Şimdi Ara

Kingdom Come: Deliverance (2018) [PC ANA KONU] (57. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.643
Cevap
31
Favori
106.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OptimizedSettings

Yanarım 90 liraya yanarım :)
    geçmiş olsun bitirdiniz galiba
  • Lyrazed kullanıcısına yanıt
    Hocam 4 saat oynadım biraz ara verdim öyle bekliyor bir ara yine devam edecegim ama istemeye istemeye oynuyorum :)

• quote:

Hocam 4 saat oynadım biraz ara verdim öyle bekliyor bir ara yine devam edecegim ama istemeye istemeye oynuyorum :)
    4 saat kısa bir süre. Direkt ana görevler üzerinden devam edin ana görevler biraz daha fazla sarıyor.(Daha doğrusunu söylemem gerekirse ilk oyunu aldığımda 2 saat oynayıp kapamıştım bende. 1 ay dokunmadım. Sonra bir haftasonu gazla girip haftai çine doğru bitirdim attım kenara. Oyuna tutunmak istiyorsanız ana görevlere abanmanızı tavsiye ederim.)

Çünkü yan görevlerde, ana görevlere yaklaşabilecek kalitede görevler yok. Getir, götür, topla, amelelik işi. Kombatları başlarda çok zor geliyor. Oyun itiyor başlangıçta. Biraz özveri istiyor açıkçası.

Ana görevlerde çok hızlı bitiyor malesef. 90 liraya kısa bir oyun biraz. Ama ben beğendim her türlü eksilerine rağmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyrazed -- 31 Mayıs 2018; 17:48:1 >

Hocam sadece ana görevler üzerinden ilerleyip bitirmek hiç bitirmemekten daha iyi sanırsam

Peki birsey sormak istiyorum full ana görevler üzerinden ilerlediğimde oyun kaç saatte bitiyor

• quote:

Hocam sadece ana görevler üzerinden ilerleyip bitirmek hiç bitirmemekten daha iyi sanırsam

Peki birsey sormak istiyorum full ana görevler üzerinden ilerlediğimde oyun kaç saatte bitiyor
    Ben %90 ana görev takıldım. 68 saatte bitti. Ama kastırsaydım normal koşullarda 50 saate bitirdim. Ben 68 saatte biteceğini bilseydim uzatırdım oyunu. Bir nevi gafil avlandım.

Birde Skyrimde ilk oynarken oyun o kadar güzeldi ki o yıllar için oyun bitmesin diye yol haritası çıkarmıştım. Yapmadığım görev kalmasın diye uzatayım diye kasmış 480 saati devirmiştim. Bu oyunda onu yapabilmem imkansızdı. Haritası ufak malum, görev çeşitliliği çok az. Çoğusu amelelik üzerine sürekli birilerinin beceremediği amelelikleri yapıyorsun. Ek olarak yaşda geçti. İşten geliyorsun oynuyorsun kasmıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyrazed -- 31 Mayıs 2018; 20:13:39 >

Hocam bende witcher serisini bitirdikten sonra hiç bir rpgden tat alamadım skyrim yükledim 20 saat civari anca oynayabildim oyun güzel ancak ne bileyim birseyler sürekli eksikti

Special sürümü alıp sıfırdan başlamayı düşünüyorum

Önce şu kingdomu bitirip skyrim geçeyim ama bir yandan da aklım hep the witcher 3 te çok ama çok güzel oyundu 200 saat oynadım doymadim

• quote:

Hocam bende witcher serisini bitirdikten sonra hiç bir rpgden tat alamadım skyrim yükledim 20 saat civari anca oynayabildim oyun güzel ancak ne bileyim birseyler sürekli eksikti

Special sürümü alıp sıfırdan başlamayı düşünüyorum

Önce şu kingdomu bitirip skyrim geçeyim ama bir yandan da aklım hep the witcher 3 te çok ama çok güzel oyundu 200 saat oynadım doymadim
    Skyrimi witcher dan önce bitirmeniz lazımdı. Zamanlama yanlış olmuş Skyrim in special ının skyrime sahip olanlara bedava verdiler. Aradaki fark sadece grafik. Görevsel bir fark yok. Biz zaten zamanında oynarken gb'larca mod yüklediğimiz için aşağı yukarı bu special a benziyordu. Ama ekran kartları çok elvermiyordu tabi. Şimdi kartlar süper grafikleri daha iyi ama skyrimi special ile tekrar bitirmek istemiştim ilk çıktığında inan 10 saat dayanamadım. Oyun bir efsaneydi 3 kere bitirdim her seferinde farklı varyasyonlar buildler seçimler ile ama artık gitmiyor. Witcher farklı bir seviyede kalıyor tabi şuan Skyrim'e göre.

