Bildirim
Kimya 2013 sorusu müfredatta var mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
orasını ben de çözemedim fakat sorudaki bileşikte 4 karbon var karbon sayısının değişmeyeceği kesin.ayrıca aktif metal olan sodyum var Bromu kapacağı ve hidrojenini vereceği aşikar. B,C,D yi kafadan eledik.Daha sonra şekil 6 gene benzediğinden dolayı A yı işaretleriz diye düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1A0FF2924 -- 24 Haziran 2016; 13:45:45 > -
quote:
Orijinalden alıntı: BehlülBey
orasını ben de çözemedim fakat sorudaki bileşikte 6 karbon var karbon sayısının değişmeyeceği kesin.ayrıca aktif metal olan sodyum var Bromu kapacağı ve hidrojenini vereceği aşikar. B,C,D yi kafadan eledik.Daha sonra şekil 6 gene benzediğinden dolayı A yı işaretleriz diye düşünüyorum.
Evet müfredatta arkadaşlar okul kitabı eterlerin elde edilmesinde anlatılıyor. -
İptal edilmiş o soru google a lys 2013 iptal sorular yaz çıkar. Kimyadan 2 soru iptal o yıl.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: theonur07
İptal edilmiş o soru google a lys 2013 iptal sorular yaz çıkar. Kimyadan 2 soru iptal o yıl.
hocam o soru iptal değil, başka iki soru iptal edilmiş. -
4 karbonlu değil mi hocam ayrıca şekil altıgene benzese bile düz zincirli:http://sketchtoy.com/67178567 -
4 karbon
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
haklısın yanlış saydım kafa gidik bu aralar -
quote:
Orijinalden alıntı: gururyum
quote:
Orijinalden alıntı: BehlülBey
orasını ben de çözemedim fakat sorudaki bileşikte 6 karbon var karbon sayısının değişmeyeceği kesin.ayrıca aktif metal olan sodyum var Bromu kapacağı ve hidrojenini vereceği aşikar. B,C,D yi kafadan eledik.Daha sonra şekil 6 gene benzediğinden dolayı A yı işaretleriz diye düşünüyorum.
Evet müfredatta arkadaşlar okul kitabı eterlerin elde edilmesinde anlatılıyor.
Kitaba baktım ama bulamadım ben hocam.
Up
quote:
Orijinalden alıntı: atreidex
quote:
hocam o soru iptal değil, başka iki soru iptal edilmiş.
https://youtu.be/icNxn1J_9EI dakika 3.30 a bak istersen o soru iptal edilmiş
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: atreidex
quote:
hocam o soru iptal değil, başka iki soru iptal edilmiş.
https://youtu.be/icNxn1J_9EI dakika 3.30 a bak istersen o soru iptal edilmiş
teknofem'de 3 ve 9. sorularının iptal olduğu yazıyor. bu soru iptal değil diyor.
-
O tepkime müfredatta yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X