Şimdi Ara

KiMSe Bu AdAM İLe TaKaS EtMeSiN YaDa ChAr SaTMaSın...!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Biliyorsunuz Aegedeki 51 Level Charımı Takasa Sunmuştum..Tibet İle Konu Açtım Yusucuk Diye Biri Forumda 42 Levelim Var Dedi Tamam Dedim Takas Ettik..İçinde Para felan var mı Dedim 4 M Felan Var Çok İyi İtemleri Var Felan..Bende Gizli Soruyu Felan Verdim Oda Verdi Sonra Chara Girdim Hem Pk İçinde 0 Golld Bide Çok Az İtemleri Vardı..Adamdan Beni Kandırdın Geri Ver Diyince Olmaz Dedi..Bakım Resime..Hemde Adam Evet Kandırdım Dedi...Resime Bakın...Bide Adama Dedim Öbür Dünyada Ahirette Çok Soru Sorulacak Dedim Biliyorum Dedi Demek İnanmıyor Elbet Görecen Diyorum Ona..
    http://img524.imageshack.us/img524/476/adszgk3.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tufan21 -- 17 Temmuz 2007; 22:39:34 >

• ee char takası yapmayın die kaç kişi söylüo forumda babacım sonuçta....Char takasına sonuna kadar karşıyım ben açıkçası....Geçmiş olsun bu arada..Elden ne gelir..İyiler saflar (yannış annama) , iyi niyetliler hep kaybediyor bu yüzden..Birine güvenmek suç mu oldu ne??
  • nie sazan gibi verdin ki gizli soruyu? hadi id-pw wer de gizli soru neden verion? bu forumda kaç kişinin charı soyuldu hala ders almadınız mı? daha geçen gün mustapha_TR nin 79 lvlık charı gitti.

edüt:lvl 51 char verip nie 42 lik char aldın?
  • adam tam .....
  • Gizli Soruları Charlara Girdikten Sonra Verseydinizya Ah Be Abicim ya Herkez Bizim Gibi İyi Niyetli Değilki
  • quote:

Orjinalden alıntı: kolosutrom

adam tam .....

Adam Tam Gerisini Ben Getirim Mal Mı Demek İstiyorsun Utanma Söle Kötüler Her Zaman Kazanır, İyiler Kaybeder.
  • Ama Ben O Charı Ondan Geri Alcam Almazsam Benim Adım Tufan Olmasın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hemen bu kadar yüklenmeyin bnce olabilir insanlık hali...o sahtekar kimse kendine etmiş
  • ZzZz Böle insalar yüzünden ne Char satışı yapılıyor nede takas yapmaya yanaşmıyor kimse hoş karşındakine ne güvence vericeksinki aynı şehirde olmadıktan sonra :S
  • benim burdayım

ulan üçkağıtçı kimi kandırıyon

noldu göbek atıyodun hackledim die charı geri alamayınca burayamı topic açıyon mesele bildiğiniz gibi değil takas ben adam a gizli soruyu vedim tap çevrim dışı

ende geri aldım hmn sonra yeniden takas ettik oyun agirmeye çalışıyorum girmiyo noldu geri almış charını

sonra yeniden takas ı yaptık ben oyun agirdim kasıyorum siteden girim dedim pat şifre yalnış

lan allahın şerefsizi kendini ne zannediyosun gece gece insaın sinir etme

sizde lütfen konuyu ii ce anlamadan demeyin

bu arad lan yaşın kaç senin hackeri hackerim die dolaşıyon ortada gel hackle charı bekliyorum gel hadi b

not suçsuz olduğumu biliyorum rahatlada veririm Selam mımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kral Penguen -- 15 Temmuz 2007; 23:33:53 >

• Arkadaşım Msn Yerinde Açıkça Gözüküyor Arkadaşı Kandırdığın Sende Koy Fotoraf Ozaman Sanada İnanalım Biz Kanıtlara Göre Davranıyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: tufan21

Ama Ben O Charı Ondan Geri Alcam Almazsam Benim Adım Tufan Olmasın.

bekle alırsın

edit: kim doğru söylüyo ya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulukemal -- 15 Temmuz 2007; 23:35:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: H^^ERO

Arkadaşım Msn Yerinde Açıkça Gözüküyor Arkadaşı Kandırdığın Sende Koy Fotoraf Ozaman Sanada İnanalım Biz Kanıtlara Göre Davranıyoruz

dostum ben kimseyi kazıklamadığımı bildiğim için et dedim benim gönlüm rahat
  • Kimin kimi kazıkladığını anlayamadım ama kazıklayanın ..
  • işe bak..E bu arada tufancım senin adın neden hackerman msnde onu annayamadım...Bişeyler mi ima ediyon adama???
  • bu iş baya karışmış.birisinin tam açıklama yapması gerekiyor.

@mErIc_TR

onun ismi hep öle.hacker takılır o. ama herkes biliyo ki o bir lamer.
  • şşşştt ferrariler yawas olun puanları almayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: MoonStar06

bu iş baya karışmış.birisinin tam açıklama yapması gerekiyor.

@mErIc_TR

yahu lamerin ne demek olduunu bi anlasam var yaa kafamı vurup vuru duvara kırcam ahanda böylö

• quote:

Orjinalden alıntı: mErIc_TR

quote:

@mErIc_TR

yahu lamerin ne demek olduunu bi anlasam var yaa kafamı vurup vuru duvara kırcam ahanda böylö

lamer: hileci veya eğlence için hack işleri ile uğraşan ama usta hacker ların eziği anlamına gelio sanırsam.

• quote:

Orjinalden alıntı: mErIc_TR

quote:

@mErIc_TR

http://tr.wikipedia.org/wiki/Lamer

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.