Şimdi Ara

Kinamax TS-9900 ve eduroam bağlantısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evime 300 metre uzaklıkta açık alanda eduroam var. Normalde Labtopum bu ağı görmüyor.
    Kinamax TS-9900 ile ağları taradığımda eduroam'i 3 diş ve "Signal Strength:Fair" olarak görünmekte fakat bu ağa bağlantı kurulamıyor.
    Tarasa çıktığımda bağlantı sağlanıyor ve internete girebiliyorum. Fakat taras ile evim arasında 5 kat var. Nasıl bir çözüm yapmam gerekiyor.
    Acil Cevabınızı Bekliyorum İyi Günler..

• Terasa dis ortam ddwrt destekli acces point koyup client olarak baglanip eve kablo cekip deneyebilirsiniz
    Ap nin arkasinada bir router kurup kabloku ve kablosuz nete cikabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yücel52 -- 10 Ekim 2014; 9:50:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi günler,

connaught cevabın için teşekkürler, şu anda en az masrafla nasıl çözebilirim diye düşünüyorum.

Kinamax TS-9900 cihazı tek bir USB kablosu ile hem veri iletimini hemde beslemesini sağlıyor. Taras ile ev arasında yaklaşık 25 metre var. Bu uzaklık veri iletimi düşürür mü, denemeye değer mi?
    Veri iletimini en sağlıklı şekilde gerçekleştirebilmem için nasıl bir ara kablo kullanmalıyım? cevaplarınız sabırsızlıkla bekliyorum. iyi günler.
  • Zaten asil mesele besleme
    Birde kablo mesafesine gore kayip ne olacak o var
    Bu kadar uzun usb kablosu ile boyle bir sistem gormedim deneyip tepkiye bakman gerek

Eger bu sistem basarili olursa kinamaxin ucuna birde yagi anten almani tavsiye ederim

Ama butun maliyeti hesaplayinca dis ortam bir ap daha mantikli gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.