Bildirim
Kingdom Come: Deliverance (2018) [PC ANA KONU] (71. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
Giriş
-
Rudy Enb+reshade,iki dosyada bu indirdiğin linkteki dosyadan çıkıyor.Kurulum anlatımı,modun indirdiğin sayfanın açıklama kısmında mevcut. Nexus Mods :: Kingdom Come: DeliveranceRudy ENB for KCDhttps://www.nexusmods.com/kingdomcomedeliverance/mods/1046
-
Selamlar r7 370 ekran kartı ve xeon x5450(3.43ghz) ile oyunu düzgün bir şekilde oynama şansım var mıdır? -
Bu oyunu herhangi bir sistemle iyi oynama şansı yok.
Sizin işiniz de epey zor. 15 20 fpslere, 10 saniyeyi aşan takilmalara aldirmiyorum derseniz kurun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyundaki problemler çözülmedi mi hala?quote:
Orijinalden alıntı: Zebercet
Bu oyunu herhangi bir sistemle iyi oynama şansı yok.
Sizin işiniz de epey zor. 15 20 fpslere, 10 saniyeyi aşan takilmalara aldirmiyorum derseniz kurun. -
Yok hocam düzelmez temeli bozuk.
optimizasyon neysede dövüş ve vuruş hissene laf etme hocam be.Kafaya kılıç yediğimde kaç kere geri çekildim oynarken akabinde kafadan vuruş yiyince gözlereden kan akarken gerildim her defasında.Pratik yaptıkça mantığı anladıkça alışıyorsun sisteme kötü değil lakin zor benim düşüncem.Hele ok ile alışana kadar dibindeki adamı vuramassın lakin alışınca istediğini indirirsin. -
-
Yok Nvidia Ansel ile geriden çekmiştim resimleri,aslında belirtecektim ama unutmuşum. -
Tps modu denediniz mi peki? Stabil mi?quote:
Orijinalden alıntı: Aykut-993
Yok Nvidia Ansel ile geriden çekmiştim resimleri,aslında belirtecektim ama unutmuşum.
Hayır denemedim,dolayısı ile stabil mi hiç bir fikrim yok. -
Oyunu çok önceden almıştım ama yeni başladım ve acaip sardı. Dlcleri de almak istiyorum. Hangi dlcleri önerirsiniz. Birde oyun kendiliğinden Türkçe olarak geldi sanırım Türkçe destekli oyun ama bazı yerlerde ve sahnelerde ingilizce altyazı çıkıyor bunun nedeni nedir acaba oyunla mı alakalı dosyalar mı tam inmedi acaba.
arkadaşlar dlc leri oynamak istedimde royal ediditon u yükledim acaba dlcler burda türkçemidir bilginiz varmı -
öyle malesef altyazı ama idare ediyor.Yardımcı olabilir diye ek bilgi vereyim oku al kümes gibi yere gir adamlar içeri giremiyor okla vurursun zorlandıgın yerde.3-4 kişilik haydutlara uyurlarken saldır. -
Reis geç oldu 1 saat önce bitirdim. Harika bir oyunmuş, devamını merakla bekliyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Atmin
öyle malesef altyazı ama idare ediyor.Yardımcı olabilir diye ek bilgi vereyim oku al kümes gibi yere gir adamlar içeri giremiyor okla vurursun zorlandıgın yerde.3-4 kişilik haydutlara uyurlarken saldır.
Oyunu save sistemi yüzünden oynamak istemedim hiç, hala çok sınırlı şekilde mi save yapılıyor ? -
bende yeni oyunu çıkınca direk alırım çok güzeldi. -
Bende ön sipariş geçerim gözü kapalı. Umarım devam oyununda combat sistemi ya geliştirilir ya da değiştirilir. Birde oyunun haritası boş. Şejirden şehire at ile giderken at arabaları ya da at üstünde başkalarını da görelim. Avcılık detaylansın vs. Oyunun çok eksiği var ama yine de hikaye sunumu ve orta çağı yansıtışı harika.quote:
Orijinalden alıntı: Atmin
bende yeni oyunu çıkınca direk alırım çok güzeldi.
kombat sistemini seven tek ben varım sanırım.Alışınca vuruş hissi mükkemmel vuruş yeme hissi zaten efsane kafaya darbe alınca karakter resmen için daralıyor şarıl şarıl kan akıyor. -
Merhaba arkadaşlar,quote:
Orijinalden alıntı: borealatis
Oyunu save sistemi yüzünden oynamak istemedim hiç, hala çok sınırlı şekilde mi save yapılıyor ?
Bu konuda cevap verebilecek var mı ?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X