Şimdi Ara

Kinecti neden kötülüyorsunuz (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
6.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teknolojisi iyi ancak genel bir kesime hitap etmiyor.Hardcore bi tane oyunu yok , casual spor vs. aktivite oyunları ötesine gidemiyor ne yazık ki.Gelecek Gears of War : Exile bile iptal edildi...Yeni nesilden umutluyuz artık.
  • Bir kere gecikme diye birsey yok alacak kisilerin aklini karistirmayin o sizden kaynaklaniyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ylönen

O gecikme dediginiz tvden kaynaklanan input lag olmasin

+99

Bende çok iyi valla çok da zevk alıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HHcGG

Bir kere gecikme diye birsey yok alacak kisilerin aklini karistirmayin o sizden kaynaklaniyo

Gecikme derken elbet var bir kaç milisaniye. Ama rahatsız edecek kadar kesinlikle yok.
  • İyide kardesim sen o milisaniyeyi nasil olctun Ha birde o gecikmeyle bu alet bir ise yaramaz diyolar sanki 2-3 saniye gecikme var gibi Zaten milisaniyelik gecikmeyi fark edemezsin ki...

• quote:

Orijinalden alıntı: HHcGG

İyide kardesim sen o milisaniyeyi nasil olctun Ha birde o gecikmeyle bu alet bir ise yaramaz diyolar sanki 2-3 saniye gecikme var gibi Zaten milisaniyelik gecikmeyi fark edemezsin ki...

Demek istedigim suydu. Thunderbolt arabirimde bile gecikme olur. Dunyadaki tum portlarda olur yani elbet var ana biz hissedemiyoruz anlaminda.
  • tum insanlarin hemfikir oldugu tek bir konu bile yok dunyada:) birileri iyi derken birileri begenmez. mukemmele yakin bile olsa bu hep boyledir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ciddi Kedii

quote:

Orijinalden alıntı: tolgay007

quote:

Orijinalden alıntı: Sir Pinky

quote:

Orijinalden alıntı: tolgay007

Ps fanı falan değilim,o alet o gecikmeyle iş yapmaz.

Bunun aletle ilgisi ok oyunu yapan firmayla alakası var tepki süresi çok çok iyi oyunlar var.

Ben Kinect Sports oynadım oyunu yapan Microsoft daha kim yapacak ?

aslında mesut çevik kinect inceleme videosunu izledim 50 dklık

özellikle gecikme olmadığından bahsediyorlardı tam da kinect alacakken kötü oldu bu

Ben aylardir kullaniyorum bir kere bile gecikme yapmadi ustelik en kucuk hareketleri bile algiliyor

• Kimisi Casual sevmez, kimisi ise rakip firma'nin hastasidir. Halbuki arkadas ortami veya kiz arkadasin, esin yada cocuklarin ile mukemmel vakit gecirebilecegin cok guzel bir arac. Olay " zevkler ve renkler " icine girdigi icin seversin veya sevmezsin. Bundan ibaret.

• Ses tanıması çok güzel dashboard da gamepad i hiç kullanmıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aile veya arkadaş ortamında gerçekten inanılmaz zevkli oluyor her türlü oyun.Ayrıca şu hardcore oyuncuların ayy çok keyjıl demelerine kıl oluyorum zaten daha fps oynanabilinecek dereceye gelmediği için saçma
  • Yeni Kinect olağanüstü bir cihaz olmuş, merak edenler videoları izlesin... Oyunlarla birleşimi bize büyük bir katkı sağlayacak...

• quote:

Orijinalden alıntı: Infection

Kimisi Casual sevmez, kimisi ise rakip firma'nin hastasidir. Halbuki arkadas ortami veya kiz arkadasin, esin yada cocuklarin ile mukemmel vakit gecirebilecegin cok guzel bir arac. Olay " zevkler ve renkler " icine girdigi icin seversin veya sevmezsin. Bundan ibaret.

+1
  • Kinect !! Upload Studio !!

En çok bu terimi kullanacağım gibi. Elimizdeki net ile rezillik olacak orası ayrı komedi.
  • geçici heves, arkadaşlarla eğlenceli, tepkime süresi geç.

• quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

geçici heves, arkadaşlarla eğlenceli, tepkime süresi geç.

Move'dan iyi ama gelişmesi lazım tabiki. Özellikle hardcore oyun çıkmalı bunun gibi bir teknolojiye. Hala cicili bicili oyunlar. Eğlenceli ama bayıyor belli bir süre sonra.
  • O kadarda geçici heveslik bir icat değil, o sizin maymun iştahlığınızdır. Alet için çok sağlam oyunlar yok ama kinect sport serisi yeter ama single sarmıyor bu alet, kalabalık için çok eğlenceli ve tepkime serisi saniyenin 10`da 1`i yanlış hatırlamıyorsam gayet yeterli yani, kötülenecek kadar iğrenç bir cihaz gibi konuşanlar ağır Ps fanıdır bence.
  • Arkadaslar kinect almayi dusunuyorum.. Xbox projeksiyona bagli ve perdede oynuyorum, kinect los bir isikta algilayabilirmi?? Bilgi verirseniz sevinirim.

• çünkü ms hardcore oyuncular için oyun çıkarmıyor. yeterince açık sanırım. ha 10 yaşındaysanız o zaman başka.
  • Bu dunyada hersey heveslik. Oyleyse hic bir sey almayalim..
    Boyle mantik olmaz. Herkes bir degil..

Kinect anlayip kullanabilene cok faydali bir alet. Baskalariyla oynamak zorunda da degilsiniz. Hersey oyun da degil..
    Hic olmadi gecin karsisinda spor yapin. En azindan kendinize bir faydaniz olur!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurQich -- 28 Haziran 2013; 3:52:15 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.