Bildirim
KIMYASAL DENGE
Russell Hobbs tost makinesi [3'ü 1 arada: 17888-56 masa üstü ızgara, açık ızgara plakaları, panini ve sandviç makinesi, temas ızgarası, aynı anda her iki taraftan] paslanmaz çelik, yapışmaz kaplamalı plakalar : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B008MZKS5C
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Paraf Soru bankasından hallettim ben gazların tamamını çok memnunum iyi ki çözmüşüm süper anladım konuyu zamanı yeterli buluyorsanız çözmenizi öneririm. -
Hocam ben boyle akla yazdim denge adi ustunde atiyorum sicaklik urunler kisminda arttirilirsa azalt diyecek dedemiz, artan sicaklik girenler yonune kayacak ve girenlerdeki bilesiklerin derisimleri artacak.(2aydir konuya bakmadim ben de hizdayim suan da hata varsa affola)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deliemre34 -- 15 Mayıs 2020; 18:26:19 > -
Boyle mantık kurmaya çalışıyorum ama olmuyor valla -
Birkaç soru hariç denge genelde sıcaklık ne tarafta ise tersi tarafa denge yazarsın. Tabi dediğim gibi bazen ısı ile denge aynı tarafta olabiliyor. Her soruda ezber gibi sıcaklıkla denge ters tarafta diyemezsin. -
kimyanız emin ellerde kanalı iyi anlatıyor dengeyi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X