Şimdi Ara

KİMYA ÖZEL (OKTAY HOCA) ADAMDIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir tmci olarak günde 1 saat calısma ile kimyaözel almayı düşünüyordum yetişir mi yetişmez mi diye msj atim dedim (içimden de diyorum ki adam satıcı neden yetişmez desin ki ? ) gelen cevap şu; şimdi biz ayrıntılı çalıştığımız için yetişmeyebilir PARAN BOŞA GİDER onun için youtube dan kimya adası veya kimyacı gülçin hoca ile çalış dedi. başkası olsa şunu derdi: ''gerekirse 2 saat çalışırsın yetişir''

• Var ya ben hayatımda Oktay Hoca kadar iyi ve temiz yürekli bir insan görmedim. Kimya özeli alınca birçok şeyi yanında hediye etti (kitap çözümü, tyt ayt denemeleri vs.) üstüne tyt konularının bazılarını ayt ile ilişkili diye ayt kısmına da attı. Başkası olsa onları ayrı satardı. Eli öpülecek bir insan. Umarım böyle hocalar çoğalır.
  • Var ya ben hayatımda Oktay Hoca kadar iyi ve temiz yürekli bir insan görmedim. Kimya özeli alınca birçok şeyi yanında hediye etti (kitap çözümü, tyt ayt denemeleri vs.) üstüne tyt konularının bazılarını ayt ile ilişkili diye ayt kısmına da attı. Başkası olsa onları ayrı satardı. Eli öpülecek bir insan. Umarım böyle hocalar çoğalır.
  • İleride iyi bir mesleiğim olursa kenan black, özgür honeyer, oktay paşa ve mareşal önder beyi yemeğe götüreceğim. Şampiyonlar ligi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be gerçekten dünya bu insanların hatrına yörüngeden çıkmıyor ve günlük hareketini nizami olarak aksatmadan 24 saatte tamamlıyıp gece gündüzün ardalanmasını sağlıyor.
  • Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    Fiziklebarıştaki barış hocayı da ekle. Bunların bana verdiği emeği lise hocalarım vermedi.
  • behzata kaf4 yetişir mi diye sorsan mezuna kal kaf1den başla der :D
  • Harbiden kral hareketmiş ya, dürüst insan çok az kaldı. Böyle hocalara sahip olduğumuz için şanslıyız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mert hoca denemeleri
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Soru kulüplerini almazsan tekrar mezuna kalırsın dikkat et ağustostan itibaren hepsini al barış hocanız inanılmaz hazırlamış :(

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben geçen sene sınava hazırlanırken ne zaman moralim bozulsa oktay hocama mesaj atardım. Moral verirdi samimi konuşurdu. Bir kere arabada video çekip atmıştı falan. Hoca ile hiç görüşmediğimiz halde. Bu hocayı ayrı bir seviyorum. Allah bol kazanç nasip etsin. Sağlık versin ömür versin mutluluk versin.
  • Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    ertan hocayı unuttunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beausejour

behzata kaf4 yetişir mi diye sorsan mezuna kal kaf1den başla der :D
    Behzat başka hiçbir kaynağın adını ağzına bile almıyor :D örneğin YouTube'da videosunun altına biri hocam temelim yok sizden çalışabilir miyim yazmış, o da hayır kolay kaynaklardan başlamalısın demiş, buraya kadar her şey normal, daha sonra ise adam da hocam siz matematikçi olduğunuz için en iyisini siz bilirsiniz gibisinden bir şey yazmış ki haklı da, Behzat da cevap olarak google'a temel matematik kitabı yaz demiş.

Adam belli ki ona güvendiği için kaynak tavsiyesi istiyor, ki Behzat Rasuli'nin kaynak bilgisi olmamasının imkanı yok piyasadaki bütün kaynaklar hakkında bilgisi vardır, adamın zaten daha sonra ondan çalışacak olmasına rağmen ısrarla ara bir şeyler gibisinden başından savması çok garip olmuş bence.

Konuda bahsedilen hocamızın davranışını da gerçekten takdir ettim, öğrenciyi para olarak görmeyip öğrenci olarak gördüğü buradan belli, çektiği videolar, yaptığı çalışmalar, hepsi yalnızca öğrencilerin iyiliği için.

• Ulan bir denemeyi 7.5.tl ye satiyor sen ne ac gozlu bir insansin aliminyum 40 soru be aliminyum+kargo 15 tl gozun doysun malum .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moving On kullanıcısına yanıt
    hocam başka bi kaynağı ağzına almaması gayet doğal değil mi neden başka bi kitabın reklamını yapsın?

bence bu gayet normal bi durum ama son zamanlarda temelim yok 0 ım diyenlere bile ben zaten kaf1 de temelden başlıyorum benimle çalışabilirsiniz tarzı şeyler söylemeye başladı 2 sene önce fazla para kazanmıyorken seviyeniz orta altıysa benle başlamayın diyordu şimdi işlerin iyice cıvkını çıkardı 2 3 seneye kitlesinin iyice artması için kitapların seviyesini düşüreceğini düşünmüyorum değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.