Bethesda'da Fallout serisini maşallah yumurta gibi çıkarmaya başladı.(Fallout'da güzel eyvallah ama.) Yıllar oldu bekliyoruz ağaç olduk, elder scroll serisinin yeni oyununu duyursunlar diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyrazed -- 1 Haziran 2018; 8:14:46 >

Tavsiyeniz için teşekkürler. İki sorum var, Skyrim Special Edition için Türkçe yama sorunsuz çalışıyor mu şu anda acaba? Bir de Skyrim'den önce Morrowind ve Oblivion oynamak gerekli midir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: matolimehmet

Tavsiyeniz için teşekkürler. İki sorum var, Skyrim Special Edition için Türkçe yama sorunsuz çalışıyor mu şu anda acaba? Bir de Skyrim'den önce Morrowind ve Oblivion oynamak gerekli midir?
    Genel olarak elder scroll evrenini anlamak için oynamanızı tavsiye ederim. Ama oynayacak istek verir mi? Sizde o kadar zaman var mı? Bu tip soru işaretleri var. Skyrim i şimdi açsanız bodoslama, bir sürü ırkla karşılacaksınız. Ek olarak thalmerlerden bahsedecek, diyeceksiniz "kim ulan bunlar dark elfler vs." Vakit bulursanız bence başlangıç oyunlarının hikayeleri güzelce özetleyen bir yerden okumanızı tavsiye ederim. Türkçe yamayı birçok kişi çalıştırabilmişti special ilk çıktığında. Ama ben o zaman çalıştıramamıştım. Şuanki durumu nedir açıkçası bilmiyorum.

Eski oyunlar, Türkçe yamaları var mı veya hala çalışıyor mu bunlar etkili olur tabii. Hikayesini ayrıntılı okumak daha mantıklı geldi. Sonuçta Elder Scrolls I - II falan da oynayamam. Direk Skyrim'den başlanabilir.

Hocam o konuda büyük hata yaptım 2014 te gittim skyrim düz sürümü 7.75 tl ye aldım dlcleri almadığım için special edition kampanyasindan faydalanamadim şimdi full dlcli haline başlayıp bitirmek istiyorum dlcler indirime girmediginden 80 90 lirayı buluyor bu yüzden bende 57 liraya special alayım hem grafikler de biraz geliştirilmiş çok ta bir grafik takıntım yok aslında

Düz sürüme grafik yaması yaptım oyun bambaşka bir hale büründü lakin fps dropları yaşadığımdan kaldırdım :)

• matolimehmet kullanıcısına yanıt
    hocam skyrimin yanında oblivion da güzeldir yaması varsa kaçırmayın hatta. hem oynanmayacak kadar eski değil hem de skyrimden kat kat daha sürükleyici hikayesi ve haritası var bence.
  • matolimehmet kullanıcısına yanıt
    Oblivion da türkçe yama mevcut. TES evreninin hikayesini hiç bir oyununu oynamadan okumak size bir fikir katmaz ve merakla okuyacağınızı da sanmam hocam. Direkt Skyrim oynayabilir, gördüğünüz her kitabı okuyabilirsiniz. Bu size hem bir şeyler hakkında fikir verir hemde yeri geldiğinde kitaplarda bahsedilen ilginizi çeken konuları nette araştırarak öğrenebilirsiniz. Hatta böyle yaparsanız belki ileride bir gazla eski oyunlarını da oynamak istersiniz. TES bu, o na buna benzemez yani, çeker adamı içine http://wiki.elderscrollsturk.com/1-cag/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi innorvous -- 6 Haziran 2018; 10:11:11 >

• arkadaşlar bir iki sorum var

- bayat yemek yedim zehirlendi karekter, sonra zehir e karşı iksir aldım içtim ama fayda etmedi nasıl temizliyoruz bu zehirlenme olayını tam olarak

- avcılık öğrenmek istiyorum avcıdan ama orta düzey öğreti için seviye 5 istiyor bu avcılık seviyesi sanırım, avcılık seviyemi nasıl yükselteceğimki, avcıdan öğrendiğim orta seviye bana ne kazandırıyor
  • Her RPG oyununda yaptığım gibi, bu oyunu da tüm detaylarıyla, haritada ayak basılmamış yer bırakmayana kadar ve tüm görevlerini yapana kadar oynadım.Öncelikle KCD kesinlikle sıkıcı bir oyun değil.Tamam, yan görevler çoğunlukla diğer RPG'lerde bulunan görevlerin taklidi niteliğinde.Dövüş sistemi de oldukça zorlayıcı ve kötü.Ama ana hikayenin uzun ve kaliteli olduğunu düşünüyorum.RPG müdavimleri en azından Ana hikayeyi bitirmeli bence.

