Şimdi Ara

Kınama Cezası Olası Sonuçları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, yurt dışında Erasmus yaptım ve oradan arkadaşlarımdan biri Türkiyeye geldi ve okuduğum okulu da gezmek istediğini söyledi. Okula insan almak aşırı zor olduğu için öğrenci kimliğimi verdim ve yakalandık. Güvenlik güç gösterisini yaptıktan sonra kimliklerimizi istedi ve ziyaretçi kartı verip arkadaşı da beni de içeri aldı. Bu olaydan sonra isimlerimizi rektöre vermiş. Arkadaşın ismini soyismi, soyismini de ismi sanmışlar. Name surname bilgisi bile yok mükemmel. Her neyse bugün bölüm başkanı beni çağırdı ve tebligat verdi. En iyi ihtimalle kınama cezası kötü ihtimalle 1 ay uzaklaştırma alacağım. Bu cezaların işlendiği sicil denen şey adli sicil değil ise nedir? Bu cezalar neleri etkiler? İş bulma şu bu bir sürü şey sayıp psikolojik baskı mı yapıyorlar? Olası sonuçlar nedir? Bilgilendirebilirseniz sevinirim. Teşekkürler

• Anladığım kadarıyla öğrencisiniz alacağınız olası kınama cezasının herhangi bir yerde geçmeyeceği için size sorun çıkarma şansı yok. Burada adı geçen sicil adli sicil değil öğrenci sicilinizdir. Ayrıca alacağınız olası bir okuldan uzaklaştırma cezası da ileride memuriyete yada okulda kalma gibi bir niyetiniz yoksa yani özel sektörde çalışacaksanız size bir geri dönüşü olma ihtimalide zor gözüküyor. Eğitim hayatınızda başarılar dilerim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.