Şimdi Ara

Kindle Paperwhite 2 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
546
Cevap
27
Favori
30.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ürünü bugün istanbul bilişimden aldım.Oldukça güzel.İnternetinde sorun yok.Çok hafif ,ince ,şık .Calibre programıyla pdf leri mobi ye çevirdim attım hiçbir sorun yok.Dokunmatiği oldukça hassas.Otomatik kendi kendine güncelleme yaptı.Nasıl yaptı bilmiyorum ama.Wifi açıp cihazda gezerken yazı geldi güncelliyorum kapamadın diye.

Kesinlikle tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garsiya10 -- 9 Kasım 2014; 2:27:01 >
  • bilgisayardan indirip buna atıp okuyabiliyor muyum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jugitive

bilgisayardan indirip buna atıp okuyabiliyor muyum ?

PDF formatında bir kitabı içine attım okunuyor evet tabi ama convert programlarını kullanamamaktan korkmayın.Calibre programı kullanımı oldukça basit ve etkili program.Kindle için tam formata çeviriyor herşeyi.
  • Merhaba,
    Bir tanıdığım Kindler Paperwhite almış. yeni amerikadan getirtmiş.
    kitap yükleyemiyor diye aldım test ettim. yaklaşık olarak 2000 adet kitap attım çalışıyor. 3.4gb hafızası var cihazın.

Ancak ben pek anlamıyorum kindle yazılımından.
    Ve wifi bağlantıda bir sıkıntı var gibi. Modemin yanındayken bile wireless kopuyor. 10 sn de bir sinyal kopuyor. tekrar wifi penceresinden ağı seçiyorum ve şifre sormadan bağlanıyor ama yine kopuyor.

içerisindeki yazılım versiyonu: Kindle 5.4.5.1 (2440520001)
    Acaba bu bir yerden bi ayardan düzeltilebilir mi?
    veya yeni ya da eski versiyona geçmek gerekirmi?
    bu işlemleri açıklayabilir misiniz?
     Kindle Paperwhite 2

• quote:

Orijinalden alıntı: nohackmove

Merhaba,
    Bir tanıdığım Kindler Paperwhite almış. yeni amerikadan getirtmiş.
    kitap yükleyemiyor diye aldım test ettim. yaklaşık olarak 2000 adet kitap attım çalışıyor. 3.4gb hafızası var cihazın.

Ancak ben pek anlamıyorum kindle yazılımından.
    Ve wifi bağlantıda bir sıkıntı var gibi. Modemin yanındayken bile wireless kopuyor. 10 sn de bir sinyal kopuyor. tekrar wifi penceresinden ağı seçiyorum ve şifre sormadan bağlanıyor ama yine kopuyor.

içerisindeki yazılım versiyonu: Kindle 5.4.5.1 (2440520001)
    Acaba bu bir yerden bi ayardan düzeltilebilir mi?
    veya yeni ya da eski versiyona geçmek gerekirmi?
    bu işlemleri açıklayabilir misiniz?
     Kindle Paperwhite 2

Cihaza 2000 kitap atmak doğru değil cihaz sapıtır ve şarjı çok çok az gider.10 kitap kafidir.Modemin şifreleme protokolünü değiştirip bağlanmayı deneyin.