KCD'yi diğer RPG'lerden ayıran bir kaç özelliği de yok değil.Öncelikle oyun fantastik bir evrende değil, gerçek bir tarihte ve yerde geçiyor.Uyuma,acıkma,sarhoş olma(oyundaki en sevdiğim detaylardan biri) yaralanma,yolda bir süre gittikten sonra kıyafetlerin kirlenmesi,savaştan sonra zırhın pişmaniye olması v.s gibi bir çok gerçekçi öğe mevcut.

Yönettiğimiz karakterin zırh ve kıyafet anlamındaki özelleştirmesi ise, neredeyse diğer hiçbir RPG'de yok denilebilir.Öylesine detaylı, öylesine iyi.Perkleri açmak hem zor hem kolay.Yalnızca uğraşmak gerekiyor.Oyunda Assassin's Creed serilerindeki gibi dev bir şehir yok.İrili ufaklı yerleşim yerleri ve kaleler var.Diyaloglar kaliteli, ancak NPC mekanikleri kötü.Karakterlerin duygu durum değişikliklerini sinematikler dışında anlamak zor.Dediğim gibi yan görevlerin çoğu, diğer RPG'lerin taklidi.Ancak bir kaç uzun yan görev, oldukça orjinal.Spoiler vermek istemiyorum, o yüzden detay vermeyeceğim.

Kısacası KCD, orta şekerli bir oyun.Ama kesinlikle kötü bir oyun değil.Gideri var.Daha iyi olabilir miydi? Tabii ki.Hikayenin sonunda bir DLC veya devam oyunu geleceği net bir şekilde gösteriliyor.Gelecek yapımlarda War Horse'un kendini geliştireceğini düşünüyorum.

quote:

- bayat yemek yedim zehirlendi karekter, sonra zehir e karşı iksir aldım içtim ama fayda etmedi nasıl temizliyoruz bu zehirlenme olayını tam olarak

- avcılık öğrenmek istiyorum avcıdan ama orta düzey öğreti için sEviye 5 istiyor bu avcılık seviyesi sanırım, avcılık seviyemi nasıl yükselteceğimki, avcıdan öğrendiğim orta seviye bana ne kazandırıyor

-Gıda zehirlenmesini otacılarda ve simyacılardan satılan "panzehir"i içerek anında giderebilirsiniz.Ya da uyumanız gerekli.Gıda zehirlenmesinden komple kurtulmak istiyorsanız, "Human Dustbin" Türkçe adıyla "Çöp öğütücü" perkini açmanız gerekli.Bu perki açtığınızda bayat veya bozulmuş gıdalardan karakteriniz etkilenmeyecek.

-Avcıdan öğrendikleriniz size tecrübe puanı kazandırıyor.Avcılığınızı geliştirmek için, yapmanız gereken şey çok basit.Avlanacaksınız.Daha büyük hayvanlar avlamaya çalışın.Google'dan hangi hayvanların haritadan neresinde bulunabileceğini öğrenebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aldo Raine -- 12 Haziran 2018; 14:11:25 >

• Beyler bana trainer lazım, çok zor kilit olan bi sandık var açmam gerek.. Acil!
  • Bir RPG sever olarak bende sindire sindire oyunu oynuyorum. Şu an hikayenin başlarında sayılırım. Oldukça eğlenceli ve sürükleyici geçiyor. Fakat size sormak istiyorum. Hikayenin gidişatını değiştiren kararlar veriliyor mu oyunun ilerleyen bölümlerinde. Yan görevlerde de aynı şekilde. Konunun tamamını okumadım belki spoiler yerim diye. Ama hikayeyi değiştirebilme veya farklı sonlar benim için tadından yenmicek özellikte oluyor Rpg oyunlarında.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kinross

Bir RPG sever olarak bende sindire sindire oyunu oynuyorum. Şu an hikayenin başlarında sayılırım. Oldukça eğlenceli ve sürükleyici geçiyor. Fakat size sormak istiyorum. Hikayenin gidişatını değiştiren kararlar veriliyor mu oyunun ilerleyen bölümlerinde. Yan görevlerde de aynı şekilde. Konunun tamamını okumadım belki spoiler yerim diye. Ama hikayeyi değiştirebilme veya farklı sonlar benim için tadından yenmicek özellikte oluyor Rpg oyunlarında.
    Gidişatı değiştirmek değil de, nasıl anlatılır...Vereceğiniz bazı kararlarla görevlerin yapılış şeklini değiştirebilirsiniz.Ve de bazı karakterlerin kaderlerini belirleyebilirsiniz.Onun dışında oyunda Witcher 3 gibi alternatif sonlar bulunmuyor.

• Teşekkürler. O zaman ilerde inşallah Sör Radzig'in kaderini değiştirebilirim. Uyuz oldum oturduğu yerden ahkam kesiyor. Koca sör olmuşsun oturduğun masadan bi kalkta bi el at şu Kumanlara her işi ben yapıyorum. 😀

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.