Şimdi Ara

kimsede FORD TAUNUS yokmu (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
487
Cevap
8
Favori
335.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeş bende 1988 model 1.6 var maşallahı var taş gibi sen ötekilerinin sözüne bakma kalmadı bu arabalar falan palavra hepsi taş gibi ben modifiye yaptım onu 180 bg. 2005 model civicle kalktım adam yalan oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhatseco

kardeş bende 1988 model 1.6 var maşallahı var taş gibi sen ötekilerinin sözüne bakma kalmadı bu arabalar falan palavra hepsi taş gibi ben modifiye yaptım onu 180 bg. 2005 model civicle kalktım adam yalan oldu

1.6 ya ne yaptın 180hp oldu?

Türkiye'de Ford modifiye konusunda tescilli Oktaykan bile 2.0 ı anca 195hp ye çıkartabildiler? Aşırı besleme felan mı var?
  •  kimsede FORD TAUNUS yokmu

:)

aaah o eski günler aaahhh
  • ah ah hala daha özlüyorum..
    daha satalı 2 ay anca oldu 2500e zor verdim.
    89 taunus s 5 vitesli 1.6 versiyon.
    dag tas dere tepe gezmediğim yer kalmadı
    türkiyenin en dogusundan (gürbulak sınır kapısı Agrı) en batısına (bodrum turgutreis)
    en kuzeyinden (sinop) en güneyi olmasada maraşa kadar gezmediğim yer kalmadı...

4 yılda 80bin yaptım sağolsun bir kere yolda bırakmadı.
    yollarda ne passatlar ne audiler gorduk arıza yapmış..
    agrıda çalıstıgım zamanlarda koy yolunda greyder gibi cok kar kürüdüm.
    zincirleri taktıktan sonra ve bagaja yuk koyduktan sonra gitmedigi yol yoktu...
    arabayı bayagı bı hırpaladım 4 sene içinde fakat gene de taş gibiydi..

yukarıdakı arkadaş 140tan bahsetmiş.
    190dan sonra sallamaya başlıyor...
    yolda giderken hafif tümseklerde kafa sallamasının zevkini hiç bir arabada bulamadım malesef..

hiç unutmam bir gün biraderle karşıyakaya giderken konakta bi 320 tek kapı bmw ile kapıştık
    yesil ışık yanınca yuklendim tabii gaza..
    ilk başlarda adam pek anlamadı kapıştığımızı..
    ben yanından son sürat geçince ve biraderin el hareketşnden sonra o da yüklendi.
    ve ne oldu biliytormusunuz..

tabiki geçti...

geçen yaz bodruma gittiğimde gümbette bir parka arabayı park ederken görevli çocuk abi samsundan sen bu arabaylamıgeldin dedi.
    ne varki dediğimde bu arabaya nasıl guveniyorsun diyordu.
    bilmiyorki fordun nasıl bır sey oldugunu cahil kişi...

her neyse satmama ragmen hala bakarım resimlerine..
    cünkü arabayı zonguldaka sattım...

• kardeş dediklerinde doğrusun ben 210 bastım araba hafif sirkelemeye başladı ama o koltuğa oturdunmu öyle bi içine çekiyo ki insanınuykusu geliyo hele şehir içinde biri sıkıştırmaya kalktımı kafayı bi çıkardınmı sıkıştıranın tipi patlıcan rengine dönüyo benimki 89 model 4 ileri spor şanzıman var
    adamın teki almış manitasını ondada honda civic var önümde u dönüşü yaptı sağdan beni bekliyo hesapta beni tokatlayıp manitasına artistlik yapıcak yan yana geldik adam başladı yardırmaya saat 11.30 sıraları kimseler yok ben 2 ye aldım adam başladı arabayı zorlamaya yanımdan uzayamadı rezil ettim erifi çok güzeldi tavsiye ederim taunusları biraz zorladınmı arabanın yapamayacağı şey yok aşıyo kendini
  • nasıl araba

kimsede FORD TAUNUS yokmu
  • ilk kullandığım arabadır taunus, onda öğrendim sayılır. 1975 model SW taunus, ince parlak direksiyonu ve kısa yumuşak viteslerini çok severdim. Ama o büyük arkadan çekişli arabanın hidroliksiz direksiyonunu çevirmek de bayağı kol kası yaptırırdı. bence ford, model ismi koyarken kesin esinlenmiştir.
    taunus - focus
  • arkadaslar bende bir ford taunus hastasıyım 1995 den beri kullanıyordum . önce bir 78 alman fordum vardı 3 yıl kullandım kastamonuda dağ bayır köy şehir yolu ayırt etmedi her yere çıktı . bir kez olsun yolda bırakmadı. o zamanlar tüp olayı yoktu 180-190 km tık demaz basardı. 2004 yılında 86 model yerlisini aldım 2 yıldır biniyordum oda bir kez yolda bırakmadı. ankara istanbul alanya her tarafa gittim tık demedi ama kaportası biraz ölüydü satmaya uğraştım bu konserve kutusu tofasçılar yüzünden arabanın adıçıkmış bir kere satmak zor . hep ayalım 90-92 bir 1.6 gts almaktı alamadım. geçen ay 90 model ranault 25 gts ile takas yaptım.bu arabada harika bir araba ama taunus gt herzaman içimde bir özlemdir. maddi durumum düzelirse ikinci bir araç olarak ilk işim bit gt almak olacak allah erkese kazasız belesız seyahatler nasip etsin

