Şimdi Ara

Kindle Paperwhite 2 (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
546
Cevap
27
Favori
30.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ElPoderoso

quote:

Orijinalden alıntı: GulfStream

Totalde ücret ne kadara geldi?

Kindle PW2 - 375 TL İst. Bilişim. 2 sene Türkiye garantili ve garanti belgesi+faturalı
    Kılıf - 70 TL
    Orjinal Amazon Powerfast adaptör - 39 $

Toplam - 550 TL

Ben geçen sene Amazon dan almıştım, o zaman dolar bu kadar yüksek değildi, kar vardı turkiyeye göre, bu dolar kuru ile kar filan da kalmadı, amazondan da bişey alamıyoruz artık.
    Cihaz kaliteli,Güle güle kullanın, hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GulfStream -- 2 Mayıs 2015; 12:05:56 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ElPoderoso

quote:

Totalde ücret ne kadara geldi?

Kindle PW2 - 375 TL İst. Bilişim. 2 sene Türkiye garantili ve garanti belgesi+faturalı
    Kılıf - 70 TL
    Orjinal Amazon Powerfast adaptör - 39 $

Toplam - 550 TL

Ben de İstanbul bilişim den aldım ama pw2 335 TL + 25 TL kılıf = 360 TL ye geldi. Adaptörün kablosu içindeydi, adaptöre gerek yoktu çünkü Android telefon şarj cihazınız varsa aynı işi görecektir adaptör ile

Sonuç olarak geçmiş olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim gibi kitap saklama alanı olmayan insanlar için pw2 10 numara çözüm. Aldığımdan beri sürekli kitap okuyasım var eskiden oda arkadaşım ışıktan rahatsız olmasın diye kitap okuyamazdım şimdi canım ne zaman isterse açıp okuyorum. Meritokrasi sayesinde tüm kitaplar elimin altında.

Bana maliyeti
    379tl pw2 (n11.com)
    12-13tl de ae üzerinden aldığım kılıf oldu. Ayrıca 379tl'den puanlar da düşüldüğünde 320tl civarına gelmiş oldu.
  • ElPoderoso kullanıcısına yanıt
    hocam bir sorum olacak.Ben de almayi dusunuyorum da. Cihazin kutusunda sarj cihazi geliyor mu aldiginiz adaptor ne icin?

• Kindle paperwhite 2 kutusu içinde şarj adaptörü gelmez, şarj için usb kablo geliyor, cep telefonunuzun adaptörü ile cihazı şarj edebiliyorsunuz. Zaten bu cihazın kolay kolay şarjı bitmiyor.

• GulfStream kullanıcısına yanıt
    Sagolun hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaya

Sagolun hocam

Şimdiden hayırlı olsun dostum, parasını hak eden kalite cihaz.

• ElPoderoso kullanıcısına yanıt
    Bende istanbul bilişimden alacağım.Kutu içerisinde neler çıktı?Şarj adaptörü çıkmadı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adamolacakçocuk

Bende istanbul bilişimden alacağım.Kutu içerisinde neler çıktı?Şarj adaptörü çıkmadı mı?

Hayir hocam, biraz yukarilarda bir mesaji okursaniz:
    Kindle paperwhite 2 kutusu içinde şarj adaptörü gelmez, şarj için usb kablo geliyor, cep telefonunuzun adaptörü ile cihazı şarj edebiliyorsunuz. Zaten bu cihazın kolay kolay şarjı bitmiyor.

• Merhaba Arkadaşlar,
    biraz önce N11'den siparişi verdim (pw2). Heyecanla bekliyorum. Bundan 4 yıl kadar önce nook almıştım ve çok da memnun kalmamıştım. Malum türkçe karakter sıkıntıları vs.
    E-kitap için sınırlı sayıda site var , buralarda da istediğim kitaplara rastlayamadım. Bu konuda önerileriniz olabilir mi ?
  • deburky kullanıcısına yanıt
    Hocam google`dan ekşisözlük meritokrasi diye aratırsanız en kapsamlı e-kitap paylaşım ağı hakkında bilgi edinebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikaya_219

Hocam google`dan ekşisözlük meritokrasi diye aratırsanız en kapsamlı e-kitap paylaşım ağı hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Vaay nasilsin hocam

• Kaya kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam,e-kitap işine daldım ben de
  • Hb de satılan modelde 2 yazmıyor acaba burda yazan 2 2014 ü mü kastediyor yoksa bu model farklı mı ?http://www.hepsiburada.com/liste/kindle-paperwhite-2014-wi-fi-dahili-isik-4-gb/productDetails.aspx?productId=kkindle01&categoryId=15043649
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikaya_219

Teşekkürler
    Kitap deryasına ulaştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deburky -- 6 Mayıs 2015; 10:52:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SercaN__

Hb de satılan modelde 2 yazmıyor acaba burda yazan 2 2014 ü mü kastediyor yoksa bu model farklı mı ?http://www.hepsiburada.com/liste/kindle-paperwhite-2014-wi-fi-dahili-isik-4-gb/productDetails.aspx?productId=kkindle01&categoryId=15043649

Paperwhite 2 modeli o, 2014 model.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SercaN__

Hb de satılan modelde 2 yazmıyor acaba burda yazan 2 2014 ü mü kastediyor yoksa bu model farklı mı ?http://www.hepsiburada.com/liste/kindle-paperwhite-2014-wi-fi-dahili-isik-4-gb/productDetails.aspx?productId=kkindle01&categoryId=15043649

Paperwhite 2 modeli o, 2014 model.

Teşekkürler bende edindim bir adet.

• Cloud'a bir türlü kitap yükleyemiyorum. 3-5 tane gönderdim, her seferinde uyarı maili geliyor, ya format yanlış diye ya da başka birşey. Ayrıca cihazdaki kitapları da clouda yedek alamıyorum.
    Şu an 15 kitap var cihazda , okuyacağım kitap kalsın gerisini clouda yedekleyeyim diye düşündüm ama sanırım olmuyor. Ya da ben bir yerlerde yanlış yapıyorum
    Cihazın Şarjının uzun süre dayanması için 2-3 kitaptan fazla bulundurmamak gerektiğini okumuştum forumda.
    Mac 'den send to kindle uygulaması ile de atamıyorum .
    "A problem with your document(s) sent to Burak's Kindle" başlığı ile bir email geliyor ve ;

"Dear Customer,

The following document, sent at 12:55 PM on Wed, May 06, 2015 GMT could not be delivered to the Kindle you specified:
    * Yaşar Ateşoğlu - Doğru Bildiğimiz Yanlışlar.pdf"

mesajı yazıyor. Yardımlarınızı ya da fikirlerinizi bekliyorum Arkadaşlar.

• n11deki kindle'ı bir süredir takip eden var mı? gecen haftasonu fiyat arttırdi. bu haftasonu almayi düşünüyorum yine arttirmasin

• canınıyerim kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada.com da suan 370.00 tl. Çek, avantajix, banka kart kampanyası ( maximum ) kullanilarak alinirsa daha avantajlı olabilir.

Genelde çoğu sitede 389.90 gibi bir fiyata satılıyor. N11 geçenlerde bir ara 394.00 yaptı, bir ara 409.00 gibi bir rakam yaptı. Su an içinse benim sepette 384.00 tl görünüyor.

Bende alacağım, takipteyim. Hepsiburada dan gelecek çek var onu beklemekteyim.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.