Şimdi Ara

Kindle kullanan varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kindle kullanan varmı arkadaşlar varsa 1-2 sorum var :)

• Ben kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alozz

Ben kullanıyorum.

Hocam öncelikle nereden aldınız ve fiyatı nedir ? , kitapları nereden satın aluyorsunuz ve hangi formatları okuyabiliyor birde internet bağlantısı varmı ? , son olarakta memnunmusunuz ?
  • En kolay soruyu ilk cevaplıyım çok memnunum. Fiyatı tam olarak bilmiyorum hediye geldiği için. Resim formatlarını ve pdf okuyabiliyor, yani en azından ben sadece onları kullandım. Bi de kendi ebook formatı var tabi. Kitapları genelde internetten pdf olarak bulup convert ediyorum mail yoluyla. Wireless var ama Türkiye'de 3G çalışmıyor ne yazıkki.
  • @alozz

hocam o zaman ipad almak daha mantıklı değil mi,ipad e göre artıları ve eksileri nedir acaba bu ürünün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erol Dikmen

@alozz

hocam o zaman ipad almak daha mantıklı değil mi,ipad e göre artıları ve eksileri nedir acaba bu ürünün

Kindlelar 150-300 TL arası falan diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan*

quote:

Orijinalden alıntı: Erol Dikmen

@alozz

Kindlelar 150-300 TL arası falan diye biliyorum

türkiyede satılır mı bunlar peki biraz araştırdım da amazon kindle diye geçiyor.sadece amazonda mı bulunuyor bu cihaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu telefonu kullanan varmı
    5 yıl önce açıldı
    Macbook pro kullanan var mı
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de Kindle almak istiyorum ama Türkiye'de e-kitap fiyatları ile normal kitaplar arasında neredeyse çoğunlukla fark yok yahu. Dalga geçer gibi fiyat koyuyorlar. İngilizce kitaplar için kaynak çok geniş ama Türkçe kitaplar hakkında bir fikrim yok. Bilgi verebilir misiniz?
  • Ben de düşünüyordum Kindle almayı bu sıralar. Kitapların orjinallerini de alıp rafıma koymaktan asla vazgeçmem ama kitapları netten indirip bu cihazdan okumak da büyük rahatlık olur. Siz hangi ürünü önerirsiniz, birbirine göre artı ve eksileri ürünlerin ve en uygun nereden alınır kapsamlı bir yazı yazsa biri keşke harika olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Ben de düşünüyordum Kindle almayı bu sıralar. Kitapların orjinallerini de alıp rafıma koymaktan asla vazgeçmem ama kitapları netten indirip bu cihazdan okumak da büyük rahatlık olur. Siz hangi ürünü önerirsiniz, birbirine göre artı ve eksileri ürünlerin ve en uygun nereden alınır kapsamlı bir yazı yazsa biri keşke harika olur.

E-Book sektöründe en iyisi Kindle diye biliyorum. İncelemeler mevcut internette; google'dan bulabilirsiniz. Kindle 3 alacağım ben biraz daha param olsa Kindle DX alırdım. Ama dediğim gibi Türkçe içerik hakkında bilgi almam gerekiyor önce. :/

• gittigidiyor yada benzeri bir siteden kindle alinca
    amazon.com'daki kindle hesabi vs ile iliskilendirme
    kindle'i kendi adimiza kaydettirme vs islemleri nasil oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EhrimeN

quote:

Ben de düşünüyordum Kindle almayı bu sıralar. Kitapların orjinallerini de alıp rafıma koymaktan asla vazgeçmem ama kitapları netten indirip bu cihazdan okumak da büyük rahatlık olur. Siz hangi ürünü önerirsiniz, birbirine göre artı ve eksileri ürünlerin ve en uygun nereden alınır kapsamlı bir yazı yazsa biri keşke harika olur.

E-Book sektöründe en iyisi Kindle diye biliyorum. İncelemeler mevcut internette; google'dan bulabilirsiniz. Kindle 3 alacağım ben biraz daha param olsa Kindle DX alırdım. Ama dediğim gibi Türkçe içerik hakkında bilgi almam gerekiyor önce. :/

Teşekkür ederim, araştırıyorum.

