Güvenilir. Pek çok yamalarını daha önce kullandım. |
Kingdom Come: Deliverance (2018) [PC ANA KONU] (83. sayfa)

-
-
-
şu oyunu 2 kere samanlıkta mercimeği fırına verdikten sonra bırakmıştım 2. oyun çıkmış onu oynamadan önce bunu bitireyim diyorum. önerdiğiniz modlar neler arkadaşlar toplu mod paketi vs var mı ?
-
Arkadaşlar merhaba oyunda karşılaştığım bir bug var benden başka karşılaşan ve çözen varsa ve yardımcı olursa sevinirim (oyunu 2. kez bitiriyorum ilkinde böyle bir hata ile karşılaşmadım.) Söyle ki: Ulrich ile tavernada konuşuyoruz. Sahte paranın civasının manastırdan alındığını falan öğreniyoruz. Ulrich e durumu anlatınca şimdi burada olmaz gün batarken söğüt ağacının altında bekle diyor. Ama buluşma yerine bir türlü gelmiyor. Ulrich i takip ettim bütün tavernada oturuyor sonra direkt yatmaya gidiyor. Bu hatanın çözümü var mıdır?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir de Hans capon un aşk iksirinin tarifini şarlatanla uğraşmamak için parayla aldım ama daha fazla ilerleyemedim iksiri kendimiz üretemiyor muyuz?
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.En son caponla buluşup ülke dışına çıkıyoruz. Hikaye burada biriyor. Markvarkt von Aulitzi bulamıyor muyuz? Direk ikinci oyuna mı bağlanıyor Hikaye sonu spoiler
İlk oyunun sonunda hikaye yarım bırakılıyor devamı olacağı için.
-
Arkadaşlar hileyle itibarı yükselttiğim için mi bilmiyorum ama şu Pribislavitz kampına saldırı görevinde bizimkiler köprüden geçip karşı tarafın ilk sıra elemanlarını öldürünce görev ilerleme bildirimi çıkıyor ve anında görev başarısız olmuş gibi "Çok sayıda adamın öldü" diyerek bölüm sonlanıyor. İtibarı düşürecek bir hile veya mod da bulamadım. wh_rpg_resetFactions diye bir komut var ama o da bir işe yaramıyor. Nasıl düzelir bu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eğer ki sir radzige rapor verirken asker sayısını az söylerseniz yanınızda çok az asker geliyor ve çok çabuk ölüyorlar. Ya çok hızlı şekilde düşmanları öldürmeniz lazım ki en yüksek kılıç seviyesinde dahi çok zor veya sir radzige çok asker var demeniz gerek.
-
Benim tarafta ölme yok. Karşıyı temizleyince son adam öldüğü gibi ekran çıkıyor çok sayıda adamın öldü diye.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Selamlar, düzenli bir şekilde oyunu oynamaya çalışıyorum bende :) yay kullanımı ile ilgili sorum olacak, bir adet mod indirdim nişangah gözüksün diye, cfg dosyasında yer alan konsol kodunu yazdığımda mod aktif oluyor, bunun direkt olarak entegreli çalışan versiyonu yok mu acaba, teşekkürler .
Az önce manastır görevini bitirdim o nasıl görevdi öyle ya.
O kadar gerçekçi yapmışlar ki manastırda 3 gün kaldım o bile yetti. En son dışarı çıktığımda özgürlük o kadar güzel hissettirdi ki sanki hapisten çıkmış gibi oldum.
Bütün gün dua et, yemek ye, kütüphaneye git, çalış, iksir yap, yemek ye, dua et, uyu , uyan fenalık geçirecektim. Rotadan azıcık çıksan hemen nöbetçiler gelip kızıyorlar, ceza veriyorlar odaya atıyorlar 2 gün bekletiyorlar falan.
En son manastırın kıdemlisinin cebinden manastır kapısının anahtarını çalıp bütün eşyalarımı giyinip tekrar geri gelip o şekilde yaptım kalan görevleri bol bol maymuncukla ki anca işlerim açıldı yoksa fenalık geçiriyordum
Ama helal olsun adamlara efsane yansıtmışlar o zamanın manastır rahip eğitimini, insan gerçekten o bunaltıcı, baskıcı, kuralcı ortamı hissedebiliyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X