Şimdi Ara

Kingdom Online, Knight Online 2 olarak Geliyor (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
301
Cevap
8
Favori
51.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Aperox

2014'de türkçe olarak türkiye gelecek.Belki türkçe seslendirme bile olabilir.

Kaynak paylaşırsanız sevinirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDcdy

quote:

Orijinalden alıntı: Aperox

2014'de türkçe olarak türkiye gelecek.Belki türkçe seslendirme bile olabilir.

Kaynak paylaşırsanız sevinirim.

Kore'den türk arkadaş.
  • kaç senedir gelecek buda
  • Oyunun Türkiye'de ne zaman çıkacağı kesin olarak belli değil, kafanıza göre uydurmayın yahu.
  • Ne R Comboya ne de PK'ya ait bir şey var, Yaramaz.
  • Arkadaşlar yeni haberler var
    Kaynak isteyenler:https://www.facebook.com/KingdomOnlineGlobal

Bu gavurların yazdıkları:
    Kingdom online cbt 1 october 2013 share and like this and have a chance to win cbt key.You can win this CBT Key by simply liking and sharing this photo, entries close September 15th, winner announced on September 20th. Contest is limited by 10 CBT Key.

Türkçe meali:
    Kingdom online ı bekliyonuz ama 1 ekim 2013 e kadar denicez yapabilirsek yapcaz baktık yapamıcak gibiyiz salcaz yakasını çoluk çocuk da aç kaldı zaten 2 senedir oyunla uğraşmaktan.

Neyse şaka bi yana adamlar o paylaştığı fotoğrafın üzerine oyunun kapalı betası 1 ekim 2013 de açılacak kapalı beta keyi kazanma şansı için bu bağlantıyı 15 eylüle kadar beğenin ve paylaşın diyorlar 20 eylülde beta keylerini kazananları açıklıcaklarmış ama 10 kişiye vereceklerini söylüyorlar niye bu kadar az kişiye veriyorlar ki

• Bekleyen arkadaşlar için oyunu Türkiyede Knight Online Ekibi NTTGame aldı. Biz çok bşy göremedik bu ekipden inşallah siz görürsünüz :)

http://forum.knightonlineworld.com/forum/showthread.php?40006-Kingdom-Online-Forumu-A%C3%A7%C4%B1lm%C4%B1%C5%9Ft%C4%B1r!#axzz2dzgpGkxw

Buda forum linki :)

Buda Sitesihttp://kingdom.nttgame.com/

• quote:

Orijinalden alıntı: Exclousionn

Ne R Comboya ne de PK'ya ait bir şey var, Yaramaz.

knight online inda ilk tanitim videosunda rr kombo yoktu sadece skillvuruyordu. buradan anlayamazsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

quote:

knight online inda ilk tanitim videosunda rr kombo yoktu sadece skillvuruyordu. buradan anlayamazsin

Ben anlarım eminim ki rr kombo yok bu oyunda
  • quote:

quote:

quote:

Olduğunu söyledikleri bir yazı okuduğuma adım gibi eminim.

• quote:

Orijinalden alıntı: crazymania56

quote:

quote:

quote:

Olduğunu söyledikleri bir yazı okuduğuma adım gibi eminim.

Aynen ben de
    +1

• Eskiden Ne Kadar Oynardım Sabahlara Kadar Şimdi O günlere Bakıpta Özlüyorum Bu Oyunu Bitirenler Utansın Geçen cyhpera gireyim dedim sw de 100 kişi yoktu 1. swde
  • quote:

Orijinalden alıntı: TalhaTsc

Eskiden Ne Kadar Oynardım Sabahlara Kadar Şimdi O günlere Bakıpta Özlüyorum Bu Oyunu Bitirenler Utansın Geçen cyhpera gireyim dedim sw de 100 kişi yoktu 1. swde

Server birleştirme de mi işe yaramamış?
  • TheDcdy T kullanıcısına yanıt
    Server Birleştirmeden Önce Girdim Ben
  • Eğer öyle yaparlarsa oyunu bırakırım
  • güzele benziyor
  • Hani derler ya meyve veren agac taslanmaz iste buda oyle Knight bi cazibe oyunu istemeden kendine cekio kapanmasi yada ilgilenilmemesi durumunda Noahsystem 100 yilin fail hareketini yapmis olur :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ntt game nerden girdi bu işin içine ya? yeminle ümitlerim bitti. oynamam heralde bu oyunu da.
  • Bende aksine işin içinde nttgame var diye umutluyum ve ALFA Betadan size görüntü getirdir :D

Youtube

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi historia44 -- 30 Eylül 2013; 18:43:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: historia44

Bende aksine işin içinde nttgame var diye umutluyum ve ALFA Betadan size görüntü getirdir :D

Youtube

Boss fight god of war'u hatırlattı. Bir de sonunda w a s d gibi tuş kombinasyonu koysalar bossun son hamlesi için işte o zaman tıpa tıpı olabilirdi.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.