Şimdi Ara

KiMSe Bu AdAM İLe TaKaS EtMeSiN YaDa ChAr SaTMaSın...!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaw önce kullanmadıgın bi adresi verceksin adama eğer adam sahtekar degilse ondan sonra kendi çarını vercen
  • quote:

Orjinalden alıntı: mErIc_TR

quote:

Orjinalden alıntı: MoonStar06

bu iş baya karışmış.birisinin tam açıklama yapması gerekiyor.

@mErIc_TR

onun ismi hep öle.hacker takılır o. ama herkes biliyo ki o bir lamer.

yahu lamerin ne demek olduunu bi anlasam var yaa kafamı vurup vuru duvara kırcam ahanda böylö

Kendini Hacker sanan,sağa sola tehtitler savurarak kendi egosunu tatmin etmeye çalışan vb. vb. (örnekler uzatılabilir) kişilere verilen isimdir.

Not: Bu kişiler genelde gerçek hayatta yada sanal ortamda birilerinini yaptıklarından etkilenirler ve onlar gibi olmaya çalışırlar. Bunun sonucunda birkaç Trojan prog. vb. bulup genelde en basit olan .jpg .rar uzantılı dosyalara virüs yerleştirip Hacker oldum derler.

Bu arada akıllı olun hacklerim.

• quote:

Orjinalden alıntı: Devilish_AngeL

quote:

quote:

@mErIc_TR

yahu lamerin ne demek olduunu bi anlasam var yaa kafamı vurup vuru duvara kırcam ahanda böylö

Kendini Hacker sanan,sağa sola tehtitler savurarak kendi egosunu tatmin etmeye çalışan vb. vb. (örnekler uzatılabilir) kişilere verilen isimdir.

Not: Bu kişiler genelde gerçek hayatta yada sanal ortamda birilerinini yaptıklarından etkilenirler ve onlar gibi olmaya çalışırlar. Bunun sonucunda birkaç Trojan prog. vb. bulup genelde en basit olan .jpg .rar uzantılı dosyalara virüs yerleştirip Hacker oldum derler.

Hiçbir hacker ben hackerim demez bunu diyenler sadece acemilerdir. Bunu asla unutmayın.

Geçmiş olsun bu arada oyuna başlayacaksan alexandera beklerdim.

• quote:

Orjinalden alıntı: Devilish_AngeL

quote:

quote:

@mErIc_TR

+1905 hacı akıllanmıcak böleleri anca böle ufak tefek şeyler olursa öyle

• 2 cambaz 1 ipte oynamaya çalışmışlar bunlar belli ..

• Hiçbir hacker ben hackerim demez bunu diyenler sadece acemilerdir. Bunu asla unutmayın.

iyi bi hackersan seni herkez tanır ama en iyisi isen kimsetanımaz

lamer hackerım diye geçinen fakat kendi program yapamayan başkasının yaptığı programlada hack yapmaya çalışan eziq oluyo
  • Aga geçmiş olsun diyelim.Allah kimsenin başına wermesin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: yusucuk

quote:

Orjinalden alıntı: H^^ERO

Arkadaşım Msn Yerinde Açıkça Gözüküyor Arkadaşı Kandırdığın Sende Koy Fotoraf Ozaman Sanada İnanalım Biz Kanıtlara Göre Davranıyoruz

dostum ben kimseyi kazıklamadığımı bildiğim için et dedim benim gönlüm rahat

İYİDE ADAMA 4M PARA İTEMLER SAĞLAM DEMİŞSİN ADAM HEM PK HEMDE ZÜĞÜRTMÜŞ BUNA NE DİYOSUN

• LANN 50 M ÇALDIRDIM

• ağlayalımmı _?
  • tufan21 hazır charsız kalmışken bırak şu oyunuda bahaneyle saçmalamayı kesersin sro bölümünde
  • Bunun gibilerden bikaç tanesini sallandırıcaksın Taksim meydanında sona bi da olur mu bak...
  • hep böyledir hiç kimseye güvenilmez!!!!!haksız kimse??
  • ohala.gif amma cevap almışım lamer soruma çok teşekkürler sizlere arküdeşler.Bu arada benim mahsülüm olam edüt lafını se[R]pentine de gördüm ya ölsemi de gam yümem....
  • Ortada bi suçlu var ama kimmm.....Kısaca diyorum yapanın Allah cezasını versin iki cihanda muvaffak eylemesin inş.

