Şimdi Ara

Kingdom Come: Deliverance (2018) [PC ANA KONU] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.639
Cevap
29
Favori
103.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bekleneni veremeden zamanı geçecek gibi duruyor bunun da, bakalım ne olacak...
  • Oyunun dünyası çok boş gibi duruyor...
    Gerçi adamların asıl hedefi savaş dinamikleri üzerineymiş ama,boş bir dünyada sıkılır insan bir süre sonra..
  • Yalan mı oldu oyun bu yaz deniyordu bi türlü çıkamadı.
  • 2017'ye ertelenmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kingdom Come: Deliverance Gamescom 2016
  • Kingdom Come: Deliverance - Kılıç ve Zırh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 6 Eylül 2016; 19:43:25 >
  • Ya beyler mesaj yağmuruna tutalım e-mail'den falan Warhorse Studios'u, Türkçe desteği de koysunlar oyuna, oyun tamamen hikaye odaklı olduğu için benim gibi İngilizcesi olmayanlar oynayamaz oyunu, ben yarım İngilizceyle bir kaç bir şey yazdım e-mail'den ama bence dediğim gibi bunu toplu olarak yapmalıyız.
  • çıkmasını beklediğim birkaç oyundan biri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jacques Reverdi

Ya beyler mesaj yağmuruna tutalım e-mail'den falan Warhorse Studios'u, Türkçe desteği de koysunlar oyuna, oyun tamamen hikaye odaklı olduğu için benim gibi İngilizcesi olmayanlar oynayamaz oyunu, ben yarım İngilizceyle bir kaç bir şey yazdım e-mail'den ama bence dediğim gibi bunu toplu olarak yapmalıyız.

Technogame felan irtibata geçerse daha seri olabilir.
  • VII_outLaw kullanıcısına yanıt
    Kimmiş bu Technogame? Madem öyle geçsinler irtibata. Hem M&B gibi Türk bir rakipleri var. Belki sırf o yüzden bile Türkçe desteği vermenin önemini anlatabiliriz.
  • Ben sırf bu oyunları oynayabilmek için Amerika' ya gidip yabancı dil eğitimi aldım!!! Umarım ingilizce çıkarırlar... Yok öyle armut piş ağzıma düş. İngilizce öğrenecek herkes.
  • Kingdom Come: Deliverance – Global Announcement Teaser
  • Kingdom Come: Deliverance 13 Şubat'ta Çıkacak, E3 2017 Fragmanı
    www.bolumsonucanavari.com
    Kingdom Come: Deliverance 13 Şubat'ta Çıkacak, E3 2017 Fragmanı
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Kingdom_Come_Deliverance_13_Subatta_Cikacak_E3_2017_Fragmani-87069.htm

Dağıtıcı Deep Silver ve geliştirici Warhorse Studios, hikaye odaklı açık dünya rol yapma oyunu Kingdom Come: Deliverance'ın çıkış tarihini E3 2017 tanıtım videosu eşliğinde duyurdu.Kingdom Come: Deliverance 13 Şubat 2018 tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak.

• 89 liradan ön siparişe açılmış.
    http://store.steampowered.com/app/379430/Kingdom_Come_Deliverance/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 17 Ağustos 2017; 22:29:36 >
  • Kingdom Come: Deliverance - Born From Ashes

• Bence 90 liradan sipariş verin. Aral maral el atar olur 200 tl.
  • Kingdom Come Deliverance Gameplay Demo - IGN Live: Gamescom 2017
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScarHand

Ben sırf bu oyunları oynayabilmek için Amerika' ya gidip yabancı dil eğitimi aldım!!! Umarım ingilizce çıkarırlar... Yok öyle armut piş ağzıma düş. İngilizce öğrenecek herkes.

Herhalde ironi yaptiniz yoksa cok sacma

Bu arada oyun cikis yapmak icin Mount Blade e rakip olma amaciyla, onun cikisini bekliyorsa kaybeder diye dusunuyorum. M&B'i yerli yabanci 4 gozle bekliyor insanlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SellYourSoul -- 19 Eylül 2017; 21:8:24 >
  • Yuh arkadaş ya.Duyurulduğu günleri hatırlıyorum, ilk sürümlerinin torrentlere düştüğü günleri hatırlıyorum.Aradan 4 yıl geçmiş.Ve 2018 Şubat'da çıkacak oyun.Oyunun 1-2 yıl önceki halinden de hiç bir farkı yok.Sektör bu açıdan çok kötü.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.