Bildirim
KİMYA POPOMUNDO
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Temel Kimya Kitabı ne kadar ? -
5500 dolar sanırım -
istersen sana bende 1 tane boş cam şişe verebilirim. oyuna yeni başladım. pek bilmiyorum oyunu o yüzden senin olsun -
temel kimya bende varda tam olarak ne işe yaradığını yazabilir misiniz -
temel fen ile birlikte molotof kokteyli yapmaya yarıyor.. -
Nerdesin Temel Kimya Var Ama Öğretmicem Bende Temel Fen Olmadığı İçin Okuyamıyom Kitabı Temelli Veririm Ama Nerdesin -
biriniz bana soyleyıversın nerden buluonuz bu bos cam şişeleri yavv -
quote:
Orjinalden alıntı: 07BLueDeViL07
o ne işe yarıo
quote:
Orjinalden alıntı: .:ßlue_King:.
temel fen ile birlikte molotof kokteyli yapmaya yarıyor..
bazı yerleri patlatabilyorsun.. -
quote:
Orjinalden alıntı: piskossifkos
Nerdesin Temel Kimya Var Ama Öğretmicem Bende Temel Fen Olmadığı İçin Okuyamıyom Kitabı Temelli Veririm Ama Nerdesin
bendede temel kimya war okudum ama sen nasıl okumadın temel fenle alakası yok ki onu okumak icin temel fen'e gerek yok -
Los Angeles'ta olup da bana kimya öğretebilecek var mı ? -
quote:
Orjinalden alıntı: Kokusuz77
quote:
Orjinalden alıntı: piskossifkos
Nerdesin Temel Kimya Var Ama Öğretmicem Bende Temel Fen Olmadığı İçin Okuyamıyom Kitabı Temelli Veririm Ama Nerdesin
bendede temel kimya war okudum ama sen nasıl okumadın temel fenle alakası yok ki onu okumak icin temel fen'e gerek yok
çok komiksin arkadaşım temel fen kitabının üstünde önşartlar diye yazmış adam kocaman 3 yıldız temel fen diye okuyamazsın kitabın boşa gider sen farkında deilsindir yoksa niye temel feni alsınlar direk temel kimya alırlar -
bana monotof ver nan turaç ın evini uçurucam :D o beni hapse tıkmıştı -
ben de olsa verirdim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X