ALIRSIN FORD OLURSUN LORD boşuna dememişler her zaman yoların kralıdır. parça ucuz ve bol almak isteyenler hiçbir zaman tereddüt yaşamasın

• quote:

Orjinalden alıntı: serhatseco

nasıl araba

araba iyiymiş , gerçek olsaymış
    kötü bi fotoş.
  • YAW HİÇ KİMSEDE 2.0 GLS YOKMU ALLA ALLA VALLA NE DEYİM SİZİN BAHSETTİĞİNİZ FORDLARI BENİM ALTIMA VERİN BİR HAFTADA PERT E ÇIKAR YEMİN EDİYORUM. 3 YA ÖNCE FORD TAUNUS 2.0 GLS ALDIM BUNLARIN GL GT GLS GTS DİYE MODELLERİ OLDUĞUNU BİLMİYODUM YENİ ÖĞRENDİM BENİM ARABANIN MOTORU SÜPERDİ YAKINDAN TANIDIĞIMIZ BİRİNDEN ALTIK ARABAYI KENDİSİ ZATEN TAMİRCİ ARABAYI ALDIK BEN ŞAHİNE ALIŞMIŞIM ONUN GİBİ KULLANMAYA BAŞLADIM OLMADI ZATEN ZOR ALIŞTIM ARABAYA 1 HAFTA SONRA TAMAMEN ALIŞTIM ARABAYA 1 AY İÇİNDE ARABA BOZULMAYA BAŞLADI NİYE OLUYOSA BİLMİYOM AMA BENİM ARABA GİBİSİ YOKTU. SAMSUN YOLUNDA 210 YAPTIK BENZİNDE. ARTIK VİTESLERDE BAYA ZORLUYORUM ÖZELLİKLE 1 VE 2 DE 2 DE ŞUAN 85 YAPABİLİYORUM EN SON. NESEE FAZLA BİŞİ YAZMAYIM DAHA 06 R 2797 AYARCI BERKAN
  • ARKADAŞLAR SANAL MODİFİYE YAPABİLECEĞİM Bİ YER VARMI YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ ??
    alemci_kral_06_87@hotmail.com
  • 93 - 2001 arası Nimbus Gri 2000cc Ford Taunus GTS kullandık, hiç unutmam, taş gibi arabaydı, tadı başka hiçbişeyde yoktu, bir dönemin kendi segmentinde en iyi arabasıydı.. Saygım ve sevgim sonsuzdur
  • 81 model 1.6 taunus aldım. Şu an serviste kaporta ve iç döşemeleri değişiyor. baştan aşağı tekrar boyanacak. Rengini mat siyah yapmaya karar verdim. Ama nasıl durur bilmiyorum. Mat siyah boya hakkında bilgisi olan varsa yardıımmmmm....
  • abiler benyeni katılıdım ..herkese selam..yeni bi konu açtım bu husus da ama..baktım ki burası daha yoğun henüz bi cvp da gelmedi ama..ben aynı fiyata iki adet araç buldum.90 model tanus 2.0 GLS ve 90 model 2.0 GTS..sizce hangisini tercihe etmeliyim.yani hangi modeli tutuluyor bunların??.vede LPG de yada benZİnde hangisinin yakıtta daha menfaati olur benim için?cevaplayabilirseniz sevinirm...selamlar...
  • hanedan kardeş benim tavsiyem 2.0 gls alman neden dersen bu araba şekil olarak gts den daha yakışıklı ayrıca iki aracında resimlerini incelersen gts nin bagaj kapağı şekilsiz ve önden bakarsan uzun kare farlar çok çabuk kararıyo yenilemek için komple değiştirmen gerekiyor bunun dışında gts lerde göğüs bmv tarzında ama çokta önemli bi ayrıntı değil bende 89 model 2.0 gls var ayrıca daha önce 77 alman 87 yerli kullandım yedi yıldır bu arabaların bi sıkıntısını görmedim yeri geldiğinde mercedesi aratmaz tabiki bakmak şartıyla almanı tavsiye edecegim 2.0 gls dir yalnız aracın kaporta boyasını yürür ve motorunu bir ustaya göster ayrıca kapılarına çok dikkat et düşük olmasın eğer temiz bi araba ise yıllarca biner ve aşık olursun bu garantidir...
  • salvadoresss dostum bence o arabaya eğer parlak 15 inç jant takıp camlarıda simsiyah yapmayacaksan hiç güzel olacağını sanmıyorum ayrıca parlak krom tamponda bulman lazım ki bi işe yarasın yoksa tek başına mat boya arabayı göstermez...arabayı metalik yeşil,mavi yada nimbus gri'ye boyatırsan daha asaletli olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskalad -- 11 Mart 2007; 21:18:00 >
  • bu da benim alman 77 şimdi hurdaya çıktı ama hala satmaya kıyamadım..

• Yahu merak ettiğim bişey var
    ışıklarda kakışlarda hemen hemen ışıktaki tüm arabalar benden 20 metre sonra kalkıyorlar gibi geliyor çünkü en az 20 metre arkada kalıyorlar , bu arabadan mı yoksa benim taunus 90 gt den mi sizce
    arabamı seviyorum :)
  • BU DA BENİM ARABA BEYLER...

ARABAMI SEVİYORUM
  • Dedemde var..hala canavar gibi meret
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.