Şimdi Ara

KINDLE Deneyimi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
3
Favori
26.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konuyu hortlatıyorum ama gazete olayı hakkında birşey soracaktım yardımcı olursanız çok sevinirim.Öncelikle calibre ile gaztelerin bazıları süper okunur bir şekilde kindle gönderilebiliyor http://kindlebilgideposu.wordpress.com/2011/11/14/calibre-gazete-ayar/ linkten bakacak olursanız.Yalnız hergün gazeteler kindle'a gitsin diye calibreyi açmam lazım ayarladığım saatte ki amazon hesabıma oradanda kindle ile internet bağlantısı yaptığımda kindle'ıma gelsin.Pek tabi zahmetli bir iş bunu site senin yerine yapan siter varmış yanlış anlamadıysam verdiğim linke.Readbeam isminde ama oda nedense çalışmıyormuş.Onun dışında alternatif verdikleri google reader üzerinde çalışıyor anladığım kadarıyla ama google reader kapandı.Readbeam alternatifi bileniniz var mı?

2. olarakda calibrede pdf'den azw3 formatına çevirince alt bilgiler yada dip not artık ne deniyorsa sapıtıyor onu düzeltmek için yapabileceğim bir ayar var mı?Pdf'den çevirmekteki amacım kitabı komple büyütmek yerine harflerin puntolarını büyütebiliyorum gördüğüm kadarıyla azw3 yapınca okunabilirlik süper oluyor o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crixallis31 -- 24 Temmuz 2013; 15:59:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: crixallis31

Konuyu hortlatıyorum ama gazete olayı hakkında birşey soracaktım yardımcı olursanız çok sevinirim.Öncelikle calibre ile gaztelerin bazıları süper okunur bir şekilde kindle gönderilebiliyor http://kindlebilgideposu.wordpress.com/2011/11/14/calibre-gazete-ayar/ linkten bakacak olursanız.Yalnız hergün gazeteler kindle'a gitsin diye calibreyi açmam lazım ayarladığım saatte ki amazon hesabıma oradanda kindle ile internet bağlantısı yaptığımda kindle'ıma gelsin.Pek tabi zahmetli bir iş bunu site senin yerine yapan siter varmış yanlış anlamadıysam verdiğim linke.Readbeam isminde ama oda nedense çalışmıyormuş.Onun dışında alternatif verdikleri google reader üzerinde çalışıyor anladığım kadarıyla ama google reader kapandı.Readbeam alternatifi bileniniz var mı?

2. olarakda calibrede pdf'den azw3 formatına çevirince alt bilgiler yada dip not artık ne deniyorsa sapıtıyor onu düzeltmek için yapabileceğim bir ayar var mı?Pdf'den çevirmekteki amacım kitabı komple büyütmek yerine harflerin puntolarını büyütebiliyorum gördüğüm kadarıyla azw3 yapınca okunabilirlik süper oluyor o zaman.

Ben geçen sene time'a üyeydim. Günlük gazete abonelikleri de vardı. Maksadın türkçe gazete okuyabilmek mi acaba?

• Evet türkçe gazeteler ve donanımhaber,chip,pclabs gibi sitelerin rss içeriklerini istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crixallis31 -- 13 Ağustos 2013; 3:50:35 >
  • quote:

Evet türkçe gazeteler ve donanımhaber,chip,pclabs gibi sitelerin rss içeriklerini istiyorum.

Merhaba,
    Şuan mevcut servisler arasında en iyi çalışanıwww.mydogear.com bence. Aylık 1 dolar, 5 RSS ekleyebiliyorsunuz, Kindle'a otomatik gönderim yapıyor günlük. Günde 3-5 yeni başlık gelen RSS adreslerini rss-mix gibi bir servisle birleştirip daha çok sayıda RSS adresi eklenebilir. Chrome ile İngilizceye çevirip kullanabilirsiniz siteyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar bende uzun zamandir bir reader almayi dusunuyordum fakat gerecekten kitaplardaki duyguyu verecekmi diye tereddutlerim vardi ta ki uzaklara yerlesene kadar maalesef kitap bulmakta zorlaniyorum ve tasimakta zor oluyor yani artik bu ihtiyac oldu bana simdi biraz arastirdim kindle icin yorumlar cok iyi ama sony de kafamda yani ben boyle okuduklarim altini cizmeyi falan severim sanirim sonyde kalem var acaba kindle de var midir boyle bir ozellik ?? tabi bir de e kitap bulmada zorluk var mi
    bir de mesela amazondan otomatik alisveris durumu varmis tabi ben genelde turkce yayinlari okudugum icin amazon degilde idefix d&r gibi yerlerden alisvaris yapacagim demem o ki bu sitelerden alacagim kitaplarin formatini da destekliyor mu ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibucgun

quote:

Evet türkçe gazeteler ve donanımhaber,chip,pclabs gibi sitelerin rss içeriklerini istiyorum.

