Şimdi Ara

Kindle Paperwhite 2 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
546
Cevap
27
Favori
30.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kılıfa çok takılmayın bence cihaz sağlam hani alınsa dahi daha çok kirlenmemesi için alınır :) çünkü dikkat edin çerçevede çukur halinde ince bir çizgi var birde ekranın çerçeveyle birleştiği yere bakın yeterince sıkı değil ufak zerrelere karşı arasına toz tüy vs kaçabilir sözüm komik gelebilir ama kılıfsız kullanan arkadaşlar cihazı dikeye yakın konuma getirip ekranına baksın pek farkedemessiniz zaten yatay konumda tüm bunlardan rahatsız olmuyorsanız tercih edilebilir kılıf
    elbette sık sık yanınızda taşıyorsanız cihazı ona lafım yok kılıf alınması daha mantıklı
  • http://prntscr.com/6v5l14 bu nasıl iş anlamadım.Send to kindle ile cihazıma dosya göndermek istiyorum verdiği uyarıya bakın.
    4 tane mi format destekliyor bu
  • Hocam n11'deki kindletürkiye satıcısından aldım ürünü bugün elime geçti.

Aldığınız kılıfta uyku moduna girme-çıkma konusunda hiç sıkıntı yaşadınız mı?Ben de kılıf alıcam büyük ihtimalle, power tuşu çok kullanışlı gelmedi bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CE21D1C4 -- 18 Nisan 2015; 17:54:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikaya_219

Hocam n11'deki kindletürkiye satıcısından aldım ürünü bugün elime geçti.

Aldığınız kılıfta uyku moduna girme-çıkma konusunda hiç sıkıntı yaşadınız mı?Ben de kılıf alıcam büyük ihtimalle, power tuşu çok kullanışlı gelmedi bana.

siz dedikten sonra da baktım hocam herhangi bir sıkıntı yok. Hemen uyku moduna giriyor ve açınca sıkıntısız uyku modundan çıkıyor.
  •  Kindle Paperwhite 2

Hocam eklediğim fotoğraftaki çıkıntı dikkatimi çekti bu kılıf ''Amazon Kindle Paperwhite 2014 Modeli ( 4GB )'' ile uyumlu değil mi ,yoksa görüntü başka bir modelin kılıfı da satıcı yanlış resim mi koymuş ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CE21D1C4 -- 19 Nisan 2015; 15:32:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tribal_dns

kılıfa çok takılmayın bence cihaz sağlam hani alınsa dahi daha çok kirlenmemesi için alınır :) çünkü dikkat edin çerçevede çukur halinde ince bir çizgi var birde ekranın çerçeveyle birleştiği yere bakın yeterince sıkı değil ufak zerrelere karşı arasına toz tüy vs kaçabilir sözüm komik gelebilir ama kılıfsız kullanan arkadaşlar cihazı dikeye yakın konuma getirip ekranına baksın pek farkedemessiniz zaten yatay konumda tüm bunlardan rahatsız olmuyorsanız tercih edilebilir kılıf
    elbette sık sık yanınızda taşıyorsanız cihazı ona lafım yok kılıf alınması daha mantıklı

Bunu bende farkettim.
    Çıkarmaya uğraştım tozları dikkatli bir şekilde.

Bu arada arkadaşlar ben mıknatıssız kılıf siparişi verdim. Mıknatıslı olan çizebiliyor yorumları okumuştum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Kindle Paperwhite 2

Hocam eklediğim fotoğraftaki çıkıntı dikkatimi çekti bu kılıf ''Amazon Kindle Paperwhite 2014 Modeli ( 4GB )'' ile uyumlu değil mi ,yoksa görüntü başka bir modelin kılıfı da satıcı yanlış resim mi koymuş ?

yok hocam uyumlu benim ürün de bu şekilde. u çıkıntının sebebi mıknatıs için anladığım kadarı ile alt kısmında da var üst kısmında da oradan kenetleniyor zaten.

• Hocam tam anlatamadım pardon,ben kılıftaki çıkıntıyı değil de kindle'deki çıkıntıyı soruyorum soruyorum.
    Benim cihazın iki alt kısmı hariç hiçbir yerinde tuş,şarj girişi,çıkıntı vs.yok da o yüzden sordum.
  • quote:

Hocam tam anlatamadım pardon,ben kılıftaki çıkıntıyı değil de kindle'deki çıkıntıyı soruyorum soruyorum.
    Benim cihazın iki alt kısmı hariç hiçbir yerinde tuş,şarj girişi,çıkıntı vs.yok da o yüzden sordum.

anladım hocam kindle da yok zaten çıkıntı. kılıfı çıkıntılı yapmışlar ki mıknatıs cihaza denk gelmesin diye. sadece kılıfta var.
  • ...................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CE21D1C4 -- 1 Mayıs 2015; 12:42:47 >
  • Bence fotoğraftan öyle gözüküyor parlama falan olabilir köşeyle alakalı ben de yok çünkü o kısımda herhangi birşey. gayet oval geliyor o kısım.
  • Anladım hocam çok teşekkür ederim ilginiz için,sipariş edeyim en iyisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer sayfanın başında okumaya ara vermiyorsanız kitapta nerede kaldığınızı anlamak için nasıl bir yöntem uyguluyorsunuz?
  • quote:

Anladım hocam çok teşekkür ederim ilginiz için,sipariş edeyim en iyisi.

:) şimdiden hayırlı olsun o zaman .
  • Teşekkür ederim hocam,siparişi verdim.
  • quote:

Hocam n11'deki kindletürkiye satıcısından aldım ürünü bugün elime geçti.

Aynı ürünü bende bir hafta içerisinde alacağım.N11deki kindletürkiye satıcısından mı yoksa istanbul bilişimden mi alsam kararsızım
    Satıcı güvenilirmi sence?
  • adamolacakçocuk kullanıcısına yanıt
    Istanbulbilisimden aldim ben bir sorun yasamadim yalniz stokta olup olmamasina disardan getirtme tarihlerine dikkat ediniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamolacakçocuk kullanıcısına yanıt
    Hocam eğer satıcının güvenilirliğiyle ilgili kuşkunuz varsa,endişeniz olmasın.
  • tribal_dns T kullanıcısına yanıt
    Stok durumunu ürünü satın almadan önce sormamız gerekiyor dimi?
    Günlerce kargo beklemek istemiyorum
  • Kutu içerisinden şarj aleti ve kindle çıktı değil mi?Ürün için türkçe kullanma klavuzu hazırlamışlar mı?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.