Merhaba arkadaşlar kingdom hearts 3 Türkçe yama yakın bir zaman da başlayacaktır ücretsiz bir şekilde çevrilecektir şimdiden hazırlığınızı yapın Torrent'ten indirin oyunu. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaturaMerkezi -- 31 Mart 2021; 18:14:21 > |
Kingdom Hearts 3 Türkçe Yama
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Şimdiden elinize sağlık hocam
-
Epey zahmetli bir çeviri olur. Umarım sonu olan bir çeviri olur. Şimdiden kolay gelsin.
-
pek ilgimi çeken bir oyun değil ama başarılar baya zahmetli bir yama olacak kolay gelsin şimdiden
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-BA5D8EAE5Şimdiden elinize sağlık hocam
discorda gel ben sana yamayı vereyim :)uğramıyorsun hiç göremiyoruz seni.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Team NINJAdiscorda gel ben sana yamayı vereyim :)uğramıyorsun hiç göremiyoruz seni.
Alıntıları GösterÜstat ya uğruyorum da sen mesgulsun sanırım rahatsız etmek istemiyorum :) bu akşam görüşelim. Bu arada yama da yakında çıkar sanırım yine harikalar yaratmissindir. :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tr yama sabırsızlıkla bekliyorum kolay gelsin -
1 ve 2. oyunda çevrilir mi?
-
Asıl onları çevirmeden 3'e girişmek saçmalık.
-
Kolay gelsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hazırlığınızı yapın torrentten indirin ne :D haykırdım ya
-
iyi güzel indirelim de böyle büyük bir oyunun çevirisi 4 5 ay sürmez mi? ve keşke birinci oyundan başlasaydınız :/
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X