Şimdi Ara

kimlere saldırabilirim...!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Puanım 340 casus sondalarımda gözümün kestiklerine saldırıyorum. Saldırdıklarımın puanını görmiyorum; görmeimkanım varmı? 5000 puanın altında herkese saldırılıyo mu? Özetle kimler saldırabilirim?

• 340 yeterli bir puan değil biraz sabretmesini öğrenmelisin ama illaki savaşan saldıracam dersin uzun süre girmemiş ve oyunu bırakmış kişilerin gezegenlerine saldır. Olur ters birine sonda atarsın gezegenin yok edilir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: otuuuz5

Puanım 340 casus sondalarımda gözümün kestiklerine saldırıyorum. Saldırdıklarımın puanını görmiyorum; görmeimkanım varmı? 5000 puanın altında herkese saldırılıyo mu? Özetle kimler saldırabilirim?

5000 Puan Altında
    Oyuncu, kendi puanının %20'si ve altındaki ile %500'ü ve üstündeki oyunculara saldıramaz, o oyuncuların saldırısına uğrayamaz.
    5000 Puan Üstünde
    Koruma yoktur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serseri

340 yeterli bir puan değil biraz sabretmesini öğrenmelisin ama illaki savaşan saldıracam dersin uzun süre girmemiş ve oyunu bırakmış kişilerin gezegenlerine saldır. Olur ters birine sonda atarsın gezegenin yok edilir...

Gezegen yok ediliyor mu ya?Ben yok edilmiyor diye biliyom.Ha savunma diye yok ediliyor dedi isen başka
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dark Flyer

quote:

Orjinalden alıntı: serseri

340 yeterli bir puan değil biraz sabretmesini öğrenmelisin ama illaki savaşan saldıracam dersin uzun süre girmemiş ve oyunu bırakmış kişilerin gezegenlerine saldır. Olur ters birine sonda atarsın gezegenin yok edilir...

Gezegen yok ediliyor mu ya?Ben yok edilmiyor diye biliyom.Ha savunma diye yok ediliyor dedi isen başka

Gezegen yok edilmez arkadaşım istersen 100 tane ölüm yıldızı yollasınlar yinede yok olmaz gezegen(yok olmaktan beter olur tabi o ayrı konu)Sadece savunma araçları ve filolar yok edilebilir,bir de aylar.ancak gezegen terk edilirse 2 gün boyunca yok edilmiş gezegen yazar galaksi ekranında.

• KİME DİŞİN GECERSE ONA SALDIR YOKSA YEM SEN OLURSUN BEN 2 HAFTADIR GİRMEYENLER OLUR ONLARA SALDIRIRDIM...
  • kafana göre dal birisi filonu indirsin..sonra kimlere saldırıp kimlere saldırmaman gerektiğini kendi kendine öğrenmiş olursun
  • quote:

Orjinalden alıntı: otuuuz5

Puanım 340 casus sondalarımda gözümün kestiklerine saldırıyorum. Saldırdıklarımın puanını görmiyorum; görmeimkanım varmı? 5000 puanın altında herkese saldırılıyo mu? Özetle kimler saldırabilirim?

azata saldır nasıl fikir ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.