Şimdi Ara

Kingdom Online: [Knight Online 2] AÇILDI..! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
4
Favori
11.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Örnek karekter videosu bayağı special karakterler yarata bileceğiz gibi şişman,cüce,zenci barbar vs. surat modelemeleride dikkatimi çekti standart karakter değiller ise çok rekli charlar yapabilcez gibi duruyor

KARAKTER VİDEOSU TIKLA

Kingdom Online: [Knight Online 2] AÇILDI..!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Revenge -- 30 Ekim 2012; 1:27:07 >

• knight'a göre yenisi kat kat güzel bir görüntü..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ares

Kingdom Online için "minör pedal" satılır. Fiyat için PM...

çok ince görmüşsün

Berbat etmeyeceklerini bilmesem oynardım ama çoluk çocuğa düşecek nasıl olsa en iyisi hiç başlamamak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 1 Kasım 2012; 17:44:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

çok ince görmüşsün

Berbat etmeyeceklerini bilmesem oynardım ama çoluk çocuğa düşecek nasıl olsa en iyisi hiç başlamamak.

Knight uzun yıllar berbat olmadan kalmıştır. Bu oyun skill sistemi tecrübe isteyen ve söylenene göre kalıplaşmış aylarca exp kasma mantığından arındırılmış farklı bir oyun olacak bide şu vardır ki genelden pc den anlamayan küçük yaş tayfasın da ve internet kafelerde bulunan O/B ekran kartları bu oyunu kaldıracağını düşünmüyorum. bu da 18- yi oyundan bir nebze uzak tutacak gibi ön yargılı olmamak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: 4Revenge

quote:

quote:

çok ince görmüşsün

Knight uzun yıllar berbat olmadan kalmıştır. Bu oyun skill sistemi tecrübe isteyen ve söylenene göre kalıplaşmış aylarca exp kasma mantığından arındırılmış farklı bir oyun olacak bide şu vardır ki genelden pc den anlamayan küçük yaş tayfasın da ve internet kafelerde bulunan O/B ekran kartları bu oyunu kaldıracağını düşünmüyorum. bu da 18- yi oyundan bir nebze uzak tutacak gibi ön yargılı olmamak lazım.

Allah için olmamıştır ilk zamanlarında bende vardım o oyunun.. Bari bilmeyen birine söyle bunu.

Daha ortalıkta koxp yokken cheat engine ile client verilerini değiştirip 10lvlde meteor atıyorduk mage karakterlerle tek metorla mana mız bitiyordu Oyun ilk anından itibaren dandik bir oyundu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 2 Kasım 2012; 17:57:31 >

• quote:

Allah için olmamıştır ilk zamanlarında bende vardım o oyunun.. Bari bilmeyen birine söyle bunu.

Daha ortalıkta koxp yokken cheat engine ile client verilerini değiştirip 10lvlde meteor atıyorduk mage karakterlerle tek metorla mana mız bitiyordu Oyun ilk anından itibaren dandik bir oyundu.

Eet bende öyle yapıyorum bilmeyen birine söylüyorum yani sana.

İlk zamanlar meteor atıyorduk diyosun, o bug max 5 sene önce çıktı ve o oyunun ilk zamnları değildi.
    Biraz daha ayrıntılı araştırırsan 1998 yapımı bir oyundur USKO serveri 2004 de açılmıştır Öncesi MyKodur.
    Ve bilinen ilk hile/bug 2006 da speed hack ve diğer charların itemini görmeye yarıyan byxxx ile başlayan bir programdı.

• quote:

quote:

Eet bende öyle yapıyorum bilmeyen birine söylüyorum yani sana.

İlk zamanlar meteor atıyorduk diyosun, o bug max 5 sene önce çıktı ve o oyunun ilk zamnları değildi.
    Biraz daha ayrıntılı araştırırsan 1998 yapımı bir oyundur USKO serveri 2004 de açılmıştır Öncesi MyKodur.
    Ve bilinen ilk hile/bug 2006 da speed hack ve diğer charların itemini görmeye yarıyan byxxx ile başlayan bir programdı.

Oyunun 1998 yapımı olup olmadığını hatırlamıyorum ama askerden önce oynadığımı hatırlıyorum ve buda 2001 yılı demek oluyor.. Ayrıca UsKo serverında yanlış hatırlamıyorsam ilk sunucu ares ti ve biz bunu areste daha ilk günlerde yapıyorduk. Herhangi bir yazılım kullanmıyorduk sadece cheat engine ile client verilerini değiştirerek kısa yola normalde çıkmaması gereken meteorun kısa yolunu çıkarıp azıcık manamız ile kullanıyorduk..

Buradan varacağımız sonuç Türklerin bildiği Hali İle UsKo sunucusu ilk açıldığı andan itibaren dandik.

Ben 2001 de oynadığıma göre demekki MyKo sunucularında da oynamışımdır demektir ve o zamanlarda şu anda ayrıntısını hatırlayamayacağım kadar çok bug içeriyordu oyun. Kısacası dostum sen bilmeyen değil büyük ihtimalle senden daha fazla bilen biri ile konuşuyorsun.

• quote:

Oyunun 1998 yapımı olup olmadığını hatırlamıyorum ama askerden önce oynadığımı hatırlıyorum ve buda 2001 yılı demek oluyor.. Ayrıca UsKo serverında yanlış hatırlamıyorsam ilk sunucu ares ti ve biz bunu areste daha ilk günlerde yapıyorduk. Herhangi bir yazılım kullanmıyorduk sadece cheat engine ile client verilerini değiştirerek kısa yola normalde çıkmaması gereken meteorun kısa yolunu çıkarıp azıcık manamız ile kullanıyorduk..

Buradan varacağımız sonuç Türklerin bildiği Hali İle UsKo sunucusu ilk açıldığı andan itibaren dandik.

Ben 2001 de oynadığıma göre demekki MyKo sunucularında da oynamışımdır demektir ve o zamanlarda şu anda ayrıntısını hatırlayamayacağım kadar çok bug içeriyordu oyun. Kısacası dostum sen bilmeyen değil büyük ihtimalle senden daha fazla bilen biri ile konuşuyorsun.

Bu oyun sende nasıl kötü bir anı braktı bilmiyorum ama bir oyunu bilinçsizce baltalaman anlamsız ve saçma geldi.
    Bir şeyler biliyorsun ama yanlış biliyorsun.

1. Mykoda ares serveri ilk server değil tek serverdi. Usko aynı anda 3 server açtı Ares,diez,xgenon
    2. Usko Mykodan bağımsız büyük bir pach ile 2004 de geldi, bilinen myko hileleri fixliydi doğal olarak.
    3. Myko ile Usko düşman oyunlardı. Usko, Mykoyu aldı fakat telif açıkları yüzünden tam ödemesini mykoya yapmadı, bu yüzden myko, uskoyu bitirmek için elinden geleni yapsada maddi olanaklar yüzünden Usko galip geldi. Peki bu oyunu yapanın Malezyalı bir kaç genç olduğunu biliyormuydun?
    Artık birşeyler biliyorsun!

Öyle bir havan var ki, sanki köy kahvesindeki ağanın kahveciden çay istemesi edasında. Çok yanlış, kimse sana burda tamam agam demez.

Bana 2008 den sonra çıkıpta free yada değil ilk 3 ay içinde hilesi yapılmayan birtane oyun söyle bende eyw diyeyim.

• quote:

quote:

Bu oyun sende nasıl kötü bir anı braktı bilmiyorum ama bir oyunu bilinçsizce baltalaman anlamsız ve saçma geldi.

1. Mykoda ares serveri ilk server değil tek serverdi. Usko aynı anda 3 server açtı Ares,diez,xgenon
    2. Usko Mykodan bağımsız büyük bir pach ile 2004 de geldi, bilinen myko hileleri fixliydi doğal olarak.
    3. Myko ile Usko düşman oyunlardı. Usko, Mykoyu aldı fakat telif açıkları yüzünden tam ödemesini mykoya yapmadı, bu yüzden myko, uskoyu bitirmek için elinden geleni yapsada maddi olanaklar yüzünden Usko galip geldi. Peki bu oyunu yapanın Malezyalı bir kaç genç olduğunu biliyormuydun?

Öyle bir havan var ki, sanki köy kahvesindeki ağanın kahveciden çay istemesi edasında. Çok yanlış, kimse sana burda tamam agam demez.

Bana 2008 den sonra çıkıpta free yada değil ilk 3 ay içinde hilesi yapılmayan birtane oyun söyle bende eyw diyeyim.

1997 hatta ben betalarında bulundugum ıcın 1996 ultima online offıcal sunucuları hala herhangi bir hılesı yok. Free serverlarında ınjectıon vb. seyler kullanıldı fakat offıcal sunucuları hala açık ve temızdır.

Saydığın 3 maddeyi her Ko oynamış adam bilir kimsenin bilmediği bir şey söylememişsin gibi bu hava kime bilmiyorum. Sadece uzun zaman geçtiği ve bir çok oyunu oynadığım için tarih aralıklarını hatırlamıyorum o kadar. Senin gibi netten araştırıp okuyup değil direk kafamdan oyun ile ilgili hatırladıklarımı yazıyorum.

Bu arada UsKo ares ve diez de oynadım. Xgenonda bir orc warrior açtım fakat geliştirmedim.

Myko sunucusunda ise sanırım yanlış hatırlamıyorsam mage karakterım vardı. O sunucudan pek fazla hatıram yok nadır bir şeyler hatırlıyorum.

Tek bildiğim yeryüzündeki en fazla bug ve hileye sahip oyun olması. Zaten UsKo ile anlaşmalı bir çok oyun firması oyunda kullanılan hile yazılımlarını satıyorlardı. Bunlar haftalık patchler ıle kaldırılıyor 1 saat sonra tekrar bot piyasaya çıkıyor ve satılıyordu.

O oyunda 40 kadar karakter ve en az 30 bın gold bar satısı yaptım. O gold barların satıcılara ( yanı bızlere ) nasıl geldıgını bılıyor musun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 4 Kasım 2012; 8:41:50 >

• quote:

quote:

quote:

1997 hatta ben betalarında bulundugum ıcın 1996 ultima online offıcal sunucuları hala herhangi bir hılesı yok. Free serverlarında ınjectıon vb. seyler kullanıldı fakat offıcal sunucuları hala açık ve temızdır.

Saydığın 3 maddeyi her Ko oynamış adam bilir kimsenin bilmediği bir şey söylememişsin gibi bu hava kime bilmiyorum. Sadece uzun zaman geçtiği ve bir çok oyunu oynadığım için tarih aralıklarını hatırlamıyorum o kadar. Senin gibi netten araştırıp okuyup değil direk kafamdan oyun ile ilgili hatırladıklarımı yazıyorum.

Bu arada UsKo ares ve diez de oynadım. Xgenonda bir orc warrior açtım fakat geliştirmedim.

Myko sunucusunda ise sanırım yanlış hatırlamıyorsam mage karakterım vardı. O sunucudan pek fazla hatıram yok nadır bir şeyler hatırlıyorum.

Tek bildiğim yeryüzündeki en fazla bug ve hileye sahip oyun olması. Zaten UsKo ile anlaşmalı bir çok oyun firması oyunda kullanılan hile yazılımlarını satıyorlardı. Bunlar haftalık patchler ıle kaldırılıyor 1 saat sonra tekrar bot piyasaya çıkıyor ve satılıyordu.

O oyunda 40 kadar karakter ve en az 30 bın gold bar satısı yaptım. O gold barların satıcılara ( yanı bızlere ) nasıl geldıgını bılıyor musun?

Sizi bilmem abi bu oyun çıktığından beri Çinliler 20-30 karakterle deli gibi Gb kastı

şu an oyuna girip baksak hala Krovaz da kasıyorlardır

KO bitmiş yani onu diyorum Ko 2 çıksa oda bitmiş olur

• Konu nerelere sapmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

Sizi bilmem abi bu oyun çıktığından beri Çinliler 20-30 karakterle deli gibi Gb kastı

şu an oyuna girip baksak hala Krovaz da kasıyorlardır

KO bitmiş yani onu diyorum Ko 2 çıksa oda bitmiş olur

Ya o olay söyle. Bu tür oyunlar piyasaya çıktığında oyun sektöründe olan kişiler yani çalışanlar hemen istatistik tutmaya başlarlar. İlk 3 ay geçtiğinde oyunun performansına göre eğer pazar oluşacağına inanılırsa uğraşmaya başlarlar oyun için bot vs. çıkarılır.

Ben mesela CCR da director olarak çalıştım 2 3 ayrı oyunda da ekip lideri olarak görev aldım. Bize de oyunlarımız için teklifler geliyordu işte oyunlarda server side verilere ulaşamayınca bazen hazırladıkları botlar düzgün çalışmıyordu bu veriler karşılığında bot satışlarında %xx yada oyun içi para vs. satışından pay teklif ediliyordu.

Bu durum tüm yönetimi zayıf dandik oyunlarda geçerlidir. Ko için dandik dememim sebebi piyadaki yönetimi ciddiyetsiz bir çok oyundan biri olması

Bir oyunda yönetim ciddiyetsiz ve oyunun kendisinde çok fazla açık varsa ancak böyle durumlar oluşabilir. Yönetim gereken tavırı koyacak kadar profesyonel ise zaten oyunun kendi yapısında açıklar olsa bile anında kullanılan yazılım engellenir oyuna onan etkileri ise diğer oyuncuları etkilemeden temizlenir.

Benim Head GM olarak görev aldığım bir oyunda US sunucusunda bug ile yaratılan bir eşyadan yani oyuna oynanarak kazanılmadan sokulan bir eşyadan dolayı elde edilen tüm etkileri temizlememiz için görev verildi 11 kişi o silahın oyuna girdiği andan itibaren onun sayesinde elde edilen tüm kazançlar , bu kazançlardan satılanlar ve o satılanlar sayesinde o oyuncuların elde ettikleri kısacası oyuna verdiği her etkiyi temizledik.

bazı firmalar oyunun dengesi bu şekilde temiz tutarken silkroad , ko , metin gibi oyunlar ise kendi yönetimi hile bot vs. gibi yazılımlara müsade ederek ve onlardan pay alarak oyunu tamamen dengeden uzak ve sadece kendi kazançlarına hizmet edecek bir araç olarak bırakıyorlar..

İyi oyun kötü oyun ayrımı böyle yapılır oyunun kendisi değil yönetimi sorunludur zaten.. Mesela bu yeni çıkacak oyun çıktığında bizim gibi oyun sektöründe çalışan kişiler istatistik tutacak yine eğer pazar oluşacağına inanırsa bot hile vs. artık ne gerekliyse ilgiyi arttıracak hazırlayacak bununla küçük yaştaki ergenlerin dikkatini çekip oyuna yönlendirecek bu ergenlerin oluşturduğu kalabalık ile oyun kendi kendini reklam etmeye ve büyümeye başlayacak ve buradaki sürümden bizler yine para kazanmaya başlayacağız.

peki gerçek oyuncu için ne olacak oyun tamamen çöp ve gereksiz olacak sadece biz ticaret yapanlar için yeni bir şirket kurulmuş olacak o kadar.İşte hırslı ego tatmini yapmak isteyecek yada daha ergen olan kişiler burada tatmin olurken harcadıkları paralar ise bizim cebimize ve bize müsade eden oyun yönetiminin cebine girecek hepsi bu.

Yukarıda yazdıklarım dandik bir oyunla iyi oyunu arasındaki farkı görmeye yeter. Mesela Wow gibi , Offical Ultima Online gibi , GW gibi oyunlar oyunlarının güvenilirliği , başlarındaki ekiplerin profesyonelliği ile para kazanıp büyür ve gerçek oyunculara hizmet ederken... Ko , Silkroad , Metin vb klon oyunlar ise ancak kar elde edebilmek için kurulmuş para tuzakları olmaktan öteye gidemezler.

• Alıntı yapmak istemedim abi ama zaten senin yorumlarını takip eden biri olarak yine yorumuna katılıyorum .

Hiç engellenecek bir şey yapmadılar. Patch çıkardılar 1-2 saat düzgün oynadık sonra yine ölümsüzlükler 1500 can basmalar pedal falan filan

Keşke zamanında sıkı tutsalardı ama olan oldu.Bu oyundan biraz ümitliyim bakalım neler olucak
  • Çıkış tarihi hakkında bir bilgi varmı acaba ?
  • @Treth
    Anlaşıldı sende UO boy çıktın, bu UO playerları Knightla bir alıp vermedikleri hep var.
    Şimdi sana şurda UO hakında bir sayfa yazı yazarım.
    Mesela imzanda da anlaşıldığı gibi her UOcu gibi Diablo 3ü
    deli gibi bekleyip içten içe hayal krıklı yaşadığınız halde, halen savunmanız gibi bu olay.
    Ama dediğim gibi konuyu artık saptırmayalım.

Bu arada ben Knight fanı değilim. Knightı yeri geldiğinde yerden yere vurdum. Halan bir çok arkadaşım senelerdir oynar kızıyorum onlara diğer oyunlara ön yargı ile bakmalarına, ama bir başkası knighta böyleön yargı ile bakarsa onada aynı tavrı sergilerim. Ben Knightı uzun süre önce braktım üzerine 100 lerce oyun denedim uzun süre beğenerek oynadığım oyunalar da oldu.

Knightan şunu kazandım bunu satım muhabetine girmisin, bende sana o efsane diye tabir edilen charlardan birine sahiptim ve ilk 97 model Uno arabamı 18 yaşında bu oyun sayesinde aldım desem? ve zamanın da aylık ortalama bir mühendisin kazanmadığı parayı kazandım. bu ayrınları belirtmek çocukca ve saçma geliyor ama madem oyun bilgini bunarla ölçüyosun karşılık vereyim dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Revenge -- 4 Kasım 2012; 17:53:54 >

• normalde girmek istemezdim de ''UO boy'' nedir ?Bir açıklamasını yapar mısın bana?
  • herhalde şöle bişi olcak;

"uo boy means young people which plays ultima online since the beginning"

falan türkçe ile ingilizceyi çorba etmeye merak salmış bi gençlik olduğu için bunu da yaparlar yani. ultima ya da yıllarımı diabloya da yıllarımı verdim. Sen 1 sayfa yazıyosan bu millet 10 sayfa yazar buraya yani adam orda sana açıklamış neyin nasıl yönetildiğini hala hor görme, aşağılama davranışı içindesin. ilginçsin yani allah akıl fikir versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demosty

normalde girmek istemezdim de ''UO boy'' nedir ?Bir açıklamasını yapar mısın bana?

quote:

Orijinalden alıntı: sleepydragon

herhalde şöle bişi olcak;

"uo boy means young people which plays ultima online since the beginning"

falan türkçe ile ingilizceyi çorba etmeye merak salmış bi gençlik olduğu için bunu da yaparlar yani. ultima ya da yıllarımı diabloya da yıllarımı verdim. Sen 1 sayfa yazıyosan bu millet 10 sayfa yazar buraya yani adam orda sana açıklamış neyin nasıl yönetildiğini hala hor görme, aşağılama davranışı içindesin. ilginçsin yani allah akıl fikir versin.
    Demosty, önce benim tabirim seni neden bu kadar ilgilendirdi onu açıklarsan bende açıklarım.

SleepyDragon, Çorba etmek? doğru ya sen "5. seviye yeteneğim uyuyan ejderha açıldı. yuppi!" diosun.
    yada daha basit bi soru sorayım, Türkçe formunda ingilizce nick kulanıp neden foruma türkçe yazıosun? ;)
    Şimdi çorbanın UO BOY deyilde senin beynin olduğunu gördük, hoş "Ultima Online boy" da tamamen ingilizce?
    İşte şimdi seni hor görmeye başladım ve de Allahtan akıl isterken önce kendine dile.

• Cevap yazacaktım, ne yazsam diye düşündüm son cevabına baktım laf anlatmaya gerek olmadığını gördüm.İyi forumlar
  • MyKO hakkında yorumlar yapılmış MyKO nun ilk oyuncularındanım myko da hiç bir zaman Ares server ı olmadı bir avuç oyuncuyla başladığı doğrudur server listesi Odin / Xygenon / Demios şeklindeydi en tanınmış oyuncuları yabancı olarak Mei30 LordFoivord Gladiator02 BlackMamba EagleEye MrDead Barracuda'dır. Türk playerda o dönemde baya sivrilmiştirki power up store cart curt daha düzgün premium satışı bile yapamadığı dönemlerdir. MALKOÇOGLUCÜNEYT AbinizSilver Efe Zarif Spider666 IVMurat CanCafe GeceKondu aklıma gelenler çok eski bi mayko oyuncusu olarak o dönemde oyun oynamış olmak büyük şans diye düşünüyorum abyss tan para kasılan +5 dex str veren takıların prim yaptığı atillanın 3 party kesildiği +8 raptorun rüya olduğu asasların stilettolarla cz ye çıktığı zamanlrdı mykoda pk yaptıktan sonra uskodanda keyif almdım desem yalan olur ama myko bir ilk olarak çok başka bi oyundu o zamanki oyunu oyuncuları dostluğu sohbetleri pk yı hep özlüyorum :)

Ayrıca Usko MyKO yu almamış sadece amerika ve avrupadaki oyunculara sunulmak üzere JapKO gibi kar payı karşılığı sunucu açmıştır hatta o dönem japko oynamayı deneyenler avrupa ve amerika ip lerinden oyuna giremezlerdi keza çin kore japon ip lerindende usko ya bağlanılmazdı ( ip değiştiren programlar kullanıp girenlerde yok deildi ) tayvan ve malezyayı vuran depremden sonra MyKo oynamak bizim için işkence haline gelmişti çünkü bölgenin iletişim hatları çok büyük zararlar görmüş server da aşırı lag oluşmuştu bağlantı güçlüğü yüzünden iyiden iyi user kaybedince 2006 yılında oyun kapatıldı tabi kapatılmadan önce iyiden iyiye boşladılar en sonda fişini çektiler

http://www.youtube.com/watch?v=ohb4sdwHopM

buda ozamanlardan kalma bi video myko hakkında atıp tutmayın kemiklerini sızlatmayın efsanenin :D

Ayrıca dediğim gibi mykoda ares server ı hiç açılmamıştır myko yunan tanrılarının isimlerini hiç kullanmadı iskandinav tanrılarının isimlerini seçti uskoda örnek alıp yunan mitolojisi ile başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaneki Ken -- 12 Ocak 2013; 13:38:23 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.