• quote:

quote:

quote:

En genişi ve bilgi verici olanı:http://gofret.wordpress.com/2010/12/18/turkiye’deki-en-kapsamli-e-kitap-okuyucu-arastirmasi-ve-incelemesi/

• quote:

quote:

quote:

quote:

En genişi ve bilgi verici olanı:http://gofret.wordpress.com/2010/12/18/turkiye’deki-en-kapsamli-e-kitap-okuyucu-arastirmasi-ve-incelemesi/

Ben de bunu bulmuştum.

• ipad gözü yoruyor, kindle kitap havasını verir sana
  • Yazıyı okudum şimdi, çok güzel bir yazı olmuş gerçekten.
    Kindle 3 almaya karar verdim ben.

Doğru anladığımı düşünüyorum ama yine de tam olarak emin olmak için soracağım:
    Kindle kopya korumalı EPUB açamıyor sadece değil mi, yani Calibre programıyla pdfden dönüştürerek yaptığım kendi EPUB'larımı Kindle'da açabilirim?
  • Şu an için e book formatındaki kitapların basılı normal kitaplarıyla olan fiyatları hemen hemen aynı, bu fiyatlar bu ürünlerin fazla yaygın olmadığından ötürüdür. Tabi ucuz olanlarıda yok değil, araştırıp bulabilirsiniz.

Fakat e book almak için bir çok neden var aslında, şöyle ki; Hepimiz internette dolaşıyoruz, forumlarda güzel yazılar, metinler, makaleler vs okuyoruz, beğendiğimizi kopyala yapıştır yapıp bilgisayardaki ofis dosyasına kaydediyoruz. İşte bu kaydettiğimiz pdf, doc, text vs gibi diğer formattaki dökümanları, yatarken, tramva ile giderken, hoca derste gırgır yaparken, ayakta beklerken, bir birimiz ile bir konu hakkında tartışırken, çay içerken, koşarken, otobüste iken ve daha bir çok zamanda Normal kitap ile yapamayacağımız bu etkinlikleri e book ile yapabiliyoruz. İşte bu nedenden ötürü Mutlaka E BOOK diyorum

Bu cihazdan almak istesem, dokunmatik ekran olanından almayı tercih ederim.

Tablet mi E book mu diye soranlara; Kesinlikle e kitabı tavsiye ediyorum, Tablet pc de bir çok özellik varken nefsiniz sizi mutlaka gereksiz işlere sevk edecektir. E kitapta sadece okuma şansınız var ve öğrenmekten başka çareniz kalmıyor

Bu konuda tecrübeli markalar ise; Sony, Kindle, Nook, Kobo

• kesinlikle kindle oneririm..alalalı 2 ay oldu.3g li modelini aldım.300 tl ye.gittigidiyorda bir arkadas abd den getirmişti.hiç açılmamıs olarak satıyordu ondan aldım....

internnetten kitapları buluyorum..yeni cıkan kitaplar haric cogu kitap bulunabiliyor...

ayrıyeten bir anımı anlatayım...gündelik hayatta yada nette-tvde hosuma giden bir söz olursa,yada bir espri,yada bir fıkranın bana cagrısım yapacak ufak bir kelimesini hemen bir yere kaydetip word dosyasına yazıyorum....kindle gonderip otobuslerde mınubuslerde yolculuk esnasında okuyorum..akılda kalıyor.....bir gun gene attım boyle guzel sozleri ( 20 sayfalık guzel aralara esprili sozler falan koydum ) minubuste okuyorum..yanımdaki adamda bakıyordu benim ekrana..dayanamadı sordu bu alet nedir cok guzel sozler falan yazmıssınız takdir ettim falan filan diye.......inanıyorum guzel bir kız yakında yanıma oturacak..kindle tanısma meselesi olacak :) ... her goren soruyor genelde...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hakikaten çok ayrıntılı ve anlaşılabilr bir yazı olmuş.Bu kindle hakkında bayağı bir bilgilendim.Bu arada bence de kindle al

• Arkadaşlar ben 2 aydır Kindle3 Wifi kullanıyorum. Şu anda 4. kitabımı okumaya başladım. Daha önce neden böyle bir şeyi fark etmedim demekten kendimi alamıyorum.
    Ayrıca hazırladığım küçük bir inceleme yazısı var, isteyen bakabilir: kindle 3 bilgilendirme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pofpor01 -- 8 Ağustos 2011; 17:53:14 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.