Şimdi Ara

KiNGDOM COME : DELiVERANCE (PS4 ANA KONU) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
878
Cevap
15
Favori
59.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BlackLead

yama gelsin çoşar diye tahmin ediyorum

Orası kesin zaten yamadan sonra canlanır tekrar ama oynayanlar sıkıldı mı acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • saner08 kullanıcısına yanıt
    Anlayarak oynamaya başlayan 30+ saat gömüyor hocam. 30 saat oynadıktan sonra sıkılayım sıkıntı yok.

• Oyunceviri'nin aceleyle yaptigi cevirinin konsollara resmi yama ile gelecegine pek inanmiyorum. Bu tarz amator islerin platformu PC'dir, official bir yama icin guvenilir, isin ehli kisilere teslim edilir proje. Yapimci firma test edemedigi lisanssiz bir yamayi nasil Sony'e kabul ettirecek ki bilemiyorum.. Bekleyen arkadaslar cok umutlanmasin benden demesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkesta -- 5 Mart 2018; 22:32:49 >
  • Yav arkadaş şu oyunu anlayacak kadarda mı ingilizceniz yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Giuliano De Paula kullanıcısına yanıt
    Var. Witcher 3ü, Skyrimi TR yamaları gelmeden önce bitirdik.

Ama bu oyun için TR yamayı bekliyorum. Madem çıkacak neden kendi dilimde oynamayayım oyunu?

Zamanında witcher ve skyrime de yama geleceğini bilsem onları da beklerdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgennyk kullanıcısına yanıt
    Bekle bakalım hocam inşallah gelir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Sen simdi milletle dalga gectigini, kendini üstün gördüğünü mu zannediyorsun ahmak? Bir de muhaha diye smile koymuş.

Her oyun icin her türlu ingilizcemiz var rahat ol. Ama madem ortada bir Türkçe ihtimali var beklerim tabii ki.

Horizon Zero Dawn i almadim almam da neden çünkü Türkçe beklentisi olan bir oyundu ve olmadı tepki gosterip cok merak etmeme rağmen almıyorum. Su zamana kadar oynayip bitirdigimiz bütün oyunlar Türkçe miydi? Hayir. Ama böyle bir beklenti ve ihtimal varsa neden şuan bu oyunu alayim. Oyun bi yere kacmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gran Turismo 7

Sen simdi milletle dalga gectigini, kendini üstün gördüğünü mu zannediyorsun ahmak? Bir de muhaha diye smile koymuş.

Her oyun icin her türlu ingilizcemiz var rahat ol. Ama madem ortada bir Türkçe ihtimali var beklerim tabii ki.

Horizon Zero Dawn i almadim almam da neden çünkü Türkçe beklentisi olan bir oyundu ve olmadı tepki gosterip cok merak etmeme rağmen almıyorum. Su zamana kadar oynayip bitirdigimiz bütün oyunlar Türkçe miydi? Hayir. Ama böyle bir beklenti ve ihtimal varsa neden şuan bu oyunu alayim. Oyun bi yere kacmiyor.

+1

Kendimden örnek vermek gerekir ise okuduğum üniversitenin İngilizce eğitim vermesinden de ötürü Intermediate 8 seviyesinde orta-üst seviye bir İngilizceye hakimim fakat kendi ana dilimde oyun oynamak, senaryosunu takip etmek gibisi de yok sonuçta bu hepimizin de hakkı.

Aklınca bir de insanları küçümseyip aşağıladığını zannediyorsun. İnsanları hor göreceğine sen de koy tepkini oyunların Türkçeleştirilmesi adına. En azından bir yararın dokunur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 7 Mart 2018; 15:19:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saner08

quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

yama gelsin çoşar diye tahmin ediyorum

Orası kesin zaten yamadan sonra canlanır tekrar ama oynayanlar sıkıldı mı acaba?

Hocam açıkçası daha oynamamış olanlar yama gelince her şey hallolacak sanıyor ama oyunda çok fazla bug var. Ve açıkçası son gelen update ile performans daha da düşünce beni soğutmaya yetti. Bu yüzden gelecek güncellemelere kadar oyuna ara verdim. Millet zamanında AC Unity'e laf ederdi ama Kingdom Come nedense o konuda pek eleştirilmiyor.

• Türkçe altyazı ne zaman gelecek acaba ? Oyunu çıkışında aldık oynayamadık birtürlü

• bu hafta gelecek 1.3 yamasında da türkçe eklendiği gözükmüyor

başka bahara mı kaldı acaba

• BlackLead kullanıcısına yanıt
    Hocam pc tarafındada türkçe eklentisi gözükmüyormu ? Acaba yamanın resmi olması içinmi uğraşıyorlar.

• bugun discorddan stafflardan birine türkçe yama hakkında sordum aramızdaki konuşma şu şekilde

moonel - dün 21:22
    hello is there any working on turkish language support? I've heard oyunceviri.com have given you their texts
    8 Mart 2018
    ProkyBrambora - bugün saat 10:51
    hi, yes we will be releasing it either with patch 1.3 or soon afterwards

gelecek yani gözümüz aydın

• güya geçen hafta oyunçeviri yamayı onlara teslim ettik dedi ama pc kısmı içinde herhangi bir türkçe dili eklendi diye bir bilgi notu yok 1.3 yama notları içinde

ya yama bir sonraki güncellemeye kaldı, ya resmi yama değil korsan olara paylaşılacak, ya da ortada bir yama yok

anlamadım valla bende

edit=bir üstteki mesaja göre yakında geliyor

tabi işin ps4 kısmı hızlı yürür mü bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 8 Mart 2018; 22:11:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moonel

bugun discorddan stafflardan birine türkçe yama hakkında sordum aramızdaki konuşma şu şekilde

hello is there any working on turkish language support? I've heard oyunceviri.com have given you their texts
    8 Mart 2018

Genel bir yama mı PC için mi bu cevap acaba dostum?

• quote:

Orijinalden alıntı: intikad

quote:

Orijinalden alıntı: Moonel

bugun discorddan stafflardan birine türkçe yama hakkında sordum aramızdaki konuşma şu şekilde

8 Mart 2018

Genel bir yama mı PC için mi bu cevap acaba dostum?

warhorse stafflarından gelen yanıt bu

• Bu ben gibi Endonezya psn den oyunu alanlara bildirim mi geldi ? Konuda endo konusunda gördüm de ben daha bakmadım ama sımdi oyun boşa mı gitmis oluyor oynayamayacak mıyız ? Nedir bu olay ?

• quote:

Orijinalden alıntı: By..Emre

Bu ben gibi Endonezya psn den oyunu alanlara bildirim mi geldi ? Konuda endo konusunda gördüm de ben daha bakmadım ama sımdi oyun boşa mı gitmis oluyor oynayamayacak mıyız ? Nedir bu olay ?

bilmem kaç kuruşa aldıysanız size de gelmiştir. martın belli bi tarihine kadar oyun hesabınızdan silinecek

• quote:

Orijinalden alıntı: By..Emre

Bu ben gibi Endonezya psn den oyunu alanlara bildirim mi geldi ? Konuda endo konusunda gördüm de ben daha bakmadım ama sımdi oyun boşa mı gitmis oluyor oynayamayacak mıyız ? Nedir bu olay ?

Burda da bayağı alan olmuştu sanırım oyunu ucuz birşekilde işte bu arkadaşlara uyarı mesajları gidiyormuş tek, tek Endonezya PSN'den alınan ucuz oyun ya gerçek parası ödenerek alınacak yada PS4 sisteminden silineceği açıklanmış.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.