Çok mu beddua ettim ne Ama yok yok lazım bunlara !Bugün 3-5 kuruşluk char için bunu yapan yarın öbürgün neler yapar..
  • quote:

ohala.gif amma cevap almışım lamer soruma çok teşekkürler sizlere arküdeşler.Bu arada benim mahsülüm olam edüt lafını se[R]pentine de gördüm ya ölsemi de gam yümem....

sn benim ".gif" imi almışın bnde snn "edüt" ü nü aldım

iyi oldu ama la bu .gif i çıkardığım
  • quote:

Orjinalden alıntı: CiGi_27

Bunun gibilerden bikaç tanesini sallandırıcaksın Taksim meydanında sona bi da olur mu bak...

sallandırmak konmusundan beni mi sallandırmayı düşünüyo sun

bir yeri de anlamdan yorom yazmayın

ben adam a dedim chara uzun zamandır girmedim dedim para ne
    kdr bilmiyorum dedim

bide bana charın lvl 52 olduğunu söyledi forumdada lvl 51 dio ama charın lvl i 50

• quote:

Orjinalden alıntı: Shadowboys

2 cambaz 1 ipte oynamaya çalışmışlar bunlar belli ..

AYNEN hacım bende öyle düşünüyorum hem o msn konuşması tam verilmemiş kuşkulu bir konuşma orda ne olduğu belli değil...

artı kendimden örnek vereyim..

biriyle alışverişyapacaksam önce isme forumlarda yada orda burda takılma tarzına bakarım ilk izlenim çok önemlidir.

1- kimse alınmasın kendi adıma konuşuyorum mesela adı yusucuk vb. olan biriyle asla takasa veya herhangi bir ticarete girmem girmem için tanıyor olmam gerekir.

2- msn de hacker bilmem ne gibi cins cins nicklerle takılan adamlarla hiç işim olmaz lamer dir direk basarım engeli.

bu benim kendi görüşüm kimse alınmasın kimseye kastende söylemiyorum resmen 2 cambaz bir ipte gibi olmuş bence.

• quote:

Orjinalden alıntı: yusucuk

benim burdayım

ulan üçkağıtçı kimi kandırıyon

noldu göbek atıyodun hackledim die charı geri alamayınca burayamı topic açıyon mesele bildiğiniz gibi değil takas ben adam a gizli soruyu vedim tap çevrim dışı

ende geri aldım hmn sonra yeniden takas ettik oyun agirmeye çalışıyorum girmiyo noldu geri almış charını

sonra yeniden takas ı yaptık ben oyun agirdim kasıyorum siteden girim dedim pat şifre yalnış

lan allahın şerefsizi kendini ne zannediyosun gece gece insaın sinir etme

sizde lütfen konuyu ii ce anlamadan demeyin

bu arad lan yaşın kaç senin hackeri hackerim die dolaşıyon ortada gel hackle charı bekliyorum gel hadi b

not suçsuz olduğumu biliyorum rahatlada veririm Selam mımı

Yalan Atma Lan Sen Şifre Değiştirme Butonunu Neden Açık Bırakıyodun Sen Şifreyi Değiştirmeseydin Ben Değiştirmezdmezdim..

• quote:

Orjinalden alıntı: tembeler

quote:

Orjinalden alıntı: Shadowboys

2 cambaz 1 ipte oynamaya çalışmışlar bunlar belli ..

AYNEN hacım bende öyle düşünüyorum hem o msn konuşması tam verilmemiş kuşkulu bir konuşma orda ne olduğu belli değil...

artı kendimden örnek vereyim..

biriyle alışverişyapacaksam önce isme forumlarda yada orda burda takılma tarzına bakarım ilk izlenim çok önemlidir.

1- kimse alınmasın kendi adıma konuşuyorum mesela adı yusucuk vb. olan biriyle asla takasa veya herhangi bir ticarete girmem girmem için tanıyor olmam gerekir.

2- msn de hacker bilmem ne gibi cins cins nicklerle takılan adamlarla hiç işim olmaz lamer dir direk basarım engeli.

bu benim kendi görüşüm kimse alınmasın kimseye kastende söylemiyorum resmen 2 cambaz bir ipte gibi olmuş bence.

aynen ya ben babama bıle guvenmıyorum sahsen:d ama adamlar hıc gormedıklerı tanımadıkları adamlarla takasa kalkıyolar sro da bana guvenıpde ıtem vs weren arkların da hıc guvenını sarsmadım Allah a sukur ama ben o adama ıtem wermem:D

zaten ben o hacker fln yazanlara selam bıle wermıom :d dırek delete:D

kım haklı kım haksız anlamadım ama konusuom ıste:d tv de yagmur yagıyo sakır sakır sarkısı cıktı :d ondan ondan canım sıkıldı heeralde:d

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.