• Hayır sahibi birisi cloud a nasıl kitap yükleneceğini söyleyebilir mi. Daha dogrusu cloud a paperwhite nin tanıyacagı şekilde nasıl yükleyeceğiz ? Calibre bu işi hallediyor mu acaba ?
  • Sentez* kullanıcısına yanıt
    şifreyi kaldırıpta denedim. farklı modemlere de bağlandım ama kopup duruyor. Cihazın sahibine zaten wifi çok gereksiz olduğunu anlattım.
    bir denesinler hafıza okadar dolu iken şarj çabuk bitiyorsa o zaman silmelerini söylerim okumayacaklarını.
  • Merhabalar,
    Kindle Voyage için kılıf nerden alabilirim? Yani Türkiye'ye göndere online bir yer ya da türkiye içinde bir yer de olabilir.
    Teşekkürler.
  • Kindle da epub okunmuyor değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Epub okunmuyor, mobi ve azw3 sorunsuz formatlar. Calibre programı ile kısa sürede çevirip kindle a gönderebilirsiniz.
  • Ben 13 aydır kullanıyorum, gerçekten güzel cihaz.
  • aynı üründen ben de aldım. sizin gibi aynı sorunu yaşıyorum. page refresh özelliğini off yaptım, yine de rahatsız edici bir kararma oluyor. forumlarda ghosting diye terimlemişler ve normal olduğu yazılmış. açıkçası ben de muallakta kaldım. amazonun videolarında sayfa geçişleri gayet normal görünüyor. bu konuda bizleri aydınlatacak biri olursa çok memnun olurum.
  • master15 M kullanıcısına yanıt
    İnsanın gözü alışıyor bu kararmaya. Zaten normal olan oymuş, ekran e-mürekkep teknolojisi olduğu için bu şekilde kararma yaşanıyor.
  • Darkness kullanıcısına yanıt
    Gec oldu guc olmasin:)
    Kpw2 nin sayfa gecisleri glo dan daha hizli bn bu yuzden tercihimi kindledan yana kullandim. Hizli okuyan insanlar var dk/1000+ kelime gibi. Size fazla gelebilir ama surekli okuyan insanlar zaten ortalama dk/600 kelime okuyor sayfa gecisi bahsettigim gibi hizli okuyan arkadaslar icin sorun olabilir.

• Bu yaz biir tane de ben edineceğim.
  • Arkadaşlar merhaba,

Uzun zamandır e-kitapları araştırıyordum, en sonunda benim için fiyat performans oranı en iyi olan marka ve modelin Amazon Kindle Paperwhite 2 olduğuna karar verdim. Yurt dışı alışveriş deneyimim olmadığından ve buna ek olarak Amazon'dan siparişin çetrefilli oluşundan dolayı: ürünü Türkiye'deki sitelerde araştırdım. Cihaz, hizlial.com'dan BKM Express ile ödeme yapıldığında 339,00 TL'ye alınabiliyor.

Büyük bir ihtimalle bu bağlantıdan alacağım; lakin sizlerin de fikrini almak istedim. Cihazın fiyatını nasıl buldunuz, daha uygun fiyata satın almak için bildiğiniz alternatif mecralar var mı, yılbaşından sonra herhangi bir indirim bekliyor musunuz?

Şimdiden teşekkür ederim.

*Bağlantıdaki ürünü sipariş ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyjfmCr92yfL15b -- 23 Aralık 2014; 1:25:05 >

• Bu modelin yenisi çıkacak mı yakın zamanda?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cyjfmCr92yfL15b kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun umarim memnun kalirsiniz.

• Arkadaşlar İstanbul bilişimden almayı düşünüyorum. Kindle paperwhite 2 2gb yazıyor. Hafızadan başka farkı var mıdır? 4gb lık modelden. Sonuçta içine aynı anda 3-4 kitap atsam hafıza sorun olmaz.
    m.istanbulbilisim.com.tr
    İstanbul Bilişim - Cep Telefonu Notebook LED TV Beyaz Eşya Taksitli Satış Sitesi
    http://m.istanbulbilisim.com.tr/amazon-yeni-kindle-paperwhite-2-elektronik-kitap-okuyucu-kindle-fiyati,115891.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncays44 -- 23 Aralık 2014; 10:16:09 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ortalama 1000 kusurden fazla kitap yukleyebiliyorsunuz, hafizanin sorun olacagini sanmam zira bulut serviside var. Tavsiyem biraz daha arastirma yapmaniz, merak ettiklerinizi bu baslik altindada sorabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.