Şimdi Ara

kimseyi bulamadığında beni arayan arkadaş

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • liseden kalan bir arkadaşım var, çocukla fazla ortak noktamız yok fakat uzun zamandır arkadaş olduğumuz için sohbet edebiliyoruz bi şekilde. Genelde dışarı çıkıp takıldığım kişi bu arkadaş oluyor çünkü bana yakın oturuyor. Fakat şöyle bir problem var, bunun 1-2 arkadaşı daha var, eğer onlar müsait değilse çocuk habire beni arıyor, habire buluşmak istiyor bende genelde kabul ediyorum cünkü dışarı çıkabileceğim başka arkadaşım yok, dışarı çıkıp hava almak iyi geliyor. Fakat eğer bu arkadaşları müsaitse(genelde 1 tanesiyle buluşuyor) direk bunlarla buluşmaya gidiyor, beni 2. 3. plana atıyor. Planlarını full bu arkadaşlarına göre yapıyor, mesela bunlara günde 3-4 saat buluşma süresi ayırıyorsa bana 1-2 saat ayırıyor. Beni aramadan önce onları arayıp gün içinde ne zaman müsait olduklarını soruyor, benide ona göre arayıp ona göre çıkma saatini söylüyor ve bu beni inanılmaz rahatsız ediyor. Bunun beni rahatsız ettiğini, sanki beni onlarla buluşana kadar zaman geçirmek için kullandığını düşündüğümü söylediğimde o amaçla yapadığını falan söylüyor. Mesela o arkadaşı o hafta müsaitse full onla buluşur beni aramaz bile ( normalde her gün arayıp dışarı çıkalımmı diye soruyor, o arkadaşı baya sosyal biri, başka arkadaşları var, genelde onlarla vakit geçiriyormuş, boş olduğu zamanlar buluşuyolarmış ) Size bu arkadaşı salmalımıyım ? Yoksa umursamayıp devam etmelimiyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FollowTheLight -- 28 Mayıs 2021; 15:17:42 >

• Aşagıdaki cümlelerini bidaha oku istersen süper güçlerin mi var senin bu tür şeyleri nasıl bilebilirsin yada adama takip cihazı falan mı taktın.

eğer bu arkadaşları müsaitse(genelde 1 tanesiyle buluşuyor) direk bunlarla buluşmaya gidiyor, beni 2. 3. plana atıyor. Planlarını full bu arkadaşlarına göre yapıyor, mesela bunlara günde 3-4 saat buluşma süresi ayırıyorsa bana 1-2 saat ayırıyor. Beni aramadan önce onları arayıp gün içinde ne zaman müsait olduklarını soruyor, benide ona göre arayıp ona göre çıkma saatini söylüyor

• Zorunda mısın ?

• VolcanoPower kullanıcısına yanıt

hocam adamı 8 senedir tanıyorum, tekrar tekrar yaptığı şeylerden artık ne yapıp ne ettiğini iyice kavradım. mesela şöyle örnek vereyim beni saat öğlen 2 de buluşmak için arıyor, takılıyoruz, 1 saat sonra arkadaşı buna mesaj atıyor ne zaman buluşucaz diye(bana göstermemeye çalışıyor mesajı). Bana çaktırmadan mesaja cevap vermeye falan çalışıyor genelde(mesela ben buna denemek için diyorumki 2 de değilde 3 te buluşsak, yok o biraz geçe kalıyor diyor neden dediğimde başka bir ayrıntı vermiyor). E diyorum olm beni dısarı cagırıyorsun, benle plan yapıyorsun, ama benden sonra baskasıylada plan yapmıssın. Ben sana simdi desem gel burdan kalktıktan sonra sinemaya gidelim yada baska bisey yapalım takılalım, e yapamayacaz cünkü sen beni araya sıkıstırmıssın, ben sen beni çağırınca zamanımı sana ayırıyorum, biri arasa bile arkadaşla buluşucam diyorum müsait değilim diyorum. Hiç bişey söyleyemiyor ben böyle diyince. Yada şey diyor senle zaten genelde 1-2 saat takılıyoruz maximum ondan böyle yapıyorum falan filan işte. Günün geri kalanını o arkadaşına ayırarak geçiriyor. Bi kere ağzındanda kaçırmıştı, senle buluştuktan sonra x in yanına gidiyorum işte onla şu saatten şu saate kadar takıldık ettik falan dedi. Yani benim bozuldugum sey beni meze arkadas olarak görmesi, diğerlerinide ana yemek olarak main arkadaş olarak görmesi. E böyle bi insana ben nasıl güvenip aramızdaki arkadaslık kavramına deger veriyimki problem burda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FollowTheLight -- 29 Mayıs 2021; 15:44:34 >

• limbesh kullanıcısına yanıt

neye hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FollowTheLight -- 29 Mayıs 2021; 15:27:31 >
  • FollowTheLight kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim düzgün yorumun için öncelikle.

benim sana verebilecegim tavsiye şudur bu duruma fazla sinir olma çünkü mantık yürütürsen herkes birbiri ile vakit geçirmek zaman öldürmek için takılıyor zaten. Evet arkadaşın seni arada çerez usulü buluşmalar yapıyor ama farzet ki çerez olmasan bu sefer yalnız kalıcan anladın mı yalnız olmaktan iyidir. Arkadaşlıklar zaten geçicidir asıl olan ailedir o seni çerezliyorsa sende onu çerezle. Birde şöyle bir durum var yedek kulubesi diye bana zamanında çok yaptılar adam mesela seni arar çünkü senden önce 2-3 kişiyi aramış yol almıştır. Dediğim gibi bu olayı kafaya takma insanların çoğunluğu böyle.

• VolcanoPower kullanıcısına yanıt

tavsiyen için teşekkürler hocam, senin verdiğin tavsiyeler sağlam ve mantıklı oluyor  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Herkesi dava eden kişi benim
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FollowTheLight

tavsiyen için teşekkürler hocam, senin verdiğin tavsiyeler sağlam ve mantıklı oluyor  

Ben tesekkur ederim kardesim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.