Şimdi Ara

kimseye penta vermeyin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Öyle biri durum olursa normalden daha fazla efor sarfediyorum kaçmak için hayatta isteyerek vermem penta. Zaten birkaç tane aldıktan sonra ilk zamanlardaki tadı olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WestCoast.

Nexusu veririm penta vermem.

Katılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zirve011

arkadaş yanımda ranked oynuyor cho quarda çekti ark base'e girdi istese ölmez bende penta ver dedim gitti bilerek öldü verdi. sonra cho direk easy noobs yazdı.

quote:

Orijinalden alıntı: hydrogena

quote:

Orijinalden alıntı: WestCoast.

Nexusu veririm penta vermem.

Katılıyorum.

ayaynı durum birebir başıma geldi adamların nexus önündeyiz quadra aldım son adamların adcsi kaldı şerefsiz hemen baseye gitti penta almamam için gittim baselerinde aldım penta attım :D öldüm ama neyse ne olacak
    yani anlıyacağınız penta verilmez alınır

• Hata etmişsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: vingolf

neden böyle şeyleri kafaya takıyorsunuz anlamıyorum. adam easy dese noluuuur hard dese nolur ?

Valla ben sinir oluyorum öyle diyenlere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • derecelide hiçbir zaman bilerek olmem herzaman içimde umut oluyor nedense çok ağir yenilsek bile. adamlar belki elektriği falan kesilir deprem olur evlerine metoor duşmesi ihtimalleri var tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zengar

derecelide hiçbir zaman bilerek olmem herzaman içimde umut oluyor nedense çok ağir yenilsek bile. adamlar belki elektriği falan kesilir deprem olur evlerine metoor duşmesi ihtimalleri var tabi

ilk cümleden sonra yemin ederim aynı şey aklıma geldi meteor dahil

• Aynen karşı takımdan katarinaya bende penta vermiştim adam alldan gg easy nooblar yazmıştı iyice sinir oldum artık kimseye penta filan vermem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nasus

quote:

Orijinalden alıntı: Zengar

derecelide hiçbir zaman bilerek olmem herzaman içimde umut oluyor nedense çok ağir yenilsek bile. adamlar belki elektriği falan kesilir deprem olur evlerine metoor duşmesi ihtimalleri var tabi

ilk cümleden sonra yemin ederim aynı şey aklıma geldi meteor dahil

bende onun için sur vermem ama nexsusa 1 vurusluk kalmıştı penta verirken xd

• Pentaya ks atarim, penta ihtimali dogunca tf.den kacarim quadradan sonra adam fellik fellik beni arar vs. Ben olsam ben de easy derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki ya suana kadar easy yazanlar thx eyw ne bileyim bunun gibi seyler yazsalardi ozaman ne diyecektin herkese penta verin diye kimse konu acmazdi eminim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.