Şimdi Ara

Kimse scooterını zincirlemiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Scooter almaya karar verip araştırmaya başladığımda scooterı çalınan insanların fazla olduğunu gördüm. Alınması gereken önlemlerde bahsedilmiş vs. fakat yine de sıklıkla çalınma vakaları oluyormuş.
    Daha sonra ben ve bir arkadaşım gördüğümüz her scootera dikkat etmeye başladık. Scooterların ezici çoğunluğu hiçbir yere zincirli bile değil. Bunların çalınmaması bir şans mı yoksa aslında o kadar da sıklıkla çalınma vakaları yaşanmıyor mu?

• çalınma olaylarında scooter vakaları az. Ederi parçası yüksek vitesli motorlar daha çok çalınıyor. Scooterın tamamını satsan para etmiyor ki. Çalınma vakaları biraz bölgeye ve semtlere göre değişkenlik gösteriyor. Buna rağmen sanıldığı kadar sıklıkta hırsızlık yok. İnsanların ve trafiğin yoğun olduğu caddelerde hırsızlık olmaz, o yüzden zincirsiz görmüşsünüzdür. ya da sahibi yakın bir yerlerdedir.
  • 10 dk dan fazla birakacaksam kilitliyorum mutlaka, kilitlemek sadece 30 saniyenizi alir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunlardan kan almak lazım!!!
  • Her gun grade 80 zincir be kesilmeyen kilitle demir garaj kapisina kilitleyip kablosuz alarmi kuruyorum. Ayrica brands ile ustunu ortuyorum. Biryere gideceksem de zincir ve kilidimi beraberimde goturuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.