Şimdi Ara

Kingdom Online: [Knight Online 2] AÇILDI..! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
4
Favori
11.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ring of bash bilinmezmi ya
    Hero hakkında fazla konuşup konuyu dağıtmak istemiyorum.Ben Knight'ta en çok ne yapardım pazar yapardım o pazar mantığı Hero'da da var en güzeli o bir kere.Açık artırma sistemi pazar ruhunu yansıtmıyor ve çok sıkıcı.Pazar dediğin gezilir ucuza item görülürse çekilir bazıları bir sıfır eksik koyar falan. Knight'ta zamanımızı exp kasmaya harcardık slot dönmek çok zevkli olurdu aynı mantık heroda da var ama orada tek başına takılıyorsun her karakterin alan skili var hepsi tek kasıyor.Ben tek başıma euro truck simülatör süren adamım açarım müziği akarım heroda da bunu yapacağım exp kasarken.Etkinlik oyunun ilk senesinde çok vardı soy savaşı , liderini koru , boss adasında gm rastgele bosslar atardı , gm saklanırdı haritada arar bulurduk son hero etkinliği olurdu falan.Bu oyun çok emek istiyor en güzelide emek vererek kral olabiliyorsun.İtemleride çok farklı bir item seti dizmek için uğraşmıyorsun farklı kombinasyonlar yapıyorsun.Pvp ye özel pve ye özel olarak.Oyunu denemek lazım ben zevkle oynayacağım tek başıma rahatça expimi kasar itemlerimi dizerim.Sonra arena girer 6.sunucu pk sunucusudur orada pk atar savaşlara girer boss keserim.Basit olmasıda çok çekici expini kas gel bitti diğer oyunlar gibi zindanla uğraşamam grup koordinasyonu iyi olması gerekiyor.Skill animasyonlarıda çok iyi bence eski oyun olmasına rağmen teso wow gibi oyunlarda olmayan skill efekti cabal ve heroda çok iyi.

https://www.youtube.com/watch?v=-keYhPMESZE#t=237
    https://www.youtube.com/watch?v=9OJIKw1n1F4#t=16

Silahlarıda çok güzel bence ben bekliyorum oyunu sadece ne açacağıma karar veremedim onuda usa sını indirip kararımı verecem bu son yorumum olsun hero ile alakalı bu konuda o yüzden uzun tuttum bir daha da hero hakkında soru istemiyorum senden :d

• baya detaylıymış skillerede baktım çok cafcaflı valla bilmiyorum bu beklediğin şimdi senin türkiye sunucusu falan mı? (bu soru kısa bak hasta etme adamı ) valla bak kalabalık ve heyecanlı bir oyun olursa gelirim baktım classlar hoş gibi duruyor cidden, çeşitli karakterler var gibi bende seviyorum bu tür oyunları, en azından denemiş olurum.
  • Nightwing kullanıcısına yanıt
    Tr versiyonu 1 haftaya açılacak galiba açılana kadar ben usa sürümünde oynayacam sende bak karakterleri denemiş oyunu kavramış olursun.Önceki hero çok güzeldi ama şimdi yeni bir yayımcı 5-6 oyun birden yayımlamaya başlıyor.Yulgang 2 yide devraldılar eu tr sürümlerini yayomlayacaklar yeni oldukları için pek reklam yapmadılar umarım yakın zamanda yaparlar.Atatürk büstü bile koymuşlardı tıklayınca hitabeyi dinliyoduk.Ramazanda exp veren ekmek alıp exp kasıyoduk.Hero çok zor ama zevkli bence.önceki sunucu 3 yıldan fazla açık kaldı ama son lvle ulaşan olmadı 200 yani.Oyuna umarım böyle güzellikler devam eder ko kaç senedir türkler sayesinde ayakta pek bir şey göremedik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Tr versiyonu 1 haftaya açılacak galiba açılana kadar ben usa sürümünde oynayacam sende bak karakterleri denemiş oyunu kavramış olursun.Önceki hero çok güzeldi ama şimdi yeni bir yayımcı 5-6 oyun birden yayımlamaya başlıyor.Yulgang 2 yide devraldılar eu tr sürümlerini yayomlayacaklar yeni oldukları için pek reklam yapmadılar umarım yakın zamanda yaparlar.Atatürk büstü bile koymuşlardı tıklayınca hitabeyi dinliyoduk.Ramazanda exp veren ekmek alıp exp kasıyoduk.Hero çok zor ama zevkli bence.önceki sunucu 3 yıldan fazla açık kaldı ama son lvle ulaşan olmadı 200 yani.Oyuna umarım böyle güzellikler devam eder ko kaç senedir türkler sayesinde ayakta pek bir şey göremedik.

baktım bulamadım türkçe sitesini falan ya hatta doğru düzgün sitesini bile bulamadım. anladığım ıkadarıyla önceden açılıp kapanmış bu oyun türkiyede >.< ne oluyor la bu oyunlara ya eskisi gibi değil hiç rpg olayları

• Oyun hakkında önemli tüm bilgileri buradan öğrenebilirsiniz.
  • Oyun ne alemde ya, aylar sonra şifreyi bulup hortlatım ^^
  • 4Revenge kullanıcısına yanıt
    bende indirdim 20 lvl karakter var her şeyi unutmuşum harita görev dolmuş görevleri mi sıfırladılar naptılarsa yalnız knight gibi karakter silme yok çok saçma
  • indiriyorum bakalım
  • Fena bir oyun değil ya, ciddi bir şekilde oynarsan kendine bağlaya bilecek bir oyun gibi.
  • Oyun güzel knighttaki gibi pazarlarda kurulmuş durumda online sayısı beklentimin üstünde çıktı ben sevdim

• Hann- H kullanıcısına yanıt
    Knight'ın hali ortada olunca insan başlamaya tırsıyor ben 20 lvlim beni oynanabilirlik skilleri grafikleri sarmadı

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.