Şimdi Ara

KiMSe Bu AdAM İLe TaKaS EtMeSiN YaDa ChAr SaTMaSın...!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sonuçta adam donanim habere selam yollamış :D [aleyküm selam]
  • Yazıklar olsun
  • Yav Resime İyiyce Dikkat Edin Ben Diyorum Sen Beni Basbaya Kandırdın Evet Diyor.
  • sen neden hemen gizli soruyu verdin ki önce çara girip bakçaktın
  • quote:

Orjinalden alıntı: tembeler

quote:

Orjinalden alıntı: Shadowboys

2 cambaz 1 ipte oynamaya çalışmışlar bunlar belli ..

AYNEN hacım bende öyle düşünüyorum hem o msn konuşması tam verilmemiş kuşkulu bir konuşma orda ne olduğu belli değil...

artı kendimden örnek vereyim..

biriyle alışverişyapacaksam önce isme forumlarda yada orda burda takılma tarzına bakarım ilk izlenim çok önemlidir.

1- kimse alınmasın kendi adıma konuşuyorum mesela adı yusucuk vb. olan biriyle asla takasa veya herhangi bir ticarete girmem girmem için tanıyor olmam gerekir.

2- msn de hacker bilmem ne gibi cins cins nicklerle takılan adamlarla hiç işim olmaz lamer dir direk basarım engeli.

bu benim kendi görüşüm kimse alınmasın kimseye kastende söylemiyorum resmen 2 cambaz bir ipte gibi olmuş bence.

İkiizede KAtılıyorum 50 Lvl Charın Gizli Sorusu Tak Diye Verilmezki Kendi Dusen Aglamaz Gecmiş Olsun.

• quote:

Orjinalden alıntı: tufan21

Yav Resime İyiyce Dikkat Edin Ben Diyorum Sen Beni Basbaya Kandırdın Evet Diyor.

ava giden avlanır koçum
  • quote:

Yav Resime İyiyce Dikkat Edin Ben Diyorum Sen Beni Basbaya Kandırdın Evet Diyor.

nerde kandırdım nerde evet diorum ne kdr salak birisin sen ya daha yazanları okuyamıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kral Penguen -- 17 Temmuz 2007; 22:30:17 >

• quote:

Orjinalden alıntı: yusucuk

quote:

nerde kandırdım nerde evet diorum ne kdr salak birisin sen ya daha yazanları okuyamıyor

Lan Dikkat Et Resime!!! Arkadaşlar Lütfen Biri Resimdeki Tüm Yazıları Okuyun !

• @tufan21

Resimde attığın çizgi ile herifin msn adresinin üstünü kapatmışsın..bence kapatmamalıydın
  • msn adresim yu5ucuk.fb@hotmail.com

ekle ne derdin varsa anlat ama

konuyu bilmeden maydonoz olup """""" yazmayın
  • bence ikiside birbirini hacklemeye çalışıyolardı ben böle bi mantık çıkardım ama anlayana ordaki gizli mesaji siz buln ben size daa sonra söylerim aama ikiside birbiirini hacklemeye çalıştı bunu biliorum
  • konuşma geçmişleri olsa göstercem herşeyi i

varmı sende konuşma geçmişleri tufan21 varsa paylaş lütfen benim elimde konuşma geçmişleri yok

acaba bilgisayarda gizli bi dosyada kaydedilmiyom mu bilen yok mu ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kral Penguen -- 17 Temmuz 2007; 23:00:31 >
  • Bende Yok Sen Zahmet Edip Kopyalasaydın!!!
  • Konu sidik yarışına döndüğü için kilitlenmiştir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.