Şimdi Ara

BİZİM KİMYAMIZ- KİMYA ÖZEL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
3
Favori
1.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • ben kullanıyorum tyt'sinin yarısını bitirdim bana çok şey kattı.kimya özeli kullanmadım ama bazıları diyor ki pdfleri çok karışık olduğundan onlara düzensiz geliyormuş. bizim kimyamızın tek sorunu 1. ünitesinin biraz zor olması daha kolay giriş yapabilirlerdi :S
    kısacası ikiside iyi ama ben bizim kimyamız kullanıyorum.ayrıca bizim kimyamızdaki hoca; onların 4 tane kitabı var onlar hariç test kitabı bile almamıza gerek olmadığını söyledi.
  • Dostum bir konu hakkında kaç soru çözülüyor mesela

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • isimsizkullanici7 kullanıcısına yanıt
    mesela bir konu söyle konuları bilmiyorum ben ünite olarak biliyorum
    lewis elektron gösterimi + iyonik kovalent zayıf etkileşimler dipol dipol falan + iyonik kovalent bileşik adlandırılması +polar a polarlık + = 90'a yakın soru çözümü var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kimya özel kullananlar da yazsa bi be

Geçen sene kimya özel kullandım bu sene bizim kimyamızı kullanıyorum.
  • xms2k X kullanıcısına yanıt
    kaç net yapmıştın kimya özel ile ? sebebi senle mi alakalı yoksa hocanın anlatmasını mı beğenmedin ?
    Bi karşılaştırma yapabilir misin

• Bence mat ve fizik dışında ücretliye hiç gerek yok. Kimya adası ve kimyacı gülçin hoca yeterli.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Bizim Kimyamız daha düzenli çünkü kitapları tam. Kimya özel baya iyi fakat kitapsız bir şekilde ilerlemek büyük zulüm. Ayrıca Kimya özel direk konuları meb müfredatının sırasına göre anlatıyor. Bizim Kimyamızın kendi sırası var vs. Ayrıca tekrarı çok zor oluyordu elimde kitap olmadığı için. Tekrarı başka kitaptan yapınca kafan iyice karışıyor çünkü kitaptaki adam bambaşka bir şekilde anlatıyor konuyu. Bildiğini de karıştırabiliyorsun yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xms2k -- 10 Ağustos 2019; 19:6:54 >
  • Hayır hocanın anlatmasını beğendim fakat tekrarı çok zor oluyordu elimde kitap olmadığı için. Tekrarı başka kitaptan yapınca kafan iyice karışıyor çünkü kitaptaki adam bambaşka bir şekilde anlatıyor konuyu. Bildiğini de karıştırabiliyorsun yani. Kimya özel bu sene de kitap çıkarmayacağım dediği için kimya özeli almadım yoksa alırdım.
    pdf sini spiralletip çıkartmayı düşünmediniz mi hiç olmaz mı ki öyle
  • upup
  • bizim kimyamızın tytsi güzeldir hiç eksik bir bilgi yok hepsi tam onu oku gir zaten yaparsın sınavda. Aytsi hakkında konuşamıcam çünkü ben yetiştirememiştim çok soru var bir konuda bu yüzden direkt konu anlatım ve soru çözüm yapmıştım youtube kanallarından. Lakin organiği de güzeldir sağlamdır. Konu anlatımların hepsini izleyerek zaman kaybetmeni önermem alıcaksan. Önemli yerlere gelip oraları izlemen senin için zaman kazandırıcaktır.
  • Ben geçen sene Bizim Kimyamız kullandım. TYT full ayt 1 yanlış. 4 ay gibi bir sürede 4 kitabı bitirdim. Ek soru bankası çözmedim. Çözmeyinde diyorlardı. Bir sıkıntı çıkmadı. Gayet düzenli eksiksiz kitaplar.. Gözü kapalı ilerleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biradetanketim -- 11 Ağustos 2019; 15:57:42 >
  • biradetanketim B kullanıcısına yanıt
    özel mesajlara bakar mısın
  • Kimyaözel kullandım çok memnundum organiği 0dan 100e tamamladı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.