Şimdi Ara

kimya mı biyolojimi ? 2 günde hangisini bitirebilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar 2 gün vericem sıfırdan başlamak şartıyla sözelim iyi 5 6 net çıkarsam yeterli lütfen yardımcı olurmusunuz ? Hangi konulara öncelik vermeliyim ?

• tabiki kimya
  • Kimya.
  • 2 günde bitermi yani sınavda yaparmıyım soruları ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PEDERR AMCA

2 günde bitermi yani sınavda yaparmıyım soruları ?
    2 gün de biyolojiyi bitiremezsin. 1 ayda bile zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fasmodey -- 6 Mart 2015; 22:54:17 >
  • Fasmodey kullanıcısına yanıt
    onu tahmin ediyorum ama dediğim gibi 5 6 net yapsam yeterli.2 günde hangi konulara yoğunlaşmam lazım onu bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: PEDERR AMCA

onu tahmin ediyorum ama dediğim gibi 5 6 net yapsam yeterli.2 günde hangi konulara yoğunlaşmam lazım onu bilmiyorum

Biyoloji de mayoz mitoz bölünme, sınıflandırma, osmotik basınç, karbonhidratlar, yağlar, hücre ve organeller konularına çalışsan 5-6 tane gelebilir.
  • banada kimya'dan 2 gunde 4-5 net getirebile cek sekilde nasil calisilir soylerseniz sevinirim hangi konular gerekli.
  • Kimyadan tanımları ezberle okunuşları filan 3 soru rahat çıkıyo ezber gerisini bilmem.
    Bol şans ;)
  • Psman kullanıcısına yanıt
    Bileşiklere çalışsan yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psman

banada kimya'dan 2 gunde 4-5 net getirebile cek sekilde nasil calisilir soylerseniz sevinirim hangi konular gerekli.
    5 Net de yapmak istesen, 10 net de yapmak istesen tamamına çalışmalısın. Yukarıda arkadaşın dediği konulara çalışırsın, sınavda en baba biyoloji/kimya soruları o konulardan gelir sen de hiç çözemeyebilirsin. Hepsine bakmanı öneririm ama 7 gün kaldı, ne desem boş.
  • Fem simetri de kimya yağ gibi akıyor. 2-3 günde biter hepsi. Konu sonlarında ki testleri de çöz yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

15 günde fizikten bir iki konu hariç feni bitirdim atma ziya
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.S.I.

quote:

Alıntıları Göster
    biyoloji imkansız kimya çalış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pensilvanyalı Zat

quote:

Biyolojiye nasıl çalıştın. Şimdi başlasam 1 haftada biter mi? Bir tek biyolojim kaldı.
  • quote:

quote:

Temelin varsa bitirirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fasmodey -- 6 Mart 2015; 23:28:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DmXeR

quote:

quote:

Biyolojiye nasıl çalıştın. Şimdi başlasam 1 haftada biter mi? Bir tek biyolojim kaldı.

Dostum nasıl çalıştıysam anlatayım sana. Açtım simetriyi. Baştan başladım. Elimde defter bir yandan not alıyorum bir yandan çalışıyorum. Bi de konular zevkli oluyor bazen. Okudukça yandaki örnek soruları cevaba bakmadan kendim çözmeye çalışıyorum. Konu testlerini çözüyorum. Unuttukça notlarıma bakıyorum. Biyolojiden şu an en fazla 2 yanlış bilemedin 3 yanlış geliyor. Genellikle 1 yanlış oluyor illaki.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DmXeR

quote:

quote:

Dostum nasıl çalıştıysam anlatayım sana. Açtım simetriyi. Baştan başladım. Elimde defter bir yandan not alıyorum bir yandan çalışıyorum. Bi de konular zevkli oluyor bazen. Okudukça yandaki örnek soruları cevaba bakmadan kendim çözmeye çalışıyorum. Konu testlerini çözüyorum. Unuttukça notlarıma bakıyorum. Biyolojiden şu an en fazla 2 yanlış bilemedin 3 yanlış geliyor. Genellikle 1 yanlış oluyor illaki.

Eyvallah bro 1 hafta çalışayım bakalım bişe yapabilcem mi.

• Sınava girmeden önce bi bak yeter
  • quote:

quote:

Adam 0 dan diyor sen de atma ziya. Ayrıca ne kadar öğrendin acaba ? Önüne gelen her soruyu yapabiliyor musun en azından çoğunluğunu ?

Kimya öneririm. Ygs kimyası çok çok kısa sürede bitebilir.

Biyoloji ve fiziğin ygs kısımları lysnin yaklaşık %60-65 ni kapsadığı için çok daha uzun sürer ki arkadaşın dediği gibi biyoloji en az 1 ay da biter konu anlatım + soru bankası ile

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.