Şimdi Ara

kinect oyunlarda play dvd hatası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar fw 1.7 sürümlü konsoluma kinectimi aldım bugün.. advanture dan dashboard update i yaptı... advanture oyununu oynayabiliyorum ama kendi yazdığım kinect oyunlarında play dvd hatası alıyorum :(((
    ne yapmam lazım... çıldırcam :((((

• update kinect oyunlarınada vurdu ppt patchleri bekle
  • en son online update i yapmadım... advanture dvd si üztünden yaptım update i zaten konsol online bağlı değil...
  • bu arada mesela blac ops da bu hatayı almıyorum :(
  • Bu ap2.5 korumasıyla ilgili bi sorun bu. Bundan kurtulmak için LT+ 1.1 fw atman lazım
  • wave patcher programını netten indir.İndirdiğin oyun iso'larını wave 6 olarak değiştir sorun kalmıyor.
    Kinect oyunları wave8 ve 9 olduğu için fw1.7'de açmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alaska92 -- 21 Ocak 2011; 11:08:25 >
  • Malum 3 oyun şuan açılıyor. Kinect oyunlarında zaten sorun yoktu.
  • activate iso diski yazıp dene.
  • cevaplar gelmiş :) dün akşam activate.iso ile sorunu çözdüm... umarım başında aynı sorunlar için bir kaynak olur bu ufak konu :) herkese iyi oyunlar...

not: kollarım ve bacaklarım ağrıdan iptal :))
  • Arkadaşlar selam , benzer bir sorun bende de var. Bir kaç gün öncesine kadar blac ops. oynarken sıkıntım yoktu , dün live.a bağlandım demo indirmek için update çıktı bende yaptım , şimdi blac ops da disc okunamıyor hatası veriyor , yaptığım update ile bir ilgisi varmı? öle ise çözümü nedir.
    Tşk...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.