Şimdi Ara

kimler Firmware olayını tam olarak hatasız yaptı ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Arkadaşın N70'i N70 ME'ye dönüştürdük.
    Bir sorun çıkmadı.

Zaten kablo çıkmayıp internet bağlantısı da kesilmezse kolaylıkla yapılabilecek bir olay
  • Kusura bakma ama; Ben sony ericsson bölümüne yazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tncylmz

Kusura bakma ama; Ben sony ericsson bölümüne yazdım.
    ben ben
    Canım sıkıldıkca K750 W800 E CEVİRİYORUM 5 DAK.
    Allah için daha bişi olmadı...
    Aslında dikkatliysen cok basit....
  • quote:

Kusura bakma ama; Ben sony ericsson bölümüne yazdım.
    w800 vardı
    ilk denememde başaramadım kabloda bi problem çıkmıştı
    ikincide yapmıştım
    1 sene falan oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

w800 vardı
    ilk denememde başaramadım kabloda bi problem çıkmıştı
    ikincide yapmıştım
    1 sene falan oldu

Alıntıları Göster
    arkadaslar nedir bu Firmware olayı ? Nasıl yapılıyor bende k750i var ne gibi sonuçlar elde edebilirm uygularsam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34GKN35

arkadaslar nedir bu Firmware olayı ? Nasıl yapılıyor bende k750i var ne gibi sonuçlar elde edebilirm uygularsam ?

Alıntıları Göster
    hiç elleme telefonunu kıymetini bil.
    elleyeceksende çok güzel olur ama bilene...
  • quote:

hiç elleme telefonunu kıymetini bil.
    elleyeceksende çok güzel olur ama bilene...

Alıntıları Göster
    benimde k750i im var.3 kez update yapmışımdır.Maşallah en ufak bir sorunla dahi karşılaşmadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

benimde k750i im var.3 kez update yapmışımdır.Maşallah en ufak bir sorunla dahi karşılaşmadım...

Alıntıları Göster
    Bende w810i me 1 hafta içinde 3 kez firmware kurdum far manager ve phone xs ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buqqi -- 6 Mart 2007; 13:31:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buqqi

Bende w810i me 1 hafta içinde 3 kez firmware kurdum far manager ve phone xs ile

Alıntıları Göster
    ben hata yapılacak bişi olduğunu sanmıyorum 2 tane dosya seçiyoruz xs++ ile yüklesin sonra far maneger ile bi dosya değiştir bitti bu kadar basit 3-4 saat yazan arkadaşlar var forumda ben 3-4 dakikada oldu ben anlayamadım farklı bir durummu var acaba attığım firmware de w700i için r1ca021

• quote:

Orijinalden alıntı: hasan12532

ben hata yapılacak bişi olduğunu sanmıyorum 2 tane dosya seçiyoruz xs++ ile yüklesin sonra far maneger ile bi dosya değiştir bitti bu kadar basit 3-4 saat yazan arkadaşlar var forumda ben 3-4 dakikada oldu ben anlayamadım farklı bir durummu var acaba attığım firmware de w700i için r1ca021

Alıntıları Göster
    ben w810i de kulaklık sesi daha yuksek olan eski sürüme geçtim..
    tabi program ilk 6 denemede telefonu açtı telefon kullanılmaz hale gelmişti fakat 7.denememde başardım sonrada flash temaları yukledim o daha basit bir olay

• quote:

Orijinalden alıntı: infrared

ben w810i de kulaklık sesi daha yuksek olan eski sürüme geçtim..
    tabi program ilk 6 denemede telefonu açtı telefon kullanılmaz hale gelmişti fakat 7.denememde başardım sonrada flash temaları yukledim o daha basit bir olay

Alıntıları Göster
    n73 ü me ye çevirdim sorunsuzca daha sonra tekrar n73 e çevirdim hiçbir sorun çıkmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aurvana

n73 ü me ye çevirdim sorunsuzca daha sonra tekrar n73 e çevirdim hiçbir sorun çıkmadı.

Alıntıları Göster
    her türlü firmware, flash tema, kamera, ses vs. tüm hepsini başarılı olarak yükledim, sildim yeniden yükledim... ha en başta 2-3 gün yapılandırma hatası sorununu çözmekle uğraştım ama halletik
  • quote:

Orijinalden alıntı: kego

her türlü firmware, flash tema, kamera, ses vs. tüm hepsini başarılı olarak yükledim, sildim yeniden yükledim... ha en başta 2-3 gün yapılandırma hatası sorununu çözmekle uğraştım ama halletik

Alıntıları Göster
    bende hiç sorun çıkmadı ne e398 de ne de w700 de
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagolen

bende hiç sorun çıkmadı ne e398 de ne de w700 de

Alıntıları Göster
    Bende 10-15 dk.da 031'li versiyonu 005'li versiyona düşürdüm. Tel W810 bu arada Birkaç defa acustik dosyalarını yükle kaldır fln yaptım, şimdiye kadar hiçbir problem olmadı. Ama versiyon düşürmek gerçekten kolaymış

• quote:

Orijinalden alıntı: buraoca2

Bende 10-15 dk.da 031'li versiyonu 005'li versiyona düşürdüm. Tel W810 bu arada Birkaç defa acustik dosyalarını yükle kaldır fln yaptım, şimdiye kadar hiçbir problem olmadı. Ama versiyon düşürmek gerçekten kolaymış

Alıntıları Göster
    bende w810 i var ilk flash tema için yaptım sonra bi ara tel çalışırken bataryayı çıkardım açılmadı bi daha yine yaptım uzun sürdü ama yaptım yani ama kısayolunu da öğrendim siteden :)

• quote:

Orijinalden alıntı: certycam

bende w810 i var ilk flash tema için yaptım sonra bi ara tel çalışırken bataryayı çıkardım açılmadı bi daha yine yaptım uzun sürdü ama yaptım yani ama kısayolunu da öğrendim siteden :)

Alıntıları Göster
    peki w810 nun acustik yapınca çok deişme oluomu bn yapmak ve yapmamak arasındayımda
  • quote:

Orijinalden alıntı: anl_clk

peki w810 nun acustik yapınca çok deişme oluomu bn yapmak ve yapmamak arasındayımda

Alıntıları Göster
    Versiyona nasıl bakıyorduk unuttumda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katze

Versiyona nasıl bakıyorduk unuttumda?

Alıntıları Göster
    Ben de nemesis ile 6630 a 6630ME yazılımı yükledim ayrıca Phoenix ile 6233 e 5.10 versiyonu yükledim.

Bilgisayar kilitlenmez, eliniz ayağınız kabloya takılır ya da kablo temasssızlık yapmaz ve elektrikler kesilmez ise sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

Ben de nemesis ile 6630 a 6630ME yazılımı yükledim ayrıca Phoenix ile 6233 e 5.10 versiyonu yükledim.

Bilgisayar kilitlenmez, eliniz ayağınız kabloya takılır ya da kablo temasssızlık yapmaz ve elektrikler kesilmez ise sorun yok.

Alıntıları Göster
    bizde siemens sx1 e bi sürü fw yaptık yükledik
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.