Şimdi Ara

Kimseye anlatmayacağıma dair sözüm vardı size anlatıyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Guzel kardesim onunde hayatinin geleceginin karara baglandigi sinav var. O kiz sinavdan 1 ay sonra seni hatirlamayacak bile hele uni.ye gitsin pesinden gez yine hatirlamaz. Birinci sinavda pek iyi gelmemis boyle devam edersen olan sana olur. Birak bunlari sinavina hazirlan sinavdan sonra bunlari gel enine boyuna istedigin gibi konusalim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albino Doberman

Dostum hayatına gönül rahatlığı ile devam edebilirsin.Bakma arkana

İnşallah dostum bunu anlatır etrafı daha iyi görürüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bogazici16 kullanıcısına yanıt
    Senin doğum günün sen gidip konuşcaksın bence yapma böyle bişey sana değer veriyosa gelip konuşur konuşsa da yüz verme ama kızmış gibi de davranma umarım yapabilirsin
  • Hocam senin durumunu ben de çok yaşadım,bir yıl küçüğünüm. Artık pek önemsemiyorum. Benim erkek arkadaşım çok olmadı,etrafım hep kadınlarla doluydu.O yüzden yakın arkadaşlarımın çoğu kızdı. Çok güldük eğlendik,ama bir şey oluyor her zaman.Bugün yanımdan ayrılmayan kız,ertesi hafta sadece borç istemeye geliyor. Küçüklüğümden beri sadece 2-3 ile yakın kalabildik.Onlarla da,evlenene kadar ayrılmayız.Zaten kafa dengi daha çok bulursun.

Özet: Kızlarla dost kalmaya çalışma,terk ederler.

• söz verdiysen bize ne anlatıyon kardeşim, ne adamlar var ya hem söz veriyo hem anlatıyo. madem anlatıyon söz verme ya da madem söz veriyon anlatma. söz vermemiş olsan neyse de söz verdim diyosun. yoksa biz de dinleriz gel anlat deriz ama anlatmayacam demişsin. belki anlatırım diye söz vermeseydin neyse. sen hem söz ver hem anlat, aslında böyle şeylerde ya söz vermeyecen ya anlatmmayacan, sonra insan da bi şey oluyo böyle anlatmasa mıydım acaba diye. yine de anlatmak istiyosan ona göre düşünecen zaten, yoksa anlatmakla bi şey kaybetmezsin ama söz verince işte orda durcan. ben yine de anlatma diyemem ama söz vermeseydin bari.
  • bogazici16 kullanıcısına yanıt
    Sana abi tavsiye unut her şey eskisi gibi olamaz o kız artık yeni bir çevre edinmiş,, sen onun için eski bir dostsun artık buna göre hariket et..

Eski dostlar hep eski kalırlar. . .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynısını ben de aynı zamanlarda yaşamıştım. Her şeyi konuştuğumuz, güvenebildiğim tek kişiydi neredeyse. Aramız açıldı ben defalarca özür diledim, aramız limoni de olsa düzeldim fakat diğer arkadaşlarını bana tercih ediyordu. O yüzden ben de peşini bıraktım. Ondan sonra bir iki kez o yazdı ama sallamadım egosunu tatmin etmişti yeterince.
  • okumadım kardeş durumumuz yoktu
  • Hiç kız arkadaşım olmadı. No Problem. Ya manitam vardı yada kız arkadaşım yoktu. Kızlarla hiç arkadaş olmadım, olamadım belkide iyi mi yapmışım acaba.

Al sana paradoks çık bakalım işin içinden çıkabilirsen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyCoDeR

Hiç kız arkadaşım olmadı. No Problem. Ya manitam vardı yada kız arkadaşım yoktu. Kızlarla hiç arkadaş olmadım, olamadım belkide iyi mi yapmışım acaba.

Al sana paradoks çık bakalım işin içinden çıkabilirsen.

En iyisi kızlardan arkadaş olmayacağını öğrendim iyi gününde yanındalar yakın arkadaş ise imkansız

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

okumadım kardeş durumumuz yoktu

Demek ki durumu benden daha kötü olanlar varmış

• quote:

Orijinalden alıntı: Skillet

Aynısını ben de aynı zamanlarda yaşamıştım. Her şeyi konuştuğumuz, güvenebildiğim tek kişiydi neredeyse. Aramız açıldı ben defalarca özür diledim, aramız limoni de olsa düzeldim fakat diğer arkadaşlarını bana tercih ediyordu. O yüzden ben de peşini bıraktım. Ondan sonra bir iki kez o yazdı ama sallamadım egosunu tatmin etmişti yeterince.

