Şimdi Ara

Kingdom Come: Deliverance (2018) [PC ANA KONU] (70. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
1.643
Cevap
31
Favori
106.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet benim hocam :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar oyunu indirdim gamepad ile mi yoksa klavye mouse ile mi oynanmalı bu oyun?

• 135 lira çok gelince Bannerlord alamadım, indirim bekliyorum. O arada aklıma Epic'ten ücretsiz edindiğim bu oyun geldi aklıma. Ücretsiz bir oyun için şimdilik gözümü doldurdu. Bu oyun 50 bizimki 135 olunca daha kötü grafikler beklemiştim ama şimdilik bunun grafikleri daha üstün galiba (Bannerlord oynamadım, yayıncılardan izledim.)

Gerçi M&B ile aynı sınıftanlar mı tam bilmiyorum ama...

• aynı sınıftalar değil hocam bence. bannerlord daha açık dünya ve sistemli. ama grafik açısından kat ve kat güzel kingdom come gerçekten de. sistemli bi geniş oyun = bannerlord
  • Oyunu bitirdim, gerçekten muazzam heryerinde emek var. Kafaya kılıç yiyen karakterin kafasının kanaması sanki sizin kafanız kanıyormuş hissi ölecem korkusu acayip gerçekçi. Fightlar başta kanser olsada geliştikçe ve iyi itemler aldıkça zevkli hale geliyor. Oyunun 2.sizi çıkar mı bilmiyorum ama çıktığında kesin alacağımı biliyorum.
  • Ben de oyunu aşırı bağlanarak oynadım. Baya sardı. Bir hafta boyunca başından kalkmadım. Teknik problemler hala var o kadar güncellemeyle rağmen ama yine de hiç umursamadan oynattı. Özellikle oyunun FPS olması her mücadelede sizi içine sokuyor. Cutsceneler de uğraşılmış ama bazı yerlerde oyunculuklar çok kötü. O da önemsiz kalıyor toplam deneyime bakınca.

Keşke oyunu yapan ekip biraz daha profesyonel olsaymış. Türkçe yamanın dlclere gelmemesi konsolda dil seçeneğinin olmaması pcdeki gamepadin tam verimli çalışmaması gibi amatörlük kokan hareketler hariç oyun içine alıp götürdü. Ben oyunu modsuz oynadım ama save işi de kanser. Yani modla oynamayı tercih edebilirsiniz. Zaten bir yerden sonra sınırsız param olunca sürekli içkiyle saveledim. Ona rağmen oyun biterken 66k param vardı ki çok lootlayıp satmaya kendimi kaptıran biri değilimdir.İlk birkaç saat dövüşlerdeki hantallık sizi korkutmasın zevkli bir hal alıyor. Sonuç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    selam hocam. oyun kurulu mu hala acaba?
    Mod indirmeye çalışıyordum oyuna 'localization' dosyasını değiştirdim aptal kafamla ve orijinal localization dosyası bozuldu. Oyundaki kelimeler yok veya garip kodlar var işte
    Sizden ricam, oynayan varsa 'localization' klasörünü upload edip verebilir mi? eğer verilmiyor ise sadece 'english.xml.pak ve turkish. xml. pak' dosyalarını verir misiniz.

• Atmin kullanıcısına yanıt
    Mod indirmeye çalışıyordum oyuna 'localization' dosyasını değiştirdim aptal kafamla ve orijinal localization dosyası bozuldu. Oyundaki kelimeler yok veya garip kodlar var işte
    Sizden ricam, oynayan varsa 'localization' klasörünü upload edip verebilir mi? eğer verilmiyor ise sadece 'english.xml.pak ve turkish. xml. pak' dosyalarını verir misiniz.
    oyun kuruluysa0:) mod yaptınzmı bir de? baya zevk almışsınız gibi :))

• melek12345 kullanıcısına yanıt
    Dosya doğrulaması yap, sadece sildiğin dosyaları indirir.

