Şimdi Ara

KIMLER ESKISEHIRLI GOREBILIRMIYIM COK OZLEDIM COK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SELAM ARKADASLAR BEN ESKISEHIRLIYIM AMA SU ANDA YURT DISINDAYIM VE ESKISEHIRI COOOOK OZLEDIM BANA ESKISEHIRLI ARKADASLAR BIRAZ ORDAN BAHSEDEREK BELKI HASRET GIDERMEMI SAGLAYABILIRLER

• Walla buralar cok sıcak.... es es te gelen geçeni yenıo... inş bu sene super lige cıkcaz
  • İstanbul mistanbul hikaye forever eskişeher
  • EVET KESINLIKLE BENIM ORDA OLDUGUM DONEMDE HAYALKAHVESI VARDI SIMDI NASIL BIRDE BUDA VARDI AMA BEN HAYALIN EN GUZEL ZAMANINDA ORDAYDIM
  • ESK DE NE YAPIYORSUNUZ UNIVERSITEDEMISINIZ YOKSA ORALIMISINIZ
  • açıkcası ben pek beğenmedim tamam şöyle gelip gezmek için güzel şehir hatta öğrenciler için süper bi şehir , barlar cafeler falan ama aile yerleri sıfır.

Bi aile çay bahçesi yok, orta yaşlı kisimin gideceği dışarı çıkıp hava alacağı bi yer yok hep gençlere yönelik yerler.

Esnaf hep öğrencileri gençleri hedef seçmiş, adam gibi yatırımcılar yok, hep kolaya kaçıyorlar bi bar açıp para kırarız düşüncesindeler.

onun yerine porsuk'un kenarına büyükce bi çay bahçesi yap gnci yaşlısı oraya gelsin koy bi gitarcı canlı müzik yapsın eğlendirsin milleti , menüde düzgün yiyecek içecekler olsun , bazı yöresel yemekleri ekle menüye hep çay bahçesi hem restorant gibi bi yer olsun yani

Haksızmıyım arkadaşlar Gençlerin çoğu içiyor resmen barlar dolup taşıyor bu gençlik neden bukadar çok içkiye düşkün anlamış değilim, bi eğlence olsada içsek diye bakıyorlar içtinde bişey mi oldu yani.

Yani eskişehir ilk bakışda güzel yer trafiği falan araba sürmeye müsait yerleşimi güzel ama belediyenin orta yaşdaki kesim için çalışmaları az.

Ben gencim 20 yaşımdayım ama hiç şöyle çıkıpda gece dolşasım gelmiyor açıkcası. Dedemler geldi bikere evde sıkıntıdan patladık şöyle dışarı çıkıp bi dolaşalım dedik yürümekten öteye gidemedik ne yapayım ben şimdi dedemi anneannemi alıp bara mı gireyim

Ben karadeniz ereğli den geldim ve orda çok güzel bi kültür ortamı vardı , genç - yaşlı toplum birlikteydi çınar altı diye bi çay bahçesi vardı yani çay bahçesi dediğime bakmayın çok güzel yerler, gidersin bi masada gençler otururken yan masada orta yaşlı evli çiftlerde oturabiliyordu.

şunu anladım Eskişehir öğrenci kenti, gece hayatını seven gece çıkıp arkadaşları ile eğlenmeyi sevnler için çok güzel bi yer 4 sene oku sonra çek git mis gibi ama şahsen ben eskişehire yerleşmem ailem le bilikte oturuyorum daha buraya geleli tam bir sene oluyor ama Ereğliyi okadar çok özlüyorum ki

Eskişhir fanatikleri bana kızakcaklar şimdi ama ne yapayım içimden gelenleri yazdım

• eseses kikiki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • haklısın yazılımcı online ben dogma buyume esklıyım bende bu sehri pek begenmiyorum hatta bence gencler icin bile iyi degil cesit yok hep aynı seyler
  • YA YAPMAYIN ARKADASLAR VER YA ADALRDA BIR SURU CAY BAHCESI DAHA NE OLSUN SONRA HASAN POLATKANDA TEA HOUSE VARDI HALA VARMI BILMIYORUM BEN COK SEVDIGIM ICIN GALIBA LAF SOYLETMIYORUM SANIRIM BIRDE GENC OLMANIN VERDIGI KAFA YAPISIYLA BANA COOOK GUZEL GELIYOR ES ES ES KIKIKI ESKI ESKI ES
  • quote:

Orjinalden alıntı: H_A_N

haklısın yazılımcı online ben dogma buyume esklıyım bende bu sehri pek begenmiyorum hatta bence gencler icin bile iyi degil cesit yok hep aynı seyler

benim gibi düşünen varmış neyseki
  • BANA GOREDE CESITIN ALASI ESLISEHIRDE AMA NEYSE
  • imzama tıklarsan görürsün
  • valla super arkadas sagol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.