Şimdi Ara

Kindle Paperwhite 2 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
546
Cevap
27
Favori
30.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sizce İstanbul bilişim in fiyatı nasıl. Ben daha uygunu göremedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklasik bir yil once 349 tl ye almistim, ist bilisimde +kilifda veriyor, piyasayi tam olarak bilmiyorum ama aradan 1 sene gecmisine ragmen bana biraz pahali geldi.
    Not: Ben aldigimda kilif kolay bulunmuyordu.

• Dolar ın yükselişi etkiledi sanırım. Kılıflı 380 e veriyor 2 gb ı. Hepsiburada 409 a veriyor 4gb ı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • n11 de 4gb lık olanı 379 tl, kupon vs daha ucuza gelir, bir tane alacagım galiba.
    www.n11.com
    Kindle Paperwhite 3 4gb 300ppi Aynı Gün Kargo - n11.com
    http://www.n11.com/amazon-kindle-paperwhite-2014-modeli-4gb-P13352401

• condensator C kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.
  • stuka kullanıcısına yanıt
    Ona bir de kılıf eklersek 429 lira eder. Kupon falan bulsak da en fazla 25 ~30 lira düşer. N11 e zaten uyuzum. Fiyatı yükseltip milleti kupon peşinden koşturuyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: tuncay altuntoprak

Ona bir de kılıf eklersek 429 lira eder. Kupon falan bulsak da en fazla 25 ~30 lira düşer. N11 e zaten uyuzum. Fiyatı yükseltip milleti kupon peşinden koşturuyorlar

valla satılan yerler sınırlı, çek mek puan muan derken uygun bir fiyata getirince alınabilir.geçen ay 270 tl.ye kadar düşürmüştüm ama biraz ağırdan alınca kaçırdık.
  • Ben de gecen ay istanbul bilisimden 2 gb diye almıstım yalnız orada 2 gb yazması sizi yanıltmasın zira cihaz 4 gb. Görünce sasırdım aa herhalde bir yanlıslık oldu dedim ama zaten Ekim ayından beri pw2 lerde 2 gb olayı bitmis 4 gb olarak piyasaya cıkmaya baslamıs. Kısacası alacaksanız eger internetten almak yerine istanbulbilisim daha mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silora -- 26 Aralık 2014; 19:19:35 >
  • Silora S kullanıcısına yanıt
    Evet bugün geldi cihaz. 4gb mış. Ilk e kitap okuyucum ve çok beğendim.

• ben de aldım n11 den, daha önce kullanmıştım zaten. her zamanki gibi kücük ekranıyla ilk başta şaşırtıyor ama alışıyorsun zamanla.
  • yeri değil belki ama satmak isteyen varsa pw2 4gb modelden arıyorum, yarın istanbul içi elden alabilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hızlıal.com'dan 359TL'ye almıştım 4GB'lik versiyonunu. 2 ayda bir performans güncellemesi geliyor. Sayfada iz falan kalmıyor. Şarjı 1 ay rahat gidiyor. "k2pdfopt" gibi programlar sayesinde de pdf dosyalarınızı rahatlıkla kaliteli epub yapabiliyorsunuz. ben memnunum.
  • Merhaba,

Hepsiburada sitesinde satılan bu ürün "Paperwhite 2" mi acaba? 2 diye herhangi bir şey yazmadığı için emin olamadım. Paperwhite ile PW2 arasında ne gibi farklar var? Yılbaşı öncesi kampanyadayken bu ürünü aldım ama PW2 diye almıştım. Henüz elime ulaşmadı. Şimdi tekrar bakınca bir an kıllandım acaba eski sürüm mü diye?

(http://www.hepsiburada.com/liste/kindle-paperwhite-2014-elektronik-kitap-okuyucu-ve-kilifi-4-gb/productDetails.aspx?productId=kkindle02&categoryId=15043649&SKU=KKINDLE02)

Teşekkürler,

• musicisgoodfood M kullanıcısına yanıt
    Mobildeyim linke tıklamadım. Ancak linkte 4gb yazmakta. Ürün gelince sizde kutusuna bakarsınız. 4gb ise son çıkan serilerdendir.

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mechatronik

Mobildeyim linke tıklamadım. Ancak linkte 4gb yazmakta. Ürün gelince sizde kutusuna bakarsınız. 4gb ise son çıkan serilerdendir.

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.

Teşekkür ederim. Az önce HB müşteri hizmetleriyle de görüştüm. Dediğiniz gibi PW2'nin son çıkan serisindenmiş. Tekrar teşekkürler ilginiz ve iyi dileğiniz için.
  • musicisgoodfood M kullanıcısına yanıt
    Aynısını İstanbul bilişim den 370 küsür liraya aldım. Kılıflı olarak

• Kindle pw2'sini kullanmayıpta satmak isteyen varsa almak isterim

• Kindle paperwhite'ın 2014 üretimi 4gb lık modelini aldım. Işığını tamamen kapatmayı başaramadım. Sadece reklam moduna girdiğinde ışık tamamen kapanıyor. Diğer türlü ışığı en kısık ayara getirme var, fakat tamamen kapatma yok. Tamamen ışığı nasıl kapatabilirim?
  • ilteber05 İ kullanıcısına yanıt
    Işık fiziksel bir tuşla ayarlanmadığı için mühendisler karanlık ortamlarda ekran üzerinden ışık ayarını mümkün kılmak için böyle birşey düşünmüşler. Bence iyi düşünülmüş, belki güncelleme ile tamemen kapatılabilir hale gelir. Pil kullanımına etkisi kısa vadede hesalanmayacak kadar az.

• Merhaba, İstanbul Bilişim'den yeni aldığım kindle pw2'yi dün evde denedim. Birkaç kitap yüklemeye çalıştım (calibre ile).
    Bazı kitapları yüklemesine rağmen, "tufek, mikrop ve çelik" adlı kitapı cihaza gönderiyor fakat işlem tamamlandığında cihaz üstünde görünmüyor.
    Bu arada lubuntu kullanıyorum. Epub'dan mobi'ye dönüşümü de yaptım. Fakat sorunu çözemedim.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.