• Pizza Steve kullanıcısına yanıt
    hocam oyun torrenttrn indirilmiş malesef. orijinal değil. dlc siz oynamamak için torrent indirdim. sizde mi

Epic store bedavaya vermişti geçen ay içinde hd paket vardı birde hd ses paketi vardı mod kurmadım hiç. Malesef oyunu bitirdikten sonra silmişim çok yer kapladıgı için. Oyun çok zevkliydi hikayeside çok güzeldi. Witcher 3 e dis atmak gibi olmasın ama bunun yanında arcade kalıyor.Hikaye gereği 2. oyun çıkacak zaten çıkınca nasıl olur hayal bile edemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atmin -- 19 Nisan 2020; 20:54:52 >
    hocam dlcler de varmı epic içinde? öyleyse indiririm de işte sıkıntı orda.. ben yazlıktayım internet yok :) TT yi başvuru verdik fakat gelen yok yarın bakıcaz gelecekler mi yooksa superonline denicez
    internet telefonda var malum o da az. kücük şeyler için kullanıyorum işte. varsa lütfen yardımcı olun 2tanecik dosya

Hocam oyunu silmişim bitirdikten sonra malesef yardımcı olamıyorum.
    teşekkürler

Kurulum dosyasını silmediysen save dosyanı yedek alıp tekrar kurabilirsin. Oyun bilgisayarımda kurulu degil. Önerebileceğim başka bir şey yok yok malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pizza Steve -- 19 Nisan 2020; 21:38:24 >
  • Pizza Steve kullanıcısına yanıt
    teşekkürler. fakat save dosyası malesef yok :)) garip bi şekildee. bulamadım yani. cok önceden indirdiğim için yok malum

• Yaklaşık 2-3 ay önce başlayıp dövüş sisteminin zorluğundan dolayı yarıda bırakmıştım, daha doğrusu silmiştim her dövüşe girdiğim kişi hallaç pamuğu gibi pataklayınca insan ciddi soğuyor zira

Korona döneminde dur bir daha başlayayım dedim ve şimdi serinin devamı çıksın istiyorum hayran kaldığım oyunlar arasına girdi diyebilirim.

Oyun size cidden dipten başlayıp o acemi Demirci çocuğu hissini veriyor. Dövüş perklerini geliştirmeden oyunun başlarında dayak yemediğiniz kişi kalmıyor, zaman geçtikçe özellikle sör bernard ile yaptığınız eğitimlerden sonra ciddi ilerliyorsunuz ve dövüşlerde ciddi tatmin oluyorsunuz ve 2-3 tane ağır zırhlı haydutları dahi alacak seviyeye geliyorsunuz.

Şuan ana senaryo ve yan hikayeleri bitirdim bol bol skalitzte haydut avlıyorum, ara ara köpeğim ve atım ile çimlerde gezip günümü gün ediyorum

Manastır görevine ayrıca değinmek istiyorum, oyun size resmen manastıra kapandığınız hissiyatını veriyor. Kardeşler ile beraber günlük yemek yemeden tutun, yatıp kalkma ve görev rutininz, keşişler ile olan diyaloğunuz falan gerçekten inanılmaz detaylar. Yapaylığın ve yavanlığın cirit attığı oyun dünyasında böyle gerçekçi ve hissiyat anlamında sizi içine çeken yapım çok az diyebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppio -- 26 Mayıs 2020; 20:49:38 >

• Ben de dövüş sisteminden dolayı bir türlü devam edemedim. 2 defa silip yükledim oyunu 2 defa şans verdim ama olmadı. Çevre çok güzel, dokular kaplamalar çok güzel, açık dünyası tatmin edici, karakter yüzleri birbirinden farklı, ac serisinde ki neredeyse birbiriyle aynı karakter yüzlerinden sonra bu oyun gerçekten takdire şayan ancak gel gör ki dövüş sistemi iğrenç. Bakın zor falan demiyorum iğrenç diyorum. Keşke zor olsa zorlayıcı oyunları çok severim oynadıkça zevk verir çünkü ama bu oyunun dövüş sistemi zevk vermiyor oyunun tüm güzel detaylarını gölgeliyor. Güzelim oyunu berbat etmişler resmen. Dövüş sistemini değiştirip remastered yapılmadığı sürece bu oyundan bi halt olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kullaniciadi12 -- 27 Mayıs 2020; 7:36:8 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Resim çekmekten,oyunu oynayamıyorum

• 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.