Şimdi Ara

Kingdom Come: Deliverance II | Çıktı | PC ANA KONU #Türkçe (46. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Gregar , Cemo94
2 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
939
Cevap
34
Favori
30.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gamepad yüzünden FPS drop yiyen arkadaşlar hemen alt tab yapıp bluetooth u kapatıp açsınlar düzeliyor tabi 20 dk sonra tekrar oluyor  

• quote:

Orijinalden alıntı: Jegande

Gamepad yüzünden FPS drop yiyen arkadaşlar hemen alt tab yapıp bluetooth u kapatıp açsınlar düzeliyor tabi 20 dk sonra tekrar oluyor  

Orjinal xbox gamepad le oynuyorum hiç sıkıntı olmadı, kablo ile ama bluetooth denemedim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Beyler selamlar. 20-25 saat oynadım sanırım. Bir şey soracağım ilk oyunda çalıntı eşyalara Millerlar iyi para bırakıyordu. Bunda ilk bölgede böyle bir şey görmedim. Millerlarda da çok para yok gibi. Lootları en iyi fiyata nereye okutuyorsunuz? Normal satıcı hatta at hırsızlarında bile +750groşen çok denk gelmiyor ilk bölgede.

• aksungur_ kullanıcısına yanıt
    Bunun için pc de mod var diye biliyorum. Oyundaki değirmencilerin bütçesini artıran 🙂 Öteki türlü çözüm yok bildiğim. Ekonomisi farklı biraz oyunun.

• quote:

Orijinalden alıntı: ThomasAngelo89

Bunun için pc de mod var diye biliyorum. Oyundaki değirmencilerin bütçesini artıran 🙂 Öteki türlü çözüm yok bildiğim. Ekonomisi farklı biraz oyunun.
    Bu tarz şeyleri sevmiyorum hocam. Oyunda para kazanmak çok zor değil de miller olayına ayar çekilmiş sanırım. Bir de Ps'den aldım bu sefer, oradan oynuyorum. İlk oyunda pcden save modu kurmuştum sadece. Çok da gerek yokmuş. Bu sefer bolca vermişler

• Oyunda ani taşıma kapasitesi düşmesi gibi bir şey oldu, bir süre sonra kendiliğinden arttı, bu esnada herhangi olumsuz bir durum görünmüyordu etkilerde, biraz araştırdım yaşayanlar var bunu ama tam bir neden bilen yoktu

• aksungur_ kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. Ben kendi adıma kullanıcı dostu olmayan durumlarda mod kullanmaya pek karşı değilim. Kcd için misal save sistemi böyle. Yan görev yapıyomusunuz bilmiyorum ama hocam bazı yan görevlerde gittiğiniz kamplarda sandıklara muhakkak bakın. Spoiler olmasın diye hangi görev olduğunu anlatmayayım ama bi quest serisinin son görevinde sandıktan 1800 e yakın groşen çıktı 😄

• quote:

Orijinalden alıntı: ThomasAngelo89

Anladım hocam. Ben kendi adıma kullanıcı dostu olmayan durumlarda mod kullanmaya pek karşı değilim. Kcd için misal save sistemi böyle. Yan görev yapıyomusunuz bilmiyorum ama hocam bazı yan görevlerde gittiğiniz kamplarda sandıklara muhakkak bakın. Spoiler olmasın diye hangi görev olduğunu anlatmayayım ama bi quest serisinin son görevinde sandıktan 1800 e yakın groşen çıktı 😄
    Full yan görev süpürüyorum. Asıl eşyalar oralarda çıkıyor, evet. İlk oyun da öyleydi. Özellikle ileri seviye haydut kamplarında muazzam zırhlar, paralar çıkardı. Yine aynı yapmışlar :)

Para kazanmak kolay dediğim gibi de eldeki malı çıkarmak daha zor olmuş sanki. Şehre falan gidince işler değişir tabii. İlk bölgeyi tamamen süpürdüm henüz :)

• Oyunun yapım bütçesi 40 milyon dolar olduğu söyleniyor bu doğru mu ? Eğer doğruysa bu paraya çok iyi iş çıkarmışlar.. 400 'e concord yaptılar düşünün artık...

• evohan kullanıcısına yanıt

Bende de oldu o. Karakter uykusuz olunca, yaralı olunca veya fazla yemek yiyince taşıma kapasitesi de düşüyor. Özellikle fazla yemek yememek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 21 Şubat 2025; 14:24:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hudson51

Bende de oldu o. Karakter uykusuz olunca, yaralı olunca veya fazla yemek yiyince taşıma kapasitesi de düşüyor. Özellikle fazla yemek yememek lazım.

Valla uykusuz belki olabilir ama %70 falandı tokluk o sırada, doğa şartlarından olduğunu söyleyen de var, oyun içinde bir açıklamasını göremedim

• 3 Şubat'ta yıllık izne çıktım, 4 Şubat'ta annemi kaybettim, 5 Şubat'ta oyunu indirdim sabah akşam oynuyordum kafa dağıtıyordum. Tam işe başlayacağım gün olan 14'ünde pc bozuldu o günden beri oynayamıyorum. Şans mı şanssızlık mı bilemedim. Bir yandan iyi oldu çok hızlı bitirmemiş olacağım diyelim. 25. saatte falandım, bakalım bir ara yaptırabilirsem oynayacağım inşallah...

• Arkadiusz Milik kullanıcısına yanıt

Hocam başiniz sağolsun.Sen iyi ol yeter . Oyun her türlü oynanır..

• -Prometheus- kullanıcısına yanıt

Hocam cok fena piyasa yaptilar : ) 3.oyun yolda , Güclü bir ikramiye cektilerse Cd projekt red gibi degerlenecek. Yeni oyuna giriş yapabilirler.

• Arkadiusz Milik kullanıcısına yanıt

Başınız sağolsun çok zor bu durumlar :(

• Absnthe kullanıcısına yanıt

3. oyun gelmeli zaten.Ben bayadır aralıksız oyun oynamıyordum.Yeri geldi aralıksız 8-10 saat oynattı.Mesela sıpaydi 2 çok güzel oyun ama 2-3 saatten sonra sıkıyordu.Witcher 3 ,DAO 1.oyunundan sonra ilk defa bi oyuna baya gömüldüm.Sonuda hafif açık kapı bırakarak bitirdi.Yarın sanırım Avowed başlamayı düşünüyorum umarım oda uzunca oynatır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Prometheus- -- 22 Şubat 2025; 11:1:54 >

Kablolu ile denedim bende de hiç sıkıntı olmadı, şu kontrolleri kablolu ile oynamak hiç hoşuma gitmiyor neyse zaten oyun aslında fare klavye ile daha rahat oynanıyor.

• Ir0n MaideN kullanıcısına yanıt

ben 10-15 yıldır falan bıraktım fare klavye oynamayı pc de hep gamepad :)

Yüreğine sağlık sayende geçtim :) köpeğimi aldım ancak kurtlar beni baya yıprattı. Ölmeme az kaldı ve oyun da kayıt etti. O kadar kötü ki etrafı göremiyorum yürüyemiyorum. Ne yapmam lazım acaba ne yesem de iyi olamıyorum sarhoşum aynı zamanda

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.