ya arkadaşlar knight a girioyorum canavarlar yok. olsa bile ölmüyür ne yapabilirm bide beni kimse görmüyür basmalar gecikiyor ne yapçam
Sen Direk Oyunu Bırak Pls...
<<<< uzun zamandır bu gifi yapmamıstım
quote:
Orjinalden alıntı: knight_cz_np
ya arkadaşlar knight a girioyorum canavarlar yok. olsa bile ölmüyür ne yapabilirm bide beni kimse görmüyür basmalar gecikiyor ne yapçam
biz ona lag diyoruz.L,A,G ile yazılır.yazıldığı gibi okunur.serverlarda aşırı yüklenme ve telekomunki gibi bi adsl hizmetiniz varsa genelde bu L,A,G ' yi bi arada çok görürüz.
her oyuna girdiginde bu şekildemi oluyor?
laq laq laq 1-2-3-4 yap gecerr gm ye küfür etme 99999999 gün ban atar
:D euheuheuh cok ilginc bişiy :D 1-2-3-4-5- diye say :D hala düzelmezse küfret hala düzelmezse oyunu bırak :D
:D euheuheuh cok ilginc bişiy :D 1-2-3-4-5- diye say :D hala düzelmezse küfret hala düzelmezse oyunu bırak :D
quote:
Orjinalden alıntı: AntiPremiuM
quote:
Orjinalden alıntı: ENfER
bikere bendede olduydu meğerse kardeşim item klasörünü silmiş hiç kimse görünmüyor itemler yoktu fln belki silinmiştir ama bende gecikme olmuyordu sendeki kesin lagdır yada pc dandik düttürük
quote:
Orjinalden alıntı: knight_cz_np
quote:
Orjinalden alıntı: Deniz1905
quote:
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: 4everwarior
quote:
Orjinalden alıntı: Deniz1905
quote:
quote:
süperdi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme