gitmek istiyorum, belki bir kaçış,belki yeni bir başlangıç... hangisi ağır basıor kestiremiyorum ama kimsenin beni tanımadıgı, benim kimseyi tanımadıgım, diyarlara kacmak istiyorum... ne kadar güçlü görünmeye calıssamda içten içe eriyorum,bu güçsüzlüğü içimde yaşıyorum... belki herkeste sorunlar var ama dediğim gibi belkide icime atmaktan sıkıldım haykırmak istiyorum avazım cıktıgı kadar vurmak kırmak istiyorum icimdeki enerjiyi daha dogrusu öfkeyi bosaltmak icin... aglamak istiyorum sorunlar gözyaşlarımla akar die...
hayatımın askını buldum diorum mutluyum tamam bu ilişki ömür boyu gider diyorum ama öle olmadık yerlerde öle pürüzler cıkıoki bazen sevigime yenilip her ilişkide olur bunlar diorum,ama icimde hep bişiler kalıor, paranoya oluyorum bazen...
tam ailemle aram düzeldi derken bi bakıorum annem bi anda baskasının siniriyle bana patlıyor tamam sinirli alttan alıyım diorum ama gecenin bi yarısında cekilecek gibi degil artı benim sucum ne???1 deil 2 deil bundan da sıkıldım...
iş olarak işler istedigim gibi gidior diorum lavugun biri ortaya cıkıo ögrencim olan herif işi elimden alıp kendini kanıtlamaya calısıo bütün işin icine edio....
sabır sabır nereye kadar ... yawas yawas tükendigimi istiyorum
yagmurda ıslanan seker gibi yawas yawas eriyip kayboluyorum sanki... dısarda hep bilinen murat olarak davranmaya calıstım ne kadar mutsuz olursa olsun kendine pembe bi köse bulup hayata bi yönden iyi bir acıyla bakıp hem mutlu olmaya calısan hemde dısarıya böle yansettiren murat olarak ama son zamanlarda samimi olmadıgım insanlar bile neyin var yine neye sıkkın canın die gelior artık yanıma
kendimi tanıyamıorum...
hani ucmak ister ya insan yagmur altında gökyüzünde özgürce ucmak istiyorum...kafam nereye isterse o yöne... imakansızların hayali bile güzel
ama ne kadar dayanıcam bunlara bilmiorum... Offff Offff
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme