Şimdi Ara

Kingdom Online: [Knight Online 2] AÇILDI..! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
4
Favori
11.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Demosty

Cevap yazacaktım, ne yazsam diye düşündüm son cevabına baktım laf anlatmaya gerek olmadığını gördüm.İyi forumlar

Desmosty, Bende öyle düşünmüştüm. Güzel şeydir bükemediğin bileği öpmek keza işin içinden çıkamayınca bel altına vuranlardan deyilsin en azından.

judge54 , bilipte konusan insanın hali başka katılıyorum sana.

Diğer arkadaşlar Myko ve Usko da ilk çıktığı günden beri hile kxp olduğunu idda ediyolar sonra kendi sözde efsane oyunlarını bize ıspatlamaya çalışıyorlar. UO zamnında olanaklar dayilinde yapılmış fakat senaryo, hikaye ve oyun içi aktivite uyumu olmayan sadece eldeki imkanalrla yapılan bir oyundur. birkere 2D dir varmı ötesi,
    bir browser tabanlı 3d anime mmo ile bile kıyaslanamaz artık. Zamanın iyisiydi diyelim, tüm zamnların iyidi statüsüne sokmayalım ve geçelim.

• Mesaj yazmamakla ne kadar haklı olduğumu tekrar gördüm.Hiçbir şekilde laf kabul etmeyen çocuk gibi insanlarla da konuşulmaması gerekir zaten.
  • Arkadaşlar tartışmayı bırakında oyun ne zaman çıkacak nasıl olacak içeriği neler olacak onlara bakalım. Nette baktım ama pek birşey bulamadım yani ne kadar kesin oyun o bile belli değil
  • Offical korean sitesi
    http://kingdom.noahsystem.co.kr
    Buda Türk arkadaşların açmış olduğu fan sitesi
    http://www.kingdomonlineturkiye.com

Korean sitesi, kısmen ingilizce ve yeni tanıtım videoları sürekli yayınlanıyor. 2013 ilk ve ya 2. çeyreği olarak belirtilmişti CB, tabi henüz kesin bi tarih yok gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Revenge -- 23 Ocak 2013; 17:16:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Revenge

Offical korean sitesi
    http://kingdom.noahsystem.co.kr
    Buda Türk arkadaşların açmış olduğu fan sitesi
    http://www.kingdomonlineturkiye.com

Korean sitesi, kısmen ingilizce ve yeni tanıtım videoları sürekli yayınlanıyor. 2013 ilk ve ya 2. çeyreği olarak belirtilmişti CB, tabi henüz kesin bi tarih yok gibi.

teşekkür ederim,
    ama daha koreye çıkacaksa uzun bir süre bekleyeceğiz gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: pacaveli

teşekkür ederim,

Roportaj'da Kore ile aynı anda EU da CB ye gireceği söylenmiş, bekleyip görcez artık.
  • Takipteyim. Koxp yüzünden knightı bırakmıştım fakat bu oyunu merakla bekliyorum.Umarım güzel işler çıkartırlar.Bekleyip görelim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Revenge

quote:

Orijinalden alıntı: pacaveli

teşekkür ederim,

Roportaj'da Kore ile aynı anda EU da CB ye gireceği söylenmiş, bekleyip görcez artık.

harika bir haber dört gözle bekliyorum artık oyunu
  • Ben KO yu bıraktığımda Edana veya Pathos serverlerinden biri yeni açılmıştı. Şimdi bunu bekliyorum bakalım ne zaman çıkacak betası
  • Haber yok mu hiç?
  • aynen arkadaşlar gelişme falan yok mudur oyunda?
  • şu anda net bir bilgi yok aldığımız bilgileri sürekli güncel olarak paylaşacağız.

kingdom online forum ekibi

kingdomonlineforum.com
  • Uzun zamandır bilgi verilmiyor halbuki bugünlerde betanın başlaması gerekiyordu
  • Knighrt online ile uzaktan yakından alakası yok. Oyun yapımcısının stratejisi tamamen yanlış. Bu oyunu oynamayacak te bir kesim var oda Knight Oline serverleri :)
  • oynadım arkadaşlar grafikler klasslar falan hoş pek knight oynamamış biriyim önceden, ama mobları öldürmek olsun level atlamak olsun biraz zor geldi bana
  • 45lvl zindanında ki son bossu bi türlü kesemedik :D Yanınıza bir büyücü alın 2 günde son lvle kasarsın. 2-3 gündür oyunun yüzüne bile bakmıyorum xD
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nightwing

oynadım arkadaşlar grafikler klasslar falan hoş pek knight oynamamış biriyim önceden, ama mobları öldürmek olsun level atlamak olsun biraz zor geldi bana

Knight oynamadınmı sen Oyun fena değil kaç senelik KO ile aynı grafikleri var ama oyun içeriği sağlamsa oynanır.Ben assassin olarak suikastçimi olacan yoksa yüksek dps mi diye 2 seçenek sunmasından dolayı oyundan soğudum.Sin dediğin her ikisini bir arada barındırır ben nasıl seçeyim şimdi damage mi stealth mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

quote:

Orijinalden alıntı: Nightwing

oynadım arkadaşlar grafikler klasslar falan hoş pek knight oynamamış biriyim önceden, ama mobları öldürmek olsun level atlamak olsun biraz zor geldi bana

Knight oynamadınmı sen Oyun fena değil kaç senelik KO ile aynı grafikleri var ama oyun içeriği sağlamsa oynanır.Ben assassin olarak suikastçimi olacan yoksa yüksek dps mi diye 2 seçenek sunmasından dolayı oyundan soğudum.Sin dediğin her ikisini bir arada barındırır ben nasıl seçeyim şimdi damage mi stealth mı?

ya hain adam çok oynamadım yani öyle çok arada privatelerde falan oynadım yoksa itemleri monsterları üniqleri falan bilmem uzmanı değilim yani oyunun ama oyun oynanır gibi ben beğendim grafikleri falan şahsen

• Nightwing kullanıcısına yanıt
    Rob un ne olduğunuda bilmezsin sen şimdi
    Kingdom Steam'ede gelecekmiş yeşil ışık yakılmış oylar sayesinde.Ben denerim ama ben asıl dediğim gibi hero online ı bekliyorum.Sınavlar başlamadan açsalarda hızlıca yükselsek amele gibi exp kasman gerekiyor heroda buda benim hoşuma gidiyor açıyorum müziği oh 2 saat takıl slotta tek başına kasılıyorsun zaten.
  • rob kıyafet değil miydi garment olan sro da ya da healerin silahı mıydı baktım heroya ama grafikleri falan pek iyi değil.. özelliği falan mı var başka bilmediğim etkinlik falan mı çok yoksa ya
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.