Bildirim
KiNGDOM COME : DELiVERANCE (PS4 ANA KONU) (40. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
modlu ps4 derken kırılmış ps4 ümü kastediyorsunuz? birde videoda keşke anlatılsaymış nasıl yapıldığı.. -
Arkadaş zor olduğunu söyledi özelden ama bakalım tarif etmesini bekliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Modlu derken kırılmış ps4te mi hocam yada fallout4teki gibi bir mod aktarma söz konusu mu?
Böyle bir çözüm yolu varsa araştıralım bulalım kendimiz yükleyelim orjinal ps4lere. -
kırık demek istemiş. :)quote:
Orijinalden alıntı: bilgennyk
Modlu derken kırılmış ps4te mi hocam yada fallout4teki gibi bir mod aktarma söz konusu mu?
Böyle bir çözüm yolu varsa araştıralım bulalım kendimiz yükleyelim orjinal ps4lere.
Yahu şu oyunu yapan adamların maksimum kaç dakika kaç saatini alabilir ki bilgisayardaki Türkçe dosyalarını ps4'e aktarmak?
2 aydır yapımcıyı savunuyordum ama yok, oyun mart ayından beri yatıyor makinede. Türkçesi çıkmamış olsa çoktan oynayıp bitirmiştim. Bi umut TR gelir diye bekliyoruz, yapımcıya o kadar mesaj attım dönüş de yapmadılar. PS4'e TR gelmeyecek dersin olur biter ne bu cevap vermeyip bekletmek. -
Demekki gelmeyecek hocam çoktan gelirdi şimdiye kadar öyle bi niyetleri olsa.
sorma bende oyundan soğudum sattım bitirmeden..quote:
Orijinalden alıntı: bilgennyk
Yahu şu oyunu yapan adamların maksimum kaç dakika kaç saatini alabilir ki bilgisayardaki Türkçe dosyalarını ps4'e aktarmak?
2 aydır yapımcıyı savunuyordum ama yok, oyun mart ayından beri yatıyor makinede. Türkçesi çıkmamış olsa çoktan oynayıp bitirmiştim. Bi umut TR gelir diye bekliyoruz, yapımcıya o kadar mesaj attım dönüş de yapmadılar. PS4'e TR gelmeyecek dersin olur biter ne bu cevap vermeyip bekletmek. -
arkadaşlar türkçe yama sadece kırık konsollarda çalışıyor.
oyun firması harici yamayı oyunu eklemenin yolu yok ne yazıkki
ben burada yamanın ps4 ile uyumlu olduğunu göstermek için böyle bir deneme yaptım.
kısaca yapımcı firma istese türkçe dili oyuna anında ekler. -
Yazıklar olsun diyelim ne diyelim, ileride birgün gelirse Türkçe dil desteği yeniden alır oynarız ama beklemekten soğudum oyundan.. -
Ben resmi facebook sayfalarına ne kadar mesaj atsam ya görüldü yapıyorlar ya da cevap vermiyorlar.
Yazık insan bari doğru düzgün bi cevap verir. Oynamazsanız oynamayın TR getirmiyoruz dese bile tamamım -
Arkadaşlar kingdom come deliverance resmi facebook sayfasına attığım mesajı görüldü yapmalarının bi kaç hafta üstünden bugun cevap geldi. Ben kendilerine oyunun steamde-pcde Türkçe olduğunu ps4e ne zaman Türkçe geleceğini sormuştum. Verilen cevap;
''Hello and many thanks for your kind support. Although we would be happy to have your language localization of the game, as a game developer we don´t orchestrate the all the language adaptations and the distribution to certain regions, like Turkey. It is more in the hands of the publisher and the distributors´ releations. However, if this would happen one day we would be glad to shout out the news loud to the world.
Thank you for your patience.''
Türkçesi: Nazik desteğiniz için merhaba ve çok teşekkürler. Oyununuzun dilinizin yerelleştirilmesinden mutlu olsak da, bir oyun geliştiricisi olarak, tüm dil uyarlamalarını ve Türkiye gibi belirli bölgelere dağıtımı düzenlemiyoruz. Bu, yayıncının ve distribütörlerin çıkarlarının elindedir. Ancak, bu bir gün gerçekleşirse, dünyaya yüksek sesle haber vermekten memnuniyet duyarız.
Sabrınız için teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgennyk -- 2 Ağustos 2018; 13:12:39 >
-
yani boşuna ümit etmeyin diyorlar.. -
Şu saatten sonra en azından kısa vadede oyuna Türkçe beklenmemeli. -
Hocam PM gönderemedim buradan yazdım. Kırık PS4 ler için Fallout 4 yama var mı bildiğin?quote:
Orijinalden alıntı: sakalak
arkadaşlar türkçe yama sadece kırık konsollarda çalışıyor.
oyun firması harici yamayı oyunu eklemenin yolu yok ne yazıkki
ben burada yamanın ps4 ile uyumlu olduğunu göstermek için böyle bir deneme yaptım.
kısaca yapımcı firma istese türkçe dili oyuna anında ekler. -
Oyunun 2.sürümü yayınlanacak hala türkçe bekleyen var mı allah aşkına -
Türkçe 1esteği dün çıkan yama ile gelmiş sana geçmiş olsunquote:
Orijinalden alıntı: lyldz
Oyunun 2.sürümü yayınlanacak hala türkçe bekleyen var mı allah aşkına
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kafan iyi mi senin oyun çıkmış şubat ayında ardından pc için türkçe yama gelmiş ha bugun ha yarın derken geçmiş üzerinden bilmem kaç ayquote:
Orijinalden alıntı: Saiki
Türkçe 1esteği dün çıkan yama ile gelmiş sana geçmiş olsun
Alıntıları Göster
kinaye-Bakınız TDK-
Üstü kapalı, sitemli, dokunaklı söz
hadi afiyet olsun
-
harbi geldi mi ?quote:
Orijinalden alıntı: Saiki
Türkçe 1esteği dün çıkan yama ile gelmiş sana geçmiş olsun
Alıntıları Göster
hadi konsolcuların gözü aydın , yılbaşı hediyesi gibi oldu tabii çoktan oyunu oynayıp bitirmediyseler
-
bende araştırdım.gelmiş galiba.video bulamadım ama
listemden silmiştim Türkçe gelmez diye bu saatten sonra.
oyunda hatalar var diyorlardı.kötüleyen çoktu birde.düzeltildi mi herşey oynayan varsa bekleriz buraya
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X