Merhaba,
    Şuan mevcut servisler arasında en iyi çalışanıwww.mydogear.com bence. Aylık 1 dolar, 5 RSS ekleyebiliyorsunuz, Kindle'a otomatik gönderim yapıyor günlük. Günde 3-5 yeni başlık gelen RSS adreslerini rss-mix gibi bir servisle birleştirip daha çok sayıda RSS adresi eklenebilir. Chrome ile İngilizceye çevirip kullanabilirsiniz siteyi.

Ücretsiz arıyorum mümkünse

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ibucgun

quote:

Merhaba,

Ücretsiz arıyorum mümkünse

Dün şunu kullanmaya başladım. Bunun dışında ücretsiz bir çözüm yok.
    https://github.com/cdhigh/KindleEar

• uzun süreli kullanımda gözleri yoruyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

Benim, Kindle'da geldi. PDF'i Mobiread formatına çevirince, roman okumak çok keyifli oluyor.

başkasına hakaret etme hakkın yok adam getirir isterse 1.00000 dolara satar kıskanma sende getir sat eğer kıskanıyorsan ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: spoon1

quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

Benim, Kindle'da geldi. PDF'i Mobiread formatına çevirince, roman okumak çok keyifli oluyor.

başkasına hakaret etme hakkın yok adam getirir isterse 1.00000 dolara satar kıskanma sende getir sat eğer kıskanıyorsan ....

Sanırım, yanlış kişiden alıntı yaptın. Yapmadıysan,alintiladigin mesajı bir kez daha oku.

• paperwhite 2 ne zaman çıkıyor bir deyin..

Birde bu modelde text to spech özelliği var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ten_don -- 28 Ekim 2013; 16:05:38 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • kindle 3 ile wifi ağına bağlanmak istediğim zaman böyle bir sorun veriyor? Your Kindle is unable to connect at this time. Please make sure you are within wireless range and try again. If the problem persists please restart your Kindle from the Menu in settings and try again"
  • arkadaşlar bu zımbırtının şarjıyla ilgili bilgi verebilir misiniz?
    USB kablosunu bilgisayara takarak şarj ediyorum.Ortalama ne kadar sürede şarj oluyor?
    bir de parlaklığını ayarlayabiliyor muyuz, nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KöroğluNecati

arkadaşlar bu zımbırtının şarjıyla ilgili bilgi verebilir misiniz?
    USB kablosunu bilgisayara takarak şarj ediyorum.Ortalama ne kadar sürede şarj oluyor?
    bir de parlaklığını ayarlayabiliyor muyuz, nasıl?

ben ortalama 4 saat şarj ediyorum bilgisayardan.

parlaklık işi modele göre değişir. paperwhite modellerinde kitaba girip üst taraftaki menüyü açtığın zaman orada bir ampul işareti var. parlaklık oradan ayarlanıyor. diğer modelleri bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurosawa -- 20 Temmuz 2014; 5:36:48 >
  • arkadaşlar kindle ım şarj olmuyor. 16 saattir prizde ve hala usb simgesi, bir yıldırım ve bir batarya resmi var ekranda. aşağı yukarı bir yıldır şarj etmemiştim. lütfen yardımcı olur musunuz?

• ginovili kullanıcısına yanıt
    forgetLove kullanıcısına yanıt
    Ama li na ile h

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kindle ile ilgili olarak çok ama çok kapsamlı bir makaleye şuradan ulaşabilirsiniz arkadaşlar.
  • elimde simdi bie kitap var ve cover resmide var ancak mobi ye cevirince kindleda ben kitap kapak resmi ile gözüksün istiyorum bunu nasıl basarabilirim acaba
  • Arkadaşlar Kindle Paperwhite3 300 ppi cihazımı satıyorum.çok temiz durumda ihtiyacım fazlası olduğu için.
    Konuyla ilgili ilanım.
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-kitap-dergi-film-kitap-aksesuarlari-kindle-paperwhite-gen-7-300-ppi-cok-temiz-sorunsuz-503826571/detay
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scaevola

Ben de Kindle deneyimimi çok detaylı bir şekilde "Türkiye’deki En Kapsamlı E-kitap Okuyucu Araştırması ve İncelemesi" başlıklı yazımda anlattım, aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
    http://wp.me/pUWUK-U

Başlık biraz iddialı oldu; ama Kindle alış sürecimde sağlıklı bilgi bulma konusunda çok zorlandığım için rahatlıkla daha kapsamlısının olmadığını söyleyebilirim.
    Bu link davet falan istiyor?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.