar

• quote:

Orjinalden alıntı: the_cantan

bile bile mantıksızlık yaptığının farkındasın.
    bence sen de ne akıl var ne mantık. habire kıvırıp kaçmaya çalışıyorsun.
    sen var ya emin bu forum seni de paklar

forum seni de paklar'daki "forum" dan kastın ferrarici üyelerse; ki öyle, valla arkadaşım senin paklanmaya ihtiyacın varsa dooooru en yakın hamama gidiyosun tamammı.adres belli yani.yok ben bilmiyorum dersen hemen şimdi pm den irtibata geçelim ben sana sööölerim ordan..baktım, ben seviyeli yazdıkça böle kriko durumları oluyo sende.demekki bundan anlayan bi adamsın.,
    şimdi aynen dediğim gibi paklanma konusunda yardımım olucak sana...ulaş bana pm den...ha birde ben ist.teyim bunu da dip not olarak algıla arkadaşım..hadi bakalım.............................

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.