Aslında biz çok mu takıyoruz bazen öyle geliyor her sorun daha büyük bi probleme dönüşüyo bir de ard arda geliyorsa

• quote:

Orijinalden alıntı: Creative BLack

Sana abi tavsiye unut her şey eskisi gibi olamaz o kız artık yeni bir çevre edinmiş,, sen onun için eski bir dostsun artık buna göre hariket et..

Eski dostlar hep eski kalırlar. . .

Keşke rahat olabilsem çok çabuk sinirleniyorum bugüne kadar laf etmedim daha hiç bundan sonra ne olur bilmiyorum

• genç arkadaş senin bu psikolojiyi atlamanın tek çözümü, bir masaj salonuna gidip mutlu sonlu bitirmek ondan sonra hiç bir şeyin kalmaz.
  • Takma kafana sen dostum. Bir sure sonra unutursun bunlar gecici seyler. Ondan uzaklastikca baska arkadaslarla beraber aktivitelerde bulunursan zamanla unuttugunu farkedeceksin. Senin icin sorun olmayacak o zaman. Tabi birazda zamana ihtiyacin olacak. Ayrica gelecegini dusun gitmek istedigin universiteyi vs. onunda unutmanda etkisi olacaktir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

söz verdiysen bize ne anlatıyon kardeşim, ne adamlar var ya hem söz veriyo hem anlatıyo. madem anlatıyon söz verme ya da madem söz veriyon anlatma. söz vermemiş olsan neyse de söz verdim diyosun. yoksa biz de dinleriz gel anlat deriz ama anlatmayacam demişsin. belki anlatırım diye söz vermeseydin neyse. sen hem söz ver hem anlat, aslında böyle şeylerde ya söz vermeyecen ya anlatmmayacan, sonra insan da bi şey oluyo böyle anlatmasa mıydım acaba diye. yine de anlatmak istiyosan ona göre düşünecen zaten, yoksa anlatmakla bi şey kaybetmezsin ama söz verince işte orda durcan. ben yine de anlatma diyemem ama söz vermeseydin bari.

Anlatma diyosun da bugüne kadar hiçbir şekilde ona kötü laf etmedim arkasından konuşmadım. Onun bana verdiği sözleri tuttuğunu göremedim. Benim verdiğim söz başka bi insana karşıydı sanki ona karşı değil. Bu senenin başından beri hep aynı olaylar.

• Birisini arkadaşlıktan çıkaramıyorsan, o kişi arkadaşın değildir. Bu cümleyi iyi anla. Sonra kendi durumunu analiz et.
  • Oglum fen lisesindesin.
    Sen bi universiteye git, daha ne dostluklar goreceksin. Unutma ama ileride o kizdan bir hicmis gibi hatirlayacaksin.
    Tamam yaptigi cok hos degil ama birak artik uzulme sende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VideSupra -- 15 Nisan 2014; 11:36:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bogazici16

quote:

Orijinalden alıntı: Skillet

Aynısını ben de aynı zamanlarda yaşamıştım. Her şeyi konuştuğumuz, güvenebildiğim tek kişiydi neredeyse. Aramız açıldı ben defalarca özür diledim, aramız limoni de olsa düzeldim fakat diğer arkadaşlarını bana tercih ediyordu. O yüzden ben de peşini bıraktım. Ondan sonra bir iki kez o yazdı ama sallamadım egosunu tatmin etmişti yeterince.

Aslında biz çok mu takıyoruz bazen öyle geliyor her sorun daha büyük bi probleme dönüşüyo bir de ard arda geliyorsa

Çok büyütüyoruz tabi. Onların gözünden bakarsan biz artık sıradan bir arkadaşız. O yüzden ben de uğraşmadım sana da tavsiyen peşini bırakman. Çünkü hiçbir şey eskisi gibi olmaz bir reddeye kadar yine yakınlaşırsın ama eski samimiliği yakalayamazsın. Ayrıca tahminimce eften püften bir sebepten konuşmadınız ve büyük ihtimal sana aşırı tepki gösterdi. Sen de yediremedin kendine konuşmadın ve uzun bir süre özür de dilemedin.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.