Şimdi Ara

kimsede FORD TAUNUS yokmu (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
487
Cevap
8
Favori
335.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kimsede FORD TAUNUS yokmu
  • 90 MODEL KİLİMALI OTOMATİK CAM MERKEZİ KİLİT ÇİFT YÖNLÜ 2 KM. MESAFELİ ALARM 5,5 İNÇ ÖN KONSULA GÖMME MONİTÖR DVD.DVİX OYNATICILI CD PLAYER GECE GÖRÜŞLÜ KAMERA

• quote:

Orjinalden alıntı: ERKAN SAMUR

BUYUR KARDEŞ BURDAYIZ

Şu güzelliğe bak be
    kim demiş bitti diye
    dimdik ayakta makina
  • OLD FORDS NEVER DIE
  • 1986'da Otosan yapımı Taunus aldım. 1990'da da ikincisini...

1990 model GTS'yi halen kullanmaktayım. Ciddi diyebileceğim hiçbir sorunla karşılaşmadım. Yolda bir problem çıksa rastgele bir servis de her türlü sorununu biliyor ve giderebiliyor.

Dikkat edin. Son yıllarda satılan 20000 - 30000YTL arası otomobillerin arızaları ancak yol yardım kamyonları ile yetkili servislere getirilerek çözülebiliyor. Aletlerin her tarafı elektronik. Yedek parça çeşidi çok ve pahalı. Garanti süresini bitirmiş bir yeni model aracı elde tutmak çok masraflı olduğu için her üç senede bir sizi yeni model almaya zorlayan bir sistem söz konusu. Devlete verilen yüksek vergiler de cabası.

Bu açıdan Taunus beni taşıyabildiği sürece ben de binmeye devam edeceğim.
  • BENİM KAYINPERDERDE VAR 89 MODEL BEYAZ HARBİDEN TAŞ GİB ARABA EMSALİ OLAN DİĞER MARKALARIN MODELLERİNİN ESAMESİ BİLE OKUNMUYOR AMA BU MERET 90 İLE 96 MODEL ARABALARA KAFA TUTUYOR HARBİDEN GÜZEL VE SAĞLAM BİR ARABA FAKAT DİREKSİYONU ÇOK SERT BU ARADA ARABAYI SATIYOR DAHA ÜST MODELİNİ ALMAK İÇİN ALMAK İSTEYENLER BENİMLE İRTİBATA GEÇEBİLİRLER
  • Bende uzun bir müddet Taunus kullandım. 93 model bir GTS bulabilirsem uygun fiyata yine kullanmayı tercih ederim. Ve çok samimi söylüyorum 99 Tipo ya tercih ederim. Arabanın kralı mercedes, Kralların arabası Ford Taunus diyip bağlayayım konuyu ;)
  • ford neden taunusu tekrar çıkarmıyor tabiki gelişmiş haliyle tanus bir döneme damgasını vurmuş bir araç bence

• ÇOK ÇABUK TAUNUS TAMİR KİTABINA İHTİYACIM VAR OLAN VARSA YARDIMCI OLSUN
  • fort TAUNUS TAMİR KİTABI ARIYORUM MAİL yetkilt@yahoo.com
  • bizdede 89 model taunus var 2000 motor otomatik vites otomatik camlar klimalı 220 ibrem var:P harbiden süper araba....
  • herkese merhabalar bi fortcunuz daha aranıza katıldı.1989 model 2.0 motor bir canavar kullanıyorum arabamı seviyorum ve hatta ona aşığım tıpkı tüm fort kullanıcıları gibi.herkesin hayatında birgün bi fort deneyimi olmasını temenni ederim.hepinize kazasız ve servissiz günler dilerim.
  • MERABA TÜM FORT SAHİPLERİNE SELAMLAR 2000 CC 89 MODEL BEYAZ Bİ TAUNUSUM VAR ALLAH HERKESE NASİP ETSİN ARABAM HAYATIM VE BEN ONA AŞIĞIM.
  • AH AHHH!NEREDE O ESKİ CANAVAR FORDLAR!!!ZAMANINDA BİR SÖZ VARDI.DAĞ KURDUN YOL FORDUN DİYE.ŞİMDİ BUNU SÖYLEMEK MÜMKÜN DEĞİL TABİİ.
  • KUZU KURDUN - YOL FORD'UN
  • Ahh ahh bizde de bi ara 1983 Ford Granada 2.3 altı silindir bi arac vardı...ama şimdi Palio
  • senin araba epey diri duruyo. maşallah.
    quote:

Orjinalden alıntı: entelhasere

93 model 2000 gts var üstüne araba tanımam yakıtta fena sayılmaz kılometrede 180 bin yakıyo tüpde benzinlide 300 ü buluyo ama it gibide gidiyo tank gibi araba cok rahat

http://img291.imageshack.us/img291/3041/phot00077dl3.jpg

http://img47.imageshack.us/img47/2016/phot00088ps2.jpg

• İşte benim Canawar

http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=2591690

Not: Resimlerini bulamadım ama burda var

1991 GTS 2000cc
    115 Hp Fabrika Çıkış (İlk kalkışlarda hala çoğu arabaya takıom)
    Merkezi Kilit, Otomatik Şanzıman
    CD/MP3/VCD sistem
    LPG/Benzin (şehir içinde 230bin yakıor, şehir dışında 180e düşüyor) İki kere İstanbul-Fethiye yaptım banamısın demedi.

Geçen gün lpg ile 180 km/s hız yaptım biraz motor zorlandı ama benzin ile 200 km/s gördüm. Şehir dışında yani uzun yolda süper rahat kullananlar bilir. Çoğu markayıda sollamışımdır. Hatta iki gün önce benzinli iken kartal sahil yolunda bir 306 ile kapıştım. Pendikde arkadaş yoktu.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.