Şimdi Ara

Kindle Paperwhite 2 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
546
Cevap
27
Favori
30.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arladaşlar ben yeni satın aldım. Uygun kılıf önerebilecek var mı? Ayrıca film çektirmek gerekiyor mu?
  • FreeShah kullanıcısına yanıt
    şık sık yanınızda götürüyorsanız kılıf alın lakin sanıldığı kadar narin bir alet değil aşağıdaki videodada görüldüğü gibi ama parmak izi kalıyor azda olsa hani onun için belki alınır huylanırsanız ekranına bence kılıf gereksiz tabi tercih size kalmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tribal_dns -- 6 Mart 2015; 18:58:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tribal_dns

şık sık yanınızda götürüyorsanız kılıf alın lakin sanıldığı kadar narin bir alet değil aşağıdaki videodada görüldüğü gibi ama parmak izi kalıyor azda olsa hani onun için belki alınır huylanırsanız ekranına bence kılıf gereksiz tabi tercih size kalmış

Eğer çizilmiyorsa ekranına koruyucu film taktırmam ama kılıf şart sanırım.
  • Arkadaşlar ben güzel bir kılıf buldum, ekran filmi hediyeli ve 5 usd. Herkese tavsiye ederim. Tabi gelmesi 1 ayı bulacak fakat fiyatı çok uygun bizim için.
    Aliexpress'ten buldum ve siparişi verdim bugün. Bakalım kaç günde gelecek. Böyle uygun şeyler bulursanız bu başlık altında paylaşabiliriz. Yada benzer bir ana konu varsa kindle kullanıcıları yardımlaşma konusu açılabilir.

Kılıf linki
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeShah

Arkadaşlar ben güzel bir kılıf buldum, ekran filmi hediyeli ve 5 usd. Herkese tavsiye ederim. Tabi gelmesi 1 ayı bulacak fakat fiyatı çok uygun bizim için.
    Aliexpress'ten buldum ve siparişi verdim bugün. Bakalım kaç günde gelecek. Böyle uygun şeyler bulursanız bu başlık altında paylaşabiliriz. Yada benzer bir ana konu varsa kindle kullanıcıları yardımlaşma konusu açılabilir.

Kılıf linki

Doların artışından sonra kaça geliyor bu zamanında almadık da

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Amazon dan kılıf alırsak türkiye ye gönderim yapıyor mu acaba? Kılıf önerebileceğiniz ebayden yada başka sitelerden başka bir satıcı var mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fushia kullanıcısına yanıt
    Ben 1 hafta önce aliexpress ten aldım hocam. Hemen kargoladı 1 aya kadar elimde olur galiba.

http://www.aliexpress.com/snapshot/6519257386.html?orderId=66050534426971
  • Teşekkür ederim, bir de ben birşey merak ediyorum, iphone 5 kullanıyorum ve onun adaptörünü kullanarak kindle usb kablosu ile pc ye takmadan direkt elektriğe takılı şarjlayabilir miyim? Çünkü her zaman pc bulmam mümkün olmuyor

• e-reader satan varsa bana pm atsın lütfen
  • Fushia kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimalle adaptorunuzun verdiği akim daha fazla, şahsen bende telefonunun yuksek amperli adaptorunu kullanıyorum herhangi bir sıkıntısını görmedim.

• pdf yi txt olarak çevirmek isteyenler için abbyy pdf transformer programını tavsiye ederim türkçe karakterlerede destek verdiği için başarılı çevirmeler yaptı denediklerimde
  • Bende sipariş verdim. İlk yapılması gerekenleri tecrübeli arkadaşlar yazarsa memnun olurum. İlk şarz, güncelleme, kontrol veya dikkat edeceğim hususlar vb.

• Kısmetse bugün siparişini veriyorum bu ürünün.
  • Nerden ne kadara aldınız acaba
  • hepsiburada dan aldım hocam 389 a
  • Merhaba bir suredir kindlelari mercegime aldim arastiriyorum ve bana uygun modeli tespit etmeye calisiyorum.

Touch 2014 ve pw2 arasinda kaldim

Pw2 yuksek kontrasr ve cozunurluk ile bir adim one geciyor.
    Kindlelardaki endisem gozlerim asiri hassas olmasindan dolayi. Bilgisayar tablet gibi cihazlarda uzun yazilar okuyamiyorum.
    Gozum kanlanir veya basim agriyabiliyor.

Pw2 isik seviye diger modele gore rahatsiz eder mi?
    Bi kiyaslama da tamamn kapatildigini gormustum son seviye getirince gece karanliginda kayboluyodu sizde de boyle mi?

• Işık tamamen kapatılmıyor, arka planda belli belirsiz bir ışık daima oluyor ama sorun olmuyor. Açıkcası ben gece gündüz 11 12 seviyesinde ışıklı okuyorum pw2 ve hiç rahatsız etmiyor gözü. Al hiç pişman olmazsın :)

• Worm Holes kullanıcısına yanıt
    Kindle touchida pw2 yide kullanan biri olarak eger isiksiz ortamda kullanmiyacaksaniz pw2 almak gereksiz new touchta eskisinden iyi olacaktir elbet ama pw2 de israr ederseniz su an amazonda indirimde olmali 119 dolardan 99 dolara cekmislerdi

• Bu cihazları kullanırken kitapları satın mı alıyosunuz yoksa korsan mı indiriyosunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkurler arkadaslar.
    Pw2 yuksek cozunurluk ve kontrastiyla bir adim onde benim icin aleti aldigimda kisa surede yenileyemecegim icin 100 lira fazla verebilirim galiba.

Pw2 nin touchtan ekrani daha okunakli ve daha net oldugu aşikar mi yoksa kisiden kisiye degisen bisey mi?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.