< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
[ANKET] Kimler Hangi Operatör ve Hangi Tarifeleri Kullanıyor? (2024) (13. sayfa)
[ANKET] Kimler Hangi Operatör ve Hangi Tarifeleri Kullanıyor? (2024)
(En Son Oy Tarihi: 13.1.2025)
-
-
-
-
-
-
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bımcell
6 gb lık dost peketi 185 tl falan...
-
-
Uzun süredir TT Mobil kullanıyorum. Kullandığım tarife ise an itibariyle Değerli 8gb ama online üzerinden taahhhüt uzattığım için 2gb her ay hediye geliyor.
-
TT Aşımsız Güçlü Prime 30GB + SSM
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Değerli forum arkadaşlarım;
Konunun ilk mesajındaki ankete katılım sağlayalım. Böylelikle forumumuzda, kullanıcılar arasında en çok hangi operatörün kullanıldığını anlamış oluruz. Teşekkür ediyorum
-
Türk Telekom 40Gb+SSM Yıldızlı günler için 3 aylık Türkcell taahhüdünü yaktım. Memnunum.
-
Turk telekom popüler 25 gb
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 3 Eylül 2024; 22:52:57 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sınırsız Vodafone
Sinirsiz candir.
Hiz iyi olursa gizel
Hepside kazikci lanet olsun diyorum.
PTTCell yeni dönemde 268 lira taahhütlü fiyattan başka kampanya öneremediğinden BIMCell'e geçtim. 250DK'yı 90 liraya kullanıyorum. Zaten fazla kullanımım yok, sadece konuşma var ama BIMCell de çekmiyor. Önerebileceğiniz en uygun numara taşıma tarifesi hangisi? Sadece konuşma yeter. Eğer hepsi bir arada tarifelerde 150 lira altında bir kampanya varsa ona da bakabilirim.
Ben siteleri gezdiğimde bu fiyatları görüyorum. Bu millet 2024 yılında hala nasıl 120-250 lira gibi fiyatlara kampanya buluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Apeiron- -- 6 Eylül 2024; 18:43:39 >
-
Turkcell kampanya yapmis bir bakanilirsin konusu vardi bu arada yilda 1 yada 2 defa tum gsm firmalari 200 tl den baslayan kampanyalar yapiyor bu arada suan icin en uygunu netgsm 20 gb